Redaktor Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2017 Projekt domu Kalina Szczegółowy opis projektu domu Kalina znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/kalina Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Bogienka Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2017 Witam, czy mogę poznać kosztorys projektu Kalina, mój adres bogienka@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2017 Witam, czy mogę poznać kosztorys projektu Kalina, mój adres bogienka@poczta.onet.pl Witam Projekt TKalina aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość anula Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2017 witam kiedy bedzie dostepny projekt kalina? Cytuj
Gość marzena Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2017 Witam. Czy kosztorys tego projektu jest już dostępny? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2017 witam kiedy bedzie dostepny projekt kalina? Witam Kosztorys będzie dostępny na pewno do końca czerwca 2017r. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2017 Witam. Czy kosztorys tego projektu jest już dostępny? Witam Kosztorys będzie dostępny na pewno do końca czerwca 2017r. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartosz Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2017 Witam. Czy projekt domu kalina jest już dostępny?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2017 Witam. Czy projekt domu kalina jest już dostępny?? Witam Projekt jest już gotowy i dostępny w bieżącej sprzedaży. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartosz Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2017 Witam. Czy projekt kalina jest juz dostepny? czy bedzie mozliwosc rezygnacji z wykusza? Cytuj
Gość Marzena Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2017 Witam. Czy jest dostepny kosztorys tego projektu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2017 Witam. Czy projekt kalina jest juz dostepny? czy bedzie mozliwosc rezygnacji z wykusza? Witam Projekt jest już gotowy. Na etapie adaptacji projektu możliwa jest likwidacja wykusza - nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2017 Witam. Czy jest dostepny kosztorys tego projektu? Witam Kosztorys będzie gotowy na przełomie czerwca/lipca. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marzena Napisano 23 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2017 Witam jestem zainteresowana kupnem projektu kalina. Bardzo prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : marzenkalbk@wp.pl. Z gory serdecznie dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2017 Witam jestem zainteresowana kupnem projektu kalina. Bardzo prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : marzenkalbk@wp.pl. Z gory serdecznie dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 25 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2017 Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu projektu na adres szulkowskim@gmail.com.Czy jest możliwość zmiany stropu na drewniany? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2017 Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu projektu na adres szulkowskim@gmail.com.Czy jest możliwość zmiany stropu na drewniany? Pozdrawiam Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym. Wyceny kosztorysowe dla domu powinny być gotowe na początku lipca.W sprawie możliwości przeprojektowania stropu proszę o kontakt bezpośrednio z architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Marzena Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu projektu na adres marzenkalbk@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu projektu na adres marzenkalbk@wp.pl. Pozdrawiam Witam, kosztorys nie jest jeszcze gotowy. Proszę o przypomnienie się pod koniec lipca. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Elżbieta Napisano 11 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2017 Witam. Jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys i rysunki szczegółowe na maila elama89@wp.pl Ponadto mam pytanie czy istnieje możliwość powiększenia garażu? Dziękuję. Cytuj
Gość Ania Napisano 11 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami? ania_skl@o2.pl Szczególnie zależy mi na przekroju, jakie są wysokości na poddaszu. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2017 Witam. Jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys i rysunki szczegółowe na maila elama89@wp.pl Ponadto mam pytanie czy istnieje możliwość powiększenia garażu? Dziękuję. Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. W zawiązku z tym, że kosztorys jest w trakcie opracowania, proszę o kontakt w tej sprawie pod koniec lipca. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami? ania_skl@o2.pl Szczególnie zależy mi na przekroju, jakie są wysokości na poddaszu. Pozdrawiam! Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy rysunki na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na soto.m91@gmail.com. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na soto.m91@gmail.com. Pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi