Dobre Domy Posted September 28, 2015 Report Posted September 28, 2015 Proszę o przesłanie bezpłatnego zestawienia kosztorysowego na mail handlomat@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 28, 2015 Report Posted September 28, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres:justyna-2309@wp.pl Dziękuję i Pozdrawiam . Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: madziulka490@interia.eu Dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: madziulka490@interia.eu Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: ewel630@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: ewel630@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Redaktor Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Quote
Guest Monika Posted October 18, 2015 Report Posted October 18, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: makalowska.monika@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: makalowska.monika@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest rafafl Posted October 23, 2015 Report Posted October 23, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: taxipoland@hotmail.comDziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: taxipoland@hotmail.comDziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest szymon Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: szymon.adamowicz1@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: szymon.adamowicz1@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Quote
Guest Bożena Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: narumi@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: narumi@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Tomek Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Witam. Jesteśmy z żoną zdecydowani na budowę Słoneczka II. Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów na budowę tego domku przed podjęciem ostatecznej decyzji? Mój adres cyklamen@spoko.pl Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 Witam. Jesteśmy z żoną zdecydowani na budowę Słoneczka II. Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów na budowę tego domku przed podjęciem ostatecznej decyzji? Mój adres cyklamen@spoko.pl Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję. Dzień dobry, zestawienie materiałów do stanu surowego zostanie wysłane na podany adres, pozdrawiam. Quote
Guest Radosław Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 jezeli moglabym prosic o napisanie maila na moj adres justyna86.1986@o2.pl jaki jest koszt tego domu zamkniet stan....bylabym wdzieczna.Pozdrawiam Wiam czy jest Pani napisac jaki jest koszt tego domku w stanie zamknietym bardzo prosze wiadomosc onik24@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Witam, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Marcin Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Witam. Chciałbym prosić o przesłanie zestawienia materiałów do budowy domu słoneczko II. E-mail: marian.pes@onet.eu. Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 Witam. Chciałbym prosić o przesłanie zestawienia materiałów do budowy domu słoneczko II. E-mail: marian.pes@onet.eu. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Paulina Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 witam jak wiadomo nieda sie ustalic ceny brutto poniewaz to odnas zalezy czy dom bedziemy budowac z tanich czy drogis materialow, z moich obliczen systemem gospodarczym z instalacjami koszt pod klucz powinien wyjsc brutto 170520zl tak wychodzi mniej wiecej z cen projektu pytalam juz kilcu firm co oni o tym sadza powiedzieli ze nawet sa mi wstanie juz ze wszystkim robocizna materialy instalacje zrobic ten dom za niecale 160 tys to jest cena padana teoretycznie z tego co widza na tej stronie dokladna kwote podadza mi dopiero gdy beda miec projekt caly , a wy co o tym sądzicie budowa ma sie odbyc na podkarpaciu Witam, czy mogła bym prosić o namiary firm ktore wycenialy budowe tego domku za 160 tys? tez jestem z podkarpacia i chcialabym sie dowiedziec za ile realnie mozemy wybudować ten dom:) pozdrawiam stec.paulina@wp.pl Quote
mario1901 Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Witam, Projekt jest interesujący. Proszę o przesłanie bezpłatnych kosztorysów Słoneczka II oraz w miarę możliwości - Słoneczka I. Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted January 10, 2016 Report Posted January 10, 2016 Witam, Projekt jest interesujący. Proszę o przesłanie bezpłatnych kosztorysów Słoneczka II oraz w miarę możliwości - Słoneczka I. Z góry dziękuję. Proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl - zwrotnie prześlemy materiały. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts