Redaktor Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 Projekt domu Kalina Szczegółowy opis projektu domu Kalina znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/kalina Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest Bogienka Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Witam, czy mogę poznać kosztorys projektu Kalina, mój adres bogienka@poczta.onet.pl Quote
Dobre Domy Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 Witam, czy mogę poznać kosztorys projektu Kalina, mój adres bogienka@poczta.onet.pl Witam Projekt TKalina aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Quote
Guest anula Posted May 29, 2017 Report Posted May 29, 2017 witam kiedy bedzie dostepny projekt kalina? Quote
Guest marzena Posted May 29, 2017 Report Posted May 29, 2017 Witam. Czy kosztorys tego projektu jest już dostępny? Quote
Dobre Domy Posted May 30, 2017 Report Posted May 30, 2017 witam kiedy bedzie dostepny projekt kalina? Witam Kosztorys będzie dostępny na pewno do końca czerwca 2017r. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 30, 2017 Report Posted May 30, 2017 Witam. Czy kosztorys tego projektu jest już dostępny? Witam Kosztorys będzie dostępny na pewno do końca czerwca 2017r. Pozdrawiam Quote
Guest Bartosz Posted June 18, 2017 Report Posted June 18, 2017 Witam. Czy projekt domu kalina jest już dostępny?? Quote
Dobre Domy Posted June 19, 2017 Report Posted June 19, 2017 Witam. Czy projekt domu kalina jest już dostępny?? Witam Projekt jest już gotowy i dostępny w bieżącej sprzedaży. Pozdrawiam Quote
Guest Bartosz Posted June 19, 2017 Report Posted June 19, 2017 Witam. Czy projekt kalina jest juz dostepny? czy bedzie mozliwosc rezygnacji z wykusza? Quote
Guest Marzena Posted June 19, 2017 Report Posted June 19, 2017 Witam. Czy jest dostepny kosztorys tego projektu? Quote
Dobre Domy Posted June 20, 2017 Report Posted June 20, 2017 Witam. Czy projekt kalina jest juz dostepny? czy bedzie mozliwosc rezygnacji z wykusza? Witam Projekt jest już gotowy. Na etapie adaptacji projektu możliwa jest likwidacja wykusza - nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 20, 2017 Report Posted June 20, 2017 Witam. Czy jest dostepny kosztorys tego projektu? Witam Kosztorys będzie gotowy na przełomie czerwca/lipca. Pozdrawiam Quote
Guest Marzena Posted June 23, 2017 Report Posted June 23, 2017 Witam jestem zainteresowana kupnem projektu kalina. Bardzo prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : marzenkalbk@wp.pl. Z gory serdecznie dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 25, 2017 Report Posted June 25, 2017 Witam jestem zainteresowana kupnem projektu kalina. Bardzo prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : marzenkalbk@wp.pl. Z gory serdecznie dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Michał Posted June 25, 2017 Report Posted June 25, 2017 Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu projektu na adres szulkowskim@gmail.com.Czy jest możliwość zmiany stropu na drewniany? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 26, 2017 Report Posted June 26, 2017 Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu projektu na adres szulkowskim@gmail.com.Czy jest możliwość zmiany stropu na drewniany? Pozdrawiam Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym. Wyceny kosztorysowe dla domu powinny być gotowe na początku lipca.W sprawie możliwości przeprojektowania stropu proszę o kontakt bezpośrednio z architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote
Guest Marzena Posted July 6, 2017 Report Posted July 6, 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu projektu na adres marzenkalbk@wp.pl. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted July 6, 2017 Report Posted July 6, 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu projektu na adres marzenkalbk@wp.pl. Pozdrawiam Witam, kosztorys nie jest jeszcze gotowy. Proszę o przypomnienie się pod koniec lipca. Pozdrawiam. Quote
Guest Elżbieta Posted July 11, 2017 Report Posted July 11, 2017 Witam. Jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys i rysunki szczegółowe na maila elama89@wp.pl Ponadto mam pytanie czy istnieje możliwość powiększenia garażu? Dziękuję. Quote
Guest Ania Posted July 11, 2017 Report Posted July 11, 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami? ania_skl@o2.pl Szczególnie zależy mi na przekroju, jakie są wysokości na poddaszu. Pozdrawiam! Quote
Dobre Domy Posted July 12, 2017 Report Posted July 12, 2017 Witam. Jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys i rysunki szczegółowe na maila elama89@wp.pl Ponadto mam pytanie czy istnieje możliwość powiększenia garażu? Dziękuję. Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. W zawiązku z tym, że kosztorys jest w trakcie opracowania, proszę o kontakt w tej sprawie pod koniec lipca. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted July 12, 2017 Report Posted July 12, 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami? ania_skl@o2.pl Szczególnie zależy mi na przekroju, jakie są wysokości na poddaszu. Pozdrawiam! Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy rysunki na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Mateusz Posted July 15, 2017 Report Posted July 15, 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na soto.m91@gmail.com. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted July 17, 2017 Report Posted July 17, 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na soto.m91@gmail.com. Pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan rysunki. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts