Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Ametyst

Redaktor
 Share

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Marek

Witam,

Czy w świetle obowiązujących przepisów do szerokości elewacji frontowej liczy się w tym projekcie taras ? 

Pozdrawiam

Marek Wierzbicki

Guest Marek

Witam

W projekcie Ametyst taras występuje na elewacji ogrodowej.Patrząc na elewację frontową nie mamy tu żadnego tarasu.

Pozdrawiam

Na mojej działce stałby wzdłuż od strony wjazdu czyli elewacją frontową byłaby ta boczna w projekcie. Warunki zabudowy dopuszczają szerokość elewacji frontowej do 13m, stąd moje pytanie, czy w takim wypadku liczymy taras czy nie ?

Guest Bernadeta

2017-06-17 20:04

Witam , jestem zainteresowana Państwa projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na adres mailowy : Notosiup@gmail.com Pozdrawiam

Na mojej działce stałby wzdłuż od strony wjazdu czyli elewacją frontową byłaby ta boczna w projekcie. Warunki zabudowy dopuszczają szerokość elewacji frontowej do 13m, stąd moje pytanie, czy w takim wypadku liczymy taras czy nie ?

Witam

W takiej sytuacji taras wliczany jest do długości elewacji.

Pozdrawiam

Guest Krzystof

Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres zak91@vp.pl zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Jednym słowem wszystkich materiałów które są mi państwa w stanie wysłać :) Z góry dziękuję, pozdrawiam.

Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres zak91@vp.pl zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Jednym słowem wszystkich materiałów które są mi państwa w stanie wysłać :) Z góry dziękuję, pozdrawiam.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest piotr

witam serdecznie

Jestem zainteresowany zakupem projektu Ametyst.

Prosze o przesłanie szczegółowych danych t.j.rzutów ,przekrojów oraz kosztorysu  uwzgledniajac prace od stanu zero do stanu deweloperskiego

paczka0531@wp.pl

pozdrawiam

witam serdecznie

Jestem zainteresowany zakupem projektu Ametyst.

Prosze o przesłanie szczegółowych danych t.j.rzutów ,przekrojów oraz kosztorysu  uwzgledniajac prace od stanu zero do stanu deweloperskiego

paczka0531@wp.pl

pozdrawiam

Witam. Dostępne materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

Guest Magda

Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mailowy jot.ef@poczta.fm zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Co mogę dostać to jestem chętna. Z góry dziękuję, pozdrawiam.

Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mailowy jot.ef@poczta.fm zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Co mogę dostać to jestem chętna. Z góry dziękuję, pozdrawiam.

Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

Guest Gutkowska Wioleta

Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mailowy wgutkowska@interia.pl zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Co mogę dostać to jestem chętna. Z góry dziękuję, pozdrawiam.

Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mailowy wgutkowska@interia.pl zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Co mogę dostać to jestem chętna. Z góry dziękuję, pozdrawiam.

Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

Guest Katarzyna

Witam, proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów na adres kkasma@o2.pl . Z góry dziękuję. Pozdrawiam :)

Guest Justyna

Witam jestem zainteresowana kupnem tego projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów i kosztorysu na adres justakapusta@o2.pl

Pozdrawiam serdecznie

Guest Daniel

Witam jestem zainteresowany kupnem tego projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów na adres danielopiola89@gmail.com dziekuje serdecznie i pozdrawiam