Guest Waldek Posted January 10, 2016 Report Posted January 10, 2016 Witam, równiż proszę o przesłanie kosztorysu oraz listy materiałów Słoneczka II. wind7@wp.pl Pozdrawiam, Quote
Dobre Domy Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 Witam, równiż proszę o przesłanie kosztorysu oraz listy materiałów Słoneczka II. wind7@wp.pl Pozdrawiam, Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Marcin Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Witam ! Mogę prosić o przesłanie kosztorysu słoneczka. Pozdrawiam i z góry dziękuje. Quote
Guest maro Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Proszę o przesłanie kosztorysu na meila martens78@onet.pl. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Witam ! Mogę prosić o przesłanie kosztorysu słoneczka. Pozdrawiam i z góry dziękuje. Witam Poproszę o podanie adresu mailowego na który będziemy mogli przesłać materiały. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Proszę o przesłanie kosztorysu na meila martens78@onet.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest iławianin Posted January 19, 2016 Report Posted January 19, 2016 witam bardzo bym prosił o przesłanie kosztorysu tego domku bobardzo nam sie podoba lecz musimy poznac koszty renia2554@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 witam bardzo bym prosił o przesłanie kosztorysu tego domku bobardzo nam sie podoba lecz musimy poznac koszty renia2554@wp.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne. Bezpłatnie prześlę na podany adres mailowy ogólne zestawienia kosztorysowe i materiałowe oraz szczegółowe rysunki dla domu. Pozdrawiam Quote
Guest Bartek Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 witam bardzo bym prosił o przesłanie kosztorysu tego domku bobardzo nam sie podoba lecz musimy poznac koszty renia2554@wp.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne. Bezpłatnie prześlę na podany adres mailowy ogólne zestawienia kosztorysowe i materiałowe oraz szczegółowe rysunki dla domu. Pozdrawiam Witam,Również bym prosił o przesłanie kosztorysu na adres:allegrobb@op.plDziekujePozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Witam, Również bym prosił o przesłanie kosztorysu na adres: allegrobb@op.pl Dziekuje Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Piotr Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Witam bardzo bym chciał poznać zestawienie więźby dachowej wraz ze stropem drewnianym, ile krokwi wymiary itp. proszę jesli to możliwe o przesłanie na adres bodan@onet.eu Quote
Dobre Domy Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Witam bardzo bym chciał poznać zestawienie więźby dachowej wraz ze stropem drewnianym, ile krokwi wymiary itp. proszę jesli to możliwe o przesłanie na adres bodan@onet.eu Witam, niestety nie udostępniamy rysunków konstrukcyjnych. Pozdrawiam. Quote
Guest Piotr Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 nie potrzebuje rysunków konstrukcyjnych, chciałbym tylko samo zestawienie, poprostu mam swój las i zastanawiam się ile i czy dał bym rady pozyskać drewno na więźbe i strop Quote
Dobre Domy Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 nie potrzebuje rysunków konstrukcyjnych, chciałbym tylko samo zestawienie, poprostu mam swój las i zastanawiam się ile i czy dał bym rady pozyskać drewno na więźbe i strop Zestawienia drewna też nie udostępniamy. Ilość drewna potrzebna na więźbę i strop w projekcie Słoneczko II to 5,0572m3. Quote
Guest Gość Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu na adres madzialenazp@interia.pl. dziękuję i posdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu na adres madzialenazp@interia.pl. dziękuję i posdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Olek Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu na adres oidar@op.pl. Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu na adres oidar@op.pl. Z góry dziękuję. Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - na podany adres mailowy prześlę bezpłatne zestawienia kosztorysowe. Pozdrawiam Quote
Guest Grzesiek Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 Dzień dobry. Mam pytanie czy można do pokrycia dachu zastosować blachodachowkę ? Quote
Dobre Domy Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Dzień dobry. Mam pytanie czy można do pokrycia dachu zastosować blachodachowkę ? Witam Na etapie adaptacji projektu można dokonać zmiany pokrycia dachu. Pozdrawiam Quote
Guest Karol Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Dzień dobry. Jesteśmy zainteresowani projektem domu Słoneczko II. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość poszerzenia domu, dokładnie chodzi o ścianę od strony łazienki, tak między 0,5 do 1 metra, co przyczyni się do powiększenia łazienki we wszystkich kierunkach kosztem obok leżących pokoi. Czy istnieje możliwość zmiany lokalizacji kominka, chcielibyśmy na ścianie gdzie znajduję się telewizor (patrz rzut). Wg gminy musimy mieć inny kąt dachu. Czy również to można zmienić? jakie są ewentualne formalne koszty takich zmian. Pozdrawiam serdecznie. karwaspl@yahoo.co.uk Quote
Dobre Domy Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Dzień dobry. Jesteśmy zainteresowani projektem domu Słoneczko II. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość poszerzenia domu, dokładnie chodzi o ścianę od strony łazienki, tak między 0,5 do 1 metra, co przyczyni się do powiększenia łazienki we wszystkich kierunkach kosztem obok leżących pokoi. Czy istnieje możliwość zmiany lokalizacji kominka, chcielibyśmy na ścianie gdzie znajduję się telewizor (patrz rzut). Wg gminy musimy mieć inny kąt dachu. Czy również to można zmienić? jakie są ewentualne formalne koszty takich zmian. Pozdrawiam serdecznie. karwaspl@yahoo.co.uk Witam Zapytanie przekazałam do architektów - proszę wkrótce oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Witam, wg. firm z którymi rozmawiałem o projekcie wycena budowy jest totalnie nierealna. Czy można otrzymać zestawienie kosztorysowe? Czy można także otrzymać zestawienie materiałów oraz szczegółowy rysunek? Chciałbym wybudować taki dom - ale wyceny na poziomie +50% trochę odstraszają. mail: lukasz.andruch@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Witam, wg. firm z którymi rozmawiałem o projekcie wycena budowy jest totalnie nierealna. Czy można otrzymać zestawienie kosztorysowe? Czy można także otrzymać zestawienie materiałów oraz szczegółowy rysunek? Chciałbym wybudować taki dom - ale wyceny na poziomie +50% trochę odstraszają. mail: lukasz.andruch@o2.pl Witam Zestawienia oraz szczegółowe rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest maro Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Witam! Czym mogę prosić o przesłanie kosztorysu budowy domu na mojego maila martens78@onet.pl Z góry dziękuję! Quote
Recommended Posts