Guest maniek88 Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 Proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków mateusz88cz@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 Proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków mateusz88cz@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Magdalena Posted September 26, 2017 Report Posted September 26, 2017 Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków domu Słoneczko II, oraz Słoneczko III na adres mailowy: mgroenwald@wp.pl. Z góry dziękuję Quote
Dobre Domy Posted September 27, 2017 Report Posted September 27, 2017 Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków domu Słoneczko II, oraz Słoneczko III na adres mailowy: mgroenwald@wp.pl. Z góry dziękuję Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Damian Posted October 6, 2017 Report Posted October 6, 2017 Proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków do projektu xqkaziuqx@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted October 6, 2017 Report Posted October 6, 2017 Proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków do projektu xqkaziuqx@o2.pl Witam Materiały prześlemy pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Bogdan Posted October 7, 2017 Report Posted October 7, 2017 Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -doa3t56@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted October 7, 2017 Report Posted October 7, 2017 Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -doa3t56@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Bogdan Posted October 7, 2017 Report Posted October 7, 2017 Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -doa3t56@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted October 8, 2017 Report Posted October 8, 2017 Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -doa3t56@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Paulina Posted October 14, 2017 Report Posted October 14, 2017 Witam, proszę o przesłanie wszystkich dostępnych informacji na adres paulinaz97@tlen.pl Quote
Dobre Domy Posted October 15, 2017 Report Posted October 15, 2017 Witam, proszę o przesłanie wszystkich dostępnych informacji na adres paulinaz97@tlen.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Marta Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -marta19907@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -marta19907@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Krystian Posted November 29, 2017 Report Posted November 29, 2017 Proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków na Krystianmarczak11@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted November 30, 2017 Report Posted November 30, 2017 Proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków na Krystianmarczak11@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Mariusz Posted December 7, 2017 Report Posted December 7, 2017 Witam, Prośba o przesłane kosztorysu i zestawienia materiałów na mój adres : Mariusz_sz@op.pl Quote
Dobre Domy Posted December 8, 2017 Report Posted December 8, 2017 Witam, Prośba o przesłane kosztorysu i zestawienia materiałów na mój adres : Mariusz_sz@op.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest paweł Posted December 14, 2017 Report Posted December 14, 2017 witam ma pytanie czy ten projekt posiada tylko projekt prefabrykowanej więźby dachowej czy jest może uwzględniona inna opcja? Quote
Dobre Domy Posted December 15, 2017 Report Posted December 15, 2017 witam ma pytanie czy ten projekt posiada tylko projekt prefabrykowanej więźby dachowej czy jest może uwzględniona inna opcja? Witam Projekt Słoneczko II występuje w dwóch wersjach - ze stropem drewnianym i gęstożebrowym. W obu tych przypadkach jako rozwiązanie główne w projekcie jest tradycyjna więźba dachowa. Więźba prefabrykowana jest dołączona jako alternatywa do zastosowania. Pozdrawiam Quote
Guest Agata Posted December 16, 2017 Report Posted December 16, 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków agata.szulczewska@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted December 16, 2017 Report Posted December 16, 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków agata.szulczewska@interia.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Dzoannan Posted December 17, 2017 Report Posted December 17, 2017 Witam, również poproszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków dzoannan@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted December 18, 2017 Report Posted December 18, 2017 Witam, również poproszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków dzoannan@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest trojnar Posted December 25, 2017 Report Posted December 25, 2017 itam, proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków rafal.trojnar@op.pl Quote
Recommended Posts