Dobre Domy Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 czy w projekcie domu słoneczko II jest mozliwosc jakiejs zmiany np dołozenia kotłowni i komina dymnego przy kotłowni? jesli tak to prosze o kosztorys ogolny po zmianach. odpowiedz prosze kierowac na e-mail kingazawilo@o2.pl z gory dziekuje Witam Odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Izabela. Posted July 25, 2015 Report Posted July 25, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Czy posiadacie Państwo wersje tego projektu z kotłownią na paliwo stałe lub czy jest taka możliwość przeprojektowania? Mój adres: ipeplins@gmail.com Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Czy posiadacie Państwo wersje tego projektu z kotłownią na paliwo stałe lub czy jest taka możliwość przeprojektowania? Mój adres: ipeplins@gmail.com Pozdrawiam. Witam, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Nie posiadamy wersji tego projektu z kotłownią na paliwo stałe, ale na etapie adaptacji można taką zmianę wprowadzić. Pozdrawiam. Quote
Guest Gość Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mogłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: oookonradooo@wp.pl. Z góry serdecznie dziekuje. Pozdrawiam Konrad Quote
Dobre Domy Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mogłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: oookonradooo@wp.pl. Z góry serdecznie dziekuje. Pozdrawiam Konrad Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Marika Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres e-mail: mara1217@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 17, 2015 Report Posted August 17, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres e-mail: mara1217@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Sylwia Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Witam jestem zainteresowana tym projektem...mogę prosic o kosztorys na mój. e-mail: sylwusia323@wp.pl Quote
Guest NATALIA Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Witam! Jestem zainteresowanA tym projektem. Czy mogłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: gumis112@onet.pl . Z góry serdecznie dziekuje. Pozdrawiam natalia. Quote
Dobre Domy Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Witam jestem zainteresowana tym projektem...mogę prosic o kosztorys na mój. e-mail: sylwusia323@wp.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie udostępniamy zestawienia kosztorysowe - materiały te prześlę na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Witam! Jestem zainteresowanA tym projektem. Czy mogłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: gumis112@onet.pl . Z góry serdecznie dziekuje. Pozdrawiam natalia. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: k.rzemyk@wp.pl Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: k.rzemyk@wp.pl Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Michał Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: michal.bilski@interia.pl Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: michal.bilski@interia.pl Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest WAK Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: filut17@o2.plZ góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: filut17@o2.plZ góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: kajetankwiecinski@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: kajetankwiecinski@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Arek Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: baran.arkadiusz@gmail.com Z góry dziękuję. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: baran.arkadiusz@gmail.com Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Paula Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Witam! Mogłabym prosić o zestawienie kosztorysowe? Mój adres: ulinka158@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Witam! Mogłabym prosić o zestawienie kosztorysowe? Mój adres: ulinka158@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Proszę o przesłanie bezpłatnego zestawienia kosztorysowego na mail handlomat@interia.pl Quote
Guest Justyna Posted September 26, 2015 Report Posted September 26, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres:justyna-2309@wp.pl Dziękuję i Pozdrawiam . Quote
Recommended Posts