Guest Karla Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na karolina.strek@o2.pl oraz mam pytanie czy jest możliwość rezygnacji z antresoli oraz minimalne pomniejszenie garażu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 16, 2018 Report Share Posted September 16, 2018 18 godzin temu, Gość Karla napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na karolina.strek@o2.pl oraz mam pytanie czy jest możliwość rezygnacji z antresoli oraz minimalne pomniejszenie garażu ? Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kuba Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 Dzień dobry, Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres jakubjasiak@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 48 minut temu, Gość kuba napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres jakubjasiak@interia.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted October 5, 2018 Report Share Posted October 5, 2018 Witam. Czy mógłbym otrzymać całe zestawienie materiałów oraz rysunków potrzebnych do budowy tego domu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 6, 2018 Report Share Posted October 6, 2018 22 godziny temu, Gość Marcin napisał: Witam. Czy mógłbym otrzymać całe zestawienie materiałów oraz rysunków potrzebnych do budowy tego domu? Dzień dobry, W celu zapoznania się z projektem możemy wysłać rysunki architektury oraz zestawienie materiałów, potrzebny nam będzie adres mailowy na który możemy wysłać materiały, bądź prosimy o bezpośredni kontakt na adres mailowy info@dobredomy.pl. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted October 6, 2018 Report Share Posted October 6, 2018 22 godziny temu, Gość Marcin napisał: Witam. Czy mógłbym otrzymać całe zestawienie materiałów oraz rysunków potrzebnych do budowy tego domu? Dzień dobry, W celu zapoznania się z projektem możemy wysłać rysunki architektury oraz zestawienie materiałów, potrzebny nam będzie adres mailowy na który możemy wysłać materiały, bądź prosimy o bezpośredni kontakt na adres mailowy info@dobredomy.pl. Pozdrawiam. To poproszę te zestawienie materiałów i rysunki architektury na email : szczypior161@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 7, 2018 Report Share Posted October 7, 2018 21 godzin temu, Gość Marcin napisał: Dzień dobry, W celu zapoznania się z projektem możemy wysłać rysunki architektury oraz zestawienie materiałów, potrzebny nam będzie adres mailowy na który możemy wysłać materiały, bądź prosimy o bezpośredni kontakt na adres mailowy info@dobredomy.pl. Pozdrawiam. To poproszę te zestawienie materiałów i rysunki architektury na email : szczypior161@gmail.com Dzień dobry, W poniedziałek zostaną wysłane do Pana potrzebne materiały. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michał Posted October 22, 2018 Report Share Posted October 22, 2018 Witam, czy ktoś może rozpoczął budowę domu Kalina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wiki Posted November 11, 2018 Report Share Posted November 11, 2018 Witam, czy ktoś może rozpoczął budowę domu Kalina? Witam, my kończymy budowę ssz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków z wymiarami oraz kosztorysy projektów: Kalina i Irys. Mój adres: magado@tlen.pl Pozdrawiam M. Korybalska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 Godzinę temu, Gość Magda napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków z wymiarami oraz kosztorysy projektów: Kalina i Irys. Mój adres: magado@tlen.pl Pozdrawiam M. Korybalska Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Artur Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 Witam, czy ktoś może rozpoczął budowę domu Kalina? Witam, my kończymy budowę ssz. My też Stan Surowy zamknięty mamy. artpiw@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michał Posted November 27, 2018 Report Share Posted November 27, 2018 W dniu 11.11.2018 o 23:37, Gość Wiki napisał: Witam, czy ktoś może rozpoczął budowę domu Kalina? Witam, my kończymy budowę ssz. Czy można prosić o kontakt szulkowskim@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotr Posted January 17, 2019 Report Share Posted January 17, 2019 Witam, Czy byłaby możliwość wysłania kosztorysu projektowego, rysunku wraz z wymiarami, zestawienia materiałów do projektów jeżyna i kalina. Zastanawiam się na zakupem któregoś z nich i potrzebuję więcej informacji żeby podjąć decyzję. Mój mail piotr.skorka@o2.pl. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 18, 2019 Report Share Posted January 18, 2019 15 godzin temu, Gość Piotr napisał: Witam, Czy byłaby możliwość wysłania kosztorysu projektowego, rysunku wraz z wymiarami, zestawienia materiałów do projektów jeżyna i kalina. Zastanawiam się na zakupem któregoś z nich i potrzebuję więcej informacji żeby podjąć decyzję. Mój mail piotr.skorka@o2.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, zestawienie materiałów oraz rysunki zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted February 10, 2019 Report Share Posted February 10, 2019 Witam jestem zainteresowany projektem Kalina. Można powiększyć salon ? rezygnując z tarasu ? i czy istnieje możliwość zrobienia takiego samego tarasu jak w projekcie Magnolia ? Poproszę o zestawienie materiałów i rysunki architektury na email: kamil.szymanski05@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 11 godzin temu, Gość Kamil napisał: Witam jestem zainteresowany projektem Kalina. Można powiększyć salon ? rezygnując z tarasu ? i czy istnieje możliwość zrobienia takiego samego tarasu jak w projekcie Magnolia ? Poproszę o zestawienie materiałów i rysunki architektury na email: kamil.szymanski05@gmail.com Dzień dobry, istnieje możliwość wprowadzenia opisanych zmian. Przeprojektowanie można zlecić nam lub architektowi, który będzie się zajmował adaptacją projektów do warunków lokalnych. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ana1988 Posted February 17, 2019 Report Share Posted February 17, 2019 Witam, Czy dom posiada strych? Jeśi tak to gdzie byłoby wejście? Dodatkowo prosiłabym o wysłanie rysunków szczegółowych na adres: anna.urbanska88@gmail.com Pozdrawiam Anna Drobik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 18, 2019 Report Share Posted February 18, 2019 16 godzin temu, Ana1988 napisał: Witam, Czy dom posiada strych? Jeśi tak to gdzie byłoby wejście? Dodatkowo prosiłabym o wysłanie rysunków szczegółowych na adres: anna.urbanska88@gmail.com Pozdrawiam Anna Drobik Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. W projekcie przewidziano strych, dostępny dzięki składanym schodowym strychowym w korytarzu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monika Posted February 24, 2019 Report Share Posted February 24, 2019 Dzień dobry, czy robił ktoś projekt Kalina z dachem bez okapów i może pochwalić się efektem. mail kucharska.monika@o2.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ilona Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych danych i rysunków na maila: ilona.kopacz@op.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 15 godzin temu, Gość Ilona napisał: Witam. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych danych i rysunków na maila: ilona.kopacz@op.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Man02 Posted March 3, 2019 Report Share Posted March 3, 2019 Witam,czy ktoś może jest w trakcie budowy Kaliny, lub tuż po jej ukończeniu. Jeżeli tak, to proszę o informacje na temat kosztów takich prawdziwych bez upiększania ) Jestem zainteresowany, a w zasadzie decyzja już zapadła o budowie tego domu, więc proszę o info w postaci zdjęć,spostrzeżeń na temat ewentualnych ciekawych zmian . marpow77@interia.pl pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest konys Posted April 3, 2019 Report Share Posted April 3, 2019 Czy jest możliwość zmiany nachylenia dachu do 30 stopni? Mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na adres konys@op.pl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts