redakcja Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2010 Projekt domu Słoneczko II Szczegółowy opis projektu domu Słoneczko II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/sloneczkoII Link do projektu: Projekt Słoneczko II Link do zdjęć z realizacji: Realizacje Arkadia Link do obrotu 3D: Obrót 3D Cytuj
Gość Ryszard Napisano 6 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2010 Witam!Bardzo mi się podoba tego typu domek.Cena robi wrażenie. Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 16 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2010 Witam!Bardzo mi się podoba tego typu domek.Cena robi wrażenie. Chyba wrazenie negatywne...takie projekty sprzedawane sa (i lepsze takze) za ok 1200zl... tyle w temacie Cytuj
Gość Monia Napisano 20 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2010 Ile kosztuje dorysowanie piwnicy? Jestem ciekawa gdyż posiadanie takiej piwnicy jest bardzo przyjemne jeżeli chodzi o przechowywanie różnych konfitur czy warzyw i owoców. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2010 Ile kosztuje dorysowanie piwnicy? Jestem ciekawa gdyż posiadanie takiej piwnicy jest bardzo przyjemne jeżeli chodzi o przechowywanie różnych konfitur czy warzyw i owoców. Witam,W sprawie doprojektowania piwnicy bardzo proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość dada Napisano 21 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2010 no cena dosc nie ciekawa ale domek sliczny ;)i jak os dosc duzy a nie wyglada Cytuj
Gość ona Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2010 Mam taki domek z zewnatrz wydaje sie maly, ale w srodku miejsca jest opor. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2010 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2010 Mam taki domek z zewnatrz wydaje sie maly, ale w srodku miejsca jest opor. Witam, Zachęcam do umieszczania zdjęć domu Słoneczko II na naszym forum internetowym oraz do nadesłania ich do naszej pracowni w celu wzięcia udziału w konkursie fotograficznym. Szczegóły na stronie https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotrek Napisano 14 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2010 Ciekawe czy jest wersja szkieletowa projektu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2010 Ciekawe czy jest wersja szkieletowa projektu? Witam,W chwili obecnej nie mamy opracowanej wersji szkieletowej tego projektu i na razie nie mamy jej w planach projektowych. Oczywiście zmianę taką można wprowadzić w projekcie w ramach jego adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość Nela Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2010 Mam taki domek z zewnatrz wydaje sie maly, ale w srodku miejsca jest opor. Gratuluję "Onej" :-) posiadania tegoż domku. Nam bardzo się on podoba. Na 99 % jesteśmy zdecydowani na jego budowę. Mam do "Onej" prośbę, czy mogłaby Pani ewentualnie wysłać nam kilka zdjęć na adres: nela.ko@wp.pl. Zawsze realna realizacja zupełnie inaczej wygląda niż projekt na papierze. :-) Dzięki za zrozumienie. Pozdrawiam, Nela Cytuj
Gość norbi Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2010 Mam do sprzedania taki projekt po okazyjnej cenie.Zainteresowanych proszę o kontakt 506019635 Cytuj
Gość Paweł Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2011 Jest to prosty do wykonania dom ja nie jestem "budowlańcem"a większość prac wykonałem sam.Koszt budowy w moim przypadku nie przekroczył kosztorysu.Rozwiązania projektowe są proste i bardzo funkcjonalne.W 2010r. zakończyłem budowę, mieszka się wygodnie-polecam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2011 Jest to prosty do wykonania dom ja nie jestem "budowlańcem"a większość prac wykonałem sam.Koszt budowy w moim przypadku nie przekroczył kosztorysu.Rozwiązania projektowe są proste i bardzo funkcjonalne.W 2010r. zakończyłem budowę, mieszka się wygodnie-polecam. Witam, W takim razie zachęcam do umieszczenia zdjęć wykończonego domu na naszym forum. Zapewne zainteresują one innych jego użytkowników. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2011 Jest to prosty do wykonania dom ja nie jestem "budowlańcem"a większość prac wykonałem sam.Koszt budowy w moim przypadku nie przekroczył kosztorysu.Rozwiązania projektowe są proste i bardzo funkcjonalne.W 2010r. zakończyłem budowę, mieszka się wygodnie-polecam. Cytuj
Gość Justyna Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2011 jezeli moglabym prosic o napisanie maila na moj adres justyna86.1986@o2.pl jaki jest koszt tego domu zamkniet stan....bylabym wdzieczna.Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2011 Ja również prosiłabym o podanie kwoty brutto pod klucz.Podaję adres malta6@neostrada.pl Cytuj
Gość-LIMA Napisano 31 Lipiec 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2011 Witam. Mam pytanie:czy kosztorys w zakresie robót pod klucz, który jest umieszczony na stronie przy projekcie Słoneczko II (185000 zł) obejmuje robociznę? czy jest to tylko koszt materiałów Dziękuję Cytuj
Redaktor Napisano 2 Sierpień 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2011 Witam Kosztorys uwzględnia zarówno materiały jak i robociznę, sprzęt, odpowiednie narzuty oraz koszty pośrednie związane z realizacją przez firmę wykonawczą. Podana cena jest ceną netto i nie obejmuje kosztu zakupu oraz montażu żadnych instalacji wewnątrz budynku. Cytuj
Gość marta Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2012 czy istnieje możliwość wprowadzenia zmiany w projekcie tak żeby do pomieszczenia gospodarczego było osobne wejście z zewnątrz? i ile taka zmiana by kosztowała? Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2012 czy istnieje możliwość wprowadzenia zmiany w projekcie tak żeby do pomieszczenia gospodarczego było osobne wejście z zewnątrz? i ile taka zmiana by kosztowała? Witam, Zmiany w projekcie może nanieść architekt adaptujący, w ramach prac projektowych, adaptacyjnych. Proszę skontaktować się ze swoim architektem adaptującym. On powinien wycenić Pani zmiany adaptacyjne oraz określić termin, w jakim je wprowadzi. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj
Gość danuta Napisano 13 Październik 2012 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2012 Czy ktoś wybudował domek Słoneczko II w woj. Świętokrzyskim lub sąsiednich? Jeśli tak proszę o kontakt na adres danuta-62@wp.pl. Pozdrawiam wszystkich, dla których własny domek pozostaje na razie w sferze marzeń. Cytuj
Gość Gość Napisano 16 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2014 Czy ktoś wybudował domek Słoneczko II w woj. Świętokrzyskim lub sąsiednich? Jeśli tak proszę o kontakt na adres danuta-62@wp.pl. Pozdrawiam wszystkich, dla których własny domek pozostaje na razie w sferze marzeń. Cytuj
Gość Marta Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2014 Czy projekt uwzględnia zmiany , które weszły w życie od 01.01.2014roku tj. w zakresie parametrów energooszczędnościowych ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2014 Czy projekt uwzględnia zmiany , które weszły w życie od 01.01.2014roku tj. w zakresie parametrów energooszczędnościowych ? Witam Dokumentacja techniczna dla domu Słoneczko II , jak i do wszystkich naszych domów, dostosowana jest do nowych warunków technicznych mówiących o parametrach energetycznych budynku. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi