Dobre Domy Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Witam! Czym mogę prosić o przesłanie kosztorysu budowy domu na mojego maila martens78@onet.pl Z góry dziękuję! Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne. Bezpłatnie mogę przesłać zestawienia materiałowo-kosztorysowe - wysyłam je na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest jarek Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu potzrebował bym w celu konsultacji zestawienie materiałowo-kosztowe z góry dziekuje mój mail: jarekszul@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu potzrebował bym w celu konsultacji zestawienie materiałowo-kosztowe z góry dziekuje mój mail: jarekszul@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Piotrek Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 Witam jesteśmy z żoną zainteresowani kupnem projektu potrzebujemy w celu konsultacji zestawienie materiałowo-kosztowe z góry dziekujemy mój mail: piter19910223@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 Witam jesteśmy z żoną zainteresowani kupnem projektu potrzebujemy w celu konsultacji zestawienie materiałowo-kosztowe z góry dziekujemy mój mail: piter19910223@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Lukasz Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 Witam. Prosze przesłanie zestawienia materiałowo-kosztorysowego na maila kalach175@wp.pl. Z góry dziekuje. Quote
Guest Mat Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu, proszę o wysłanie zestawienia materiałowo-kosztowego z góry dziękuje mój mail: lampart.mat@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Witam. Prosze przesłanie zestawienia materiałowo-kosztorysowego na maila kalach175@wp.pl. Z góry dziekuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu, proszę o wysłanie zestawienia materiałowo-kosztowego z góry dziękuje mój mail: lampart.mat@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Paulina Posted March 12, 2016 Report Posted March 12, 2016 Witam. Jestem zainteresowana kupnem projektu-Słoneczko II - proszę o przesłanie na adres paula250552@wp.pl zestawienia materiałowo-kosztowego. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 Witam. Jestem zainteresowana kupnem projektu-Słoneczko II - proszę o przesłanie na adres paula250552@wp.pl zestawienia materiałowo-kosztowego. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Justyna Posted March 17, 2016 Report Posted March 17, 2016 Witam, jesteśmy zdecydowani na projekt Słoneczko II ale zakup całego projektu dopiero gdzieś za miesiąc. Czy można prosić o przesłanie kosztorysu na adres pawel280785@wp.pl ? Quote
Dobre Domy Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Witam, jesteśmy zdecydowani na projekt Słoneczko II ale zakup całego projektu dopiero gdzieś za miesiąc. Czy można prosić o przesłanie kosztorysu na adres pawel280785@wp.pl ? Witam Kosztorysy dal naszych projektów są odpłatne. Bezpłatnie na podany adres mailowy przesyłam ogólne zestawienia kosztorysowe. Pozdrawiam Quote
Guest Iwona Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Czy jest tutaj ktoś, kto aktualnie buduje Słoneczko 2 ? Quote
Guest Monika Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 Witam, również jestem zainteresowana kupnem projektu Słoneczko II, proszę o przesłanie zestawienia materiałowo-kosztowego na adres moniagimsw@poczta.onet.pl Quote
Dobre Domy Posted April 10, 2016 Report Posted April 10, 2016 Witam, również jestem zainteresowana kupnem projektu Słoneczko II, proszę o przesłanie zestawienia materiałowo-kosztowego na adres moniagimsw@poczta.onet.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Agnieszka Posted April 13, 2016 Report Posted April 13, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem domu Słoneczko II. Czy mogłabym prosić o przesłanie na adres mailowy ( agnieszkazdunek4@email.com ) zestawienia materiałów ze stropem gęstożebrowym? Quote
Dobre Domy Posted April 13, 2016 Report Posted April 13, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem domu Słoneczko II. Czy mogłabym prosić o przesłanie na adres mailowy ( agnieszkazdunek4@email.com ) zestawienia materiałów ze stropem gęstożebrowym? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest narumi Posted April 13, 2016 Report Posted April 13, 2016 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu Dziękuję i pozdrawiam. adres e-mail: narumi@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted April 14, 2016 Report Posted April 14, 2016 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu Dziękuję i pozdrawiam. adres e-mail: narumi@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Magda Posted April 14, 2016 Report Posted April 14, 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowana projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres magda_michalek@o2.pl . Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted April 15, 2016 Report Posted April 15, 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowana projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres magda_michalek@o2.pl . Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Barbara Posted April 18, 2016 Report Posted April 18, 2016 Witam jestem zainteresowana projektem domku Słoneczko II Czy mogłabym otrzymać zestawienie materiałow oraz kosztorys tego rojektu na adres mailowy bwalasek1984@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted April 19, 2016 Report Posted April 19, 2016 Witam jestem zainteresowana projektem domku Słoneczko II Czy mogłabym otrzymać zestawienie materiałow oraz kosztorys tego rojektu na adres mailowy bwalasek1984@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest marcin Posted April 22, 2016 Report Posted April 22, 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowana projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres marceli23@vp.pl Quote
Recommended Posts