redakcja Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Projekt domu Słoneczko II Szczegółowy opis projektu domu Słoneczko II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/sloneczkoII Link do projektu: Projekt Słoneczko II Link do zdjęć z realizacji: Realizacje Arkadia Link do obrotu 3D: Obrót 3D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ryszard Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Witam!Bardzo mi się podoba tego typu domek.Cena robi wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzysztof Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Witam!Bardzo mi się podoba tego typu domek.Cena robi wrażenie. Chyba wrazenie negatywne...takie projekty sprzedawane sa (i lepsze takze) za ok 1200zl... tyle w temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monia Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Ile kosztuje dorysowanie piwnicy? Jestem ciekawa gdyż posiadanie takiej piwnicy jest bardzo przyjemne jeżeli chodzi o przechowywanie różnych konfitur czy warzyw i owoców. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Ile kosztuje dorysowanie piwnicy? Jestem ciekawa gdyż posiadanie takiej piwnicy jest bardzo przyjemne jeżeli chodzi o przechowywanie różnych konfitur czy warzyw i owoców. Witam,W sprawie doprojektowania piwnicy bardzo proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dada Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 no cena dosc nie ciekawa ale domek sliczny ;)i jak os dosc duzy a nie wyglada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ona Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Mam taki domek z zewnatrz wydaje sie maly, ale w srodku miejsca jest opor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Mam taki domek z zewnatrz wydaje sie maly, ale w srodku miejsca jest opor. Witam, Zachęcam do umieszczania zdjęć domu Słoneczko II na naszym forum internetowym oraz do nadesłania ich do naszej pracowni w celu wzięcia udziału w konkursie fotograficznym. Szczegóły na stronie https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotrek Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Ciekawe czy jest wersja szkieletowa projektu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Ciekawe czy jest wersja szkieletowa projektu? Witam,W chwili obecnej nie mamy opracowanej wersji szkieletowej tego projektu i na razie nie mamy jej w planach projektowych. Oczywiście zmianę taką można wprowadzić w projekcie w ramach jego adaptacji. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nela Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Mam taki domek z zewnatrz wydaje sie maly, ale w srodku miejsca jest opor. Gratuluję "Onej" :-) posiadania tegoż domku. Nam bardzo się on podoba. Na 99 % jesteśmy zdecydowani na jego budowę. Mam do "Onej" prośbę, czy mogłaby Pani ewentualnie wysłać nam kilka zdjęć na adres: nela.ko@wp.pl. Zawsze realna realizacja zupełnie inaczej wygląda niż projekt na papierze. :-) Dzięki za zrozumienie. Pozdrawiam, Nela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest norbi Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Mam do sprzedania taki projekt po okazyjnej cenie.Zainteresowanych proszę o kontakt 506019635 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Jest to prosty do wykonania dom ja nie jestem "budowlańcem"a większość prac wykonałem sam.Koszt budowy w moim przypadku nie przekroczył kosztorysu.Rozwiązania projektowe są proste i bardzo funkcjonalne.W 2010r. zakończyłem budowę, mieszka się wygodnie-polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Jest to prosty do wykonania dom ja nie jestem "budowlańcem"a większość prac wykonałem sam.Koszt budowy w moim przypadku nie przekroczył kosztorysu.Rozwiązania projektowe są proste i bardzo funkcjonalne.W 2010r. zakończyłem budowę, mieszka się wygodnie-polecam. Witam, W takim razie zachęcam do umieszczenia zdjęć wykończonego domu na naszym forum. Zapewne zainteresują one innych jego użytkowników. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Jest to prosty do wykonania dom ja nie jestem "budowlańcem"a większość prac wykonałem sam.Koszt budowy w moim przypadku nie przekroczył kosztorysu.Rozwiązania projektowe są proste i bardzo funkcjonalne.W 2010r. zakończyłem budowę, mieszka się wygodnie-polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 jezeli moglabym prosic o napisanie maila na moj adres justyna86.1986@o2.pl jaki jest koszt tego domu zamkniet stan....bylabym wdzieczna.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Joanna Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Ja również prosiłabym o podanie kwoty brutto pod klucz.Podaję adres malta6@neostrada.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gość-LIMA Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Witam. Mam pytanie:czy kosztorys w zakresie robót pod klucz, który jest umieszczony na stronie przy projekcie Słoneczko II (185000 zł) obejmuje robociznę? czy jest to tylko koszt materiałów Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Witam Kosztorys uwzględnia zarówno materiały jak i robociznę, sprzęt, odpowiednie narzuty oraz koszty pośrednie związane z realizacją przez firmę wykonawczą. Podana cena jest ceną netto i nie obejmuje kosztu zakupu oraz montażu żadnych instalacji wewnątrz budynku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marta Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 czy istnieje możliwość wprowadzenia zmiany w projekcie tak żeby do pomieszczenia gospodarczego było osobne wejście z zewnątrz? i ile taka zmiana by kosztowała? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 czy istnieje możliwość wprowadzenia zmiany w projekcie tak żeby do pomieszczenia gospodarczego było osobne wejście z zewnątrz? i ile taka zmiana by kosztowała? Witam, Zmiany w projekcie może nanieść architekt adaptujący, w ramach prac projektowych, adaptacyjnych. Proszę skontaktować się ze swoim architektem adaptującym. On powinien wycenić Pani zmiany adaptacyjne oraz określić termin, w jakim je wprowadzi. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest danuta Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Czy ktoś wybudował domek Słoneczko II w woj. Świętokrzyskim lub sąsiednich? Jeśli tak proszę o kontakt na adres danuta-62@wp.pl. Pozdrawiam wszystkich, dla których własny domek pozostaje na razie w sferze marzeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Czy ktoś wybudował domek Słoneczko II w woj. Świętokrzyskim lub sąsiednich? Jeśli tak proszę o kontakt na adres danuta-62@wp.pl. Pozdrawiam wszystkich, dla których własny domek pozostaje na razie w sferze marzeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marta Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Czy projekt uwzględnia zmiany , które weszły w życie od 01.01.2014roku tj. w zakresie parametrów energooszczędnościowych ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Czy projekt uwzględnia zmiany , które weszły w życie od 01.01.2014roku tj. w zakresie parametrów energooszczędnościowych ? Witam Dokumentacja techniczna dla domu Słoneczko II , jak i do wszystkich naszych domów, dostosowana jest do nowych warunków technicznych mówiących o parametrach energetycznych budynku. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts