Guest Artur Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys i rysunki szczegółowe na adres artip@onet.eu Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys i rysunki szczegółowe na adres artip@onet.eu Dziękuję. Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym. Nadal czekamy na wyceny kosztorysowe - powinny być gotowe na początku sierpnia. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rafał Posted July 27, 2017 Report Share Posted July 27, 2017 Witam, serdecznie. Bardzo podoba mi się projekt Kalina, ale w warunkach zabudowy mam określoną nieprzekraczalną powierzchnię zabudowy mieszkalnej 200m2. Czy możliwe jest dostosowanie projektu do mich warunków? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Witam, serdecznie. Bardzo podoba mi się projekt Kalina, ale w warunkach zabudowy mam określoną nieprzekraczalną powierzchnię zabudowy mieszkalnej 200m2. Czy możliwe jest dostosowanie projektu do mich warunków? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam! Witam, projekt Kalina trzeba zmniejszyć, aż o 16m2. W swojej ofercie posiadamy mniejszą wersję tego projektu - Lukrecja III, powierzchnia zabudowy wynosi 189,20m2. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marzena Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys wraz ze szczegółowymi rysunkami na adres marzenkalbk@wp.pl Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na anna-budzynska88@wp.pl ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys wraz ze szczegółowymi rysunkami na adres marzenkalbk@wp.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na anna-budzynska88@wp.pl ? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mon. Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Dzień dobry . Jestem zainteresowana projektem Kalina Proszę o przesłanie kosztorysu z ze szczegółowymi rysunkami na adres monant(at)tlen.pl Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Dzień dobry . Jestem zainteresowana projektem Kalina Proszę o przesłanie kosztorysu z ze szczegółowymi rysunkami na adres monant(at)tlen.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michał Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. Pozdrawiam Michał. szulkowskim@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. Pozdrawiam Michał. szulkowskim@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RafałPomorze Posted October 3, 2017 Report Share Posted October 3, 2017 Witam, chciałbym zakupić projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków(wymiary) oraz kosztorysu projektu na adres rafal@s3pro.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 3, 2017 Report Share Posted October 3, 2017 Witam, chciałbym zakupić projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków(wymiary) oraz kosztorysu projektu na adres rafal@s3pro.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Arek S Posted October 9, 2017 Report Share Posted October 9, 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. Pozdrawiam Arek. smali87@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 9, 2017 Report Share Posted October 9, 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. Pozdrawiam Arek. smali87@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mania Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. mania4285@onet.pl interesuje mnie też projekt irys,ale czekam aż będzie gotowy.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych. mania4285@onet.pl interesuje mnie też projekt irys,ale czekam aż będzie gotowy.Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ania J. Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Kalina, jednakże z układem rozmieszczeń z projektu Kalina II. Czy istnieje możliwość otrzymania szczegółowych rysunków i kosztorysu przy takim wariancie? anna.jankowskaa@gmai.com Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Kalina, jednakże z układem rozmieszczeń z projektu Kalina II. Czy istnieje możliwość otrzymania szczegółowych rysunków i kosztorysu przy takim wariancie? anna.jankowskaa@gmai.com Pozdrawiam, witam Niestety w swojej ofercie nie mamy takiej kombinacji - możemy udostępnić materiały dla Kaliny i Kaliny II. Jeśli jest Pani zainteresowana - proszę o kontakt na info@dobredomy.pl Samo wnętrze (układ pomieszczeń na parterze) można przeprojektować na etapie adaptacji projektu, jest to prosty zabieg i nie wymaga zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Dzień dobry . Jestem zainteresowana projektem Kalina Proszę o przesłanie kosztorysu z ze szczegółowymi rysunkami na adres cmarcinek(at)wp.pl Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Dzień dobry . Jestem zainteresowana projektem Kalina Proszę o przesłanie kosztorysu z ze szczegółowymi rysunkami na adres cmarcinek(at)wp.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nicponim Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Witam czy ktoś już z Państwa rozpoczął budowę tego projektu? Będę bardzo, bardzo wdzięczny za możliwość zobaczenia go w realu. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marzena Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 Witam Proszę o podanie wymiarów wykusza w projekcie Kalina. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 Witam Proszę o podanie wymiarów wykusza w projekcie Kalina. Pozdrawiam Witam Wymiary podamy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts