Dobre Domy Posted February 16, 2018 Report Posted February 16, 2018 Witam, moge prosić o przesłanie darmowego kosztorysu do tego projektu ? xxxdamian22@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted February 16, 2018 Report Posted February 16, 2018 Witam, czy mogłbym prosić o przesłanie darmowego kosztorysu tego projektu na adres:arek3023@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Łukasz Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 Witam, czy mogłbym prosić o przesłanie darmowego kosztorysu tego projektu na adres: czajnik_91@o2.pl Quote
Guest KH Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 witam, bardzo proszę o przesłanie rzutów budynku na maila katarzynahorak@gmail.com? pozdrawiam, Quote
Dobre Domy Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Witam, czy mogłbym prosić o przesłanie darmowego kosztorysu tego projektu na adres: czajnik_91@o2.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 witam, bardzo proszę o przesłanie rzutów budynku na maila katarzynahorak@gmail.com? pozdrawiam, Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest jzes Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Witam, proszę o przesłanie darmowego kosztorysu i rysunków na jzes@poczta.onet.pl Quote
Dobre Domy Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Witam, proszę o przesłanie darmowego kosztorysu i rysunków na jzes@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Marcin M. Posted April 30, 2018 Report Posted April 30, 2018 Witam. Mógłbym prosić o przesłanie darmowego kosztorysu na adres e-mail: marcin.mak@wp.pl Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 2, 2018 Report Posted May 2, 2018 Witam. Mógłbym prosić o przesłanie darmowego kosztorysu na adres e-mail: marcin.mak@wp.pl Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
M&L Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 W dniu 2010-10-09 o 15:17, Gość ona napisał: Mam taki domek z zewnatrz wydaje sie maly, ale w srodku miejsca jest opor. Witam, czy można prosić o wymiary poszczególnych pomieszczeń, jestem na etapie stan zero i na razie mam wrażenie że wszystko jest małe Quote
Dobre Domy Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 8 minut temu, Monika i Leszek napisał: Witam, czy można prosić o wymiary poszczególnych pomieszczeń, jestem na etapie stan zero i na razie mam wrażenie że wszystko jest małe Dzień dobry, Proszę podać meila, na którego mamy wysłać zwymiarowane rysunki. Pozdrawiam Quote
Guest Monika Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 Witam, można prosić o wymiary poszczególnych pomieszczeń ale nie m2 tylko długości ścian Quote
Dobre Domy Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 Teraz, Gość Monika napisał: Witam, można prosić o wymiary poszczególnych pomieszczeń ale nie m2 tylko długości ścian Dzień dobry, Proszę podać meila, na którego mamy wysłać zwymiarowane rysunki. Pozdrawiam Quote
M&L Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 12 minut temu, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, Proszę podać meila, na którego mamy wysłać zwymiarowane rysunki. Pozdrawiam monika.mlynarczyk1@wp.pl Quote
Guest xx Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 Czy mogę prosić wymiary pomieszczeń? Quote
Guest paula Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 12 minut temu, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, Proszę podać meila, na którego mamy wysłać zwymiarowane rysunki. Pozdrawiam monika.mlynarczyk1@wp.pl Czy również mogę prosić o zwymiarowane rysunki? Quote
Dobre Domy Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Dzień dobry, aby otrzymać materiały do projektu prosimy zawsze o podanie adresu email lub o wiadomość na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam! Quote
Dobre Domy Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 13 godzin temu, Gość paula napisał: monika.mlynarczyk1@wp.pl Czy również mogę prosić o zwymiarowane rysunki? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Elżbieta Posted February 20, 2019 Report Posted February 20, 2019 Witam czy mogę prosić o dokładne rysunki i kosztorys? elzbietaszkola@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted February 20, 2019 Report Posted February 20, 2019 1 godzinę temu, Gość Elżbieta napisał: Witam czy mogę prosić o dokładne rysunki i kosztorys? elzbietaszkola@gmail.com Dzień dobry, Rysunki szczegółowe oraz tabelka z kosztami budowy zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są natomiast dostępne w naszej pracowni odpłatnie. Pozdrawiam Quote
Guest Tomek Posted April 1, 2019 Report Posted April 1, 2019 dzień dobry. czy mogę prosić rysunki szczegółowe oraz tabelkę z kosztami na adres t_wawulski@wp.pl Quote
Tomek83 Posted April 1, 2019 Report Posted April 1, 2019 Dzień dobry. czy mogę prosić rysunki szczegółowe oraz tabelkę z kosztorysem na adres t_wawulski@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted April 2, 2019 Report Posted April 2, 2019 13 godzin temu, Tomek83 napisał: Dzień dobry. czy mogę prosić rysunki szczegółowe oraz tabelkę z kosztorysem na adres t_wawulski@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Piotrek Posted August 4, 2020 Report Posted August 4, 2020 Dzień dobry Proszę o udostępnienie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz zwymiarowane rysunki dla projektu Słoneczko 2 i 1 lustrzane odbicie, na maila moon747@wp.pl z góry dziękuję. Quote
Recommended Posts