Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 137
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam, czy mogę poznać kosztorys projektu Kalina, mój adres bogienka@poczta.onet.pl

Witam

Projekt TKalina aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych.

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Witam. Czy projekt kalina jest juz dostepny? czy bedzie mozliwosc rezygnacji z wykusza?

Witam

Projekt jest już gotowy. Na etapie adaptacji projektu możliwa jest likwidacja wykusza - nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę.

Pozdrawiam

Gość Marzena
Napisano

Witam jestem zainteresowana kupnem projektu kalina. Bardzo prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : marzenkalbk@wp.pl. Z gory serdecznie dziękuje i pozdrawiam

Napisano

Witam jestem zainteresowana kupnem projektu kalina. Bardzo prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami na adres e-mail : marzenkalbk@wp.pl. Z gory serdecznie dziękuje i pozdrawiam

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Gość Michał
Napisano

Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu projektu na adres szulkowskim@gmail.com.Czy jest możliwość zmiany stropu na drewniany? Pozdrawiam

Napisano

Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu projektu na adres szulkowskim@gmail.com.Czy jest możliwość zmiany stropu na drewniany? Pozdrawiam

Witam

Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym.

Wyceny kosztorysowe dla domu powinny być gotowe na początku lipca.

​W sprawie możliwości przeprojektowania stropu proszę o kontakt bezpośrednio z architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Marzena
Napisano

Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu projektu na adres marzenkalbk@wp.pl.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu projektu na adres marzenkalbk@wp.pl. Pozdrawiam

Witam, kosztorys nie jest jeszcze gotowy. Proszę o przypomnienie się pod koniec lipca. Pozdrawiam.

Gość Elżbieta
Napisano

Witam. Jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys i rysunki szczegółowe na maila elama89@wp.pl Ponadto mam pytanie czy istnieje możliwość powiększenia garażu? Dziękuję.

Napisano

Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami? ania_skl@o2.pl Szczególnie zależy mi na przekroju, jakie są wysokości na poddaszu. Pozdrawiam!

Napisano

Witam. Jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Poproszę o kosztorys i rysunki szczegółowe na maila elama89@wp.pl Ponadto mam pytanie czy istnieje możliwość powiększenia garażu? Dziękuję.

Witam,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. W zawiązku z tym, że kosztorys jest w trakcie opracowania, proszę o kontakt w tej sprawie pod koniec lipca. Pozdrawiam

Napisano

Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Kalina. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami? ania_skl@o2.pl Szczególnie zależy mi na przekroju, jakie są wysokości na poddaszu. Pozdrawiam!

Witam,

w dniu dzisiejszym prześlemy rysunki na podany adres. Pozdrawiam

Gość Mateusz
Napisano

Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na soto.m91@gmail.com. Pozdrawiam.