Dobre Domy Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Witam , jestem zainteresowana Państwa projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na adres mailowy : monikainter@op.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marek Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Witam, Czy w świetle obowiązujących przepisów do szerokości elewacji frontowej liczy się w tym projekcie taras ? Pozdrawiam Marek Wierzbicki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Witam, Czy w świetle obowiązujących przepisów do szerokości elewacji frontowej liczy się w tym projekcie taras ? Pozdrawiam Marek Wierzbicki Witam W projekcie Ametyst taras występuje na elewacji ogrodowej.Patrząc na elewację frontową nie mamy tu żadnego tarasu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marek Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Witam W projekcie Ametyst taras występuje na elewacji ogrodowej.Patrząc na elewację frontową nie mamy tu żadnego tarasu. Pozdrawiam Na mojej działce stałby wzdłuż od strony wjazdu czyli elewacją frontową byłaby ta boczna w projekcie. Warunki zabudowy dopuszczają szerokość elewacji frontowej do 13m, stąd moje pytanie, czy w takim wypadku liczymy taras czy nie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów i kosztorysu na adres: konrad2350@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bernadeta Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 2017-06-17 20:04 Witam , jestem zainteresowana Państwa projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na adres mailowy : Notosiup@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Na mojej działce stałby wzdłuż od strony wjazdu czyli elewacją frontową byłaby ta boczna w projekcie. Warunki zabudowy dopuszczają szerokość elewacji frontowej do 13m, stąd moje pytanie, czy w takim wypadku liczymy taras czy nie ? Witam W takiej sytuacji taras wliczany jest do długości elewacji. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów i kosztorysu na adres: konrad2350@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 2017-06-17 20:04 Witam , jestem zainteresowana Państwa projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na adres mailowy : Notosiup@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magdalena Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Witam proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na maila madzik0310@interia.pl dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Witam proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na maila madzik0310@interia.pl dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzystof Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres zak91@vp.pl zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Jednym słowem wszystkich materiałów które są mi państwa w stanie wysłać Z góry dziękuję, pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres zak91@vp.pl zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Jednym słowem wszystkich materiałów które są mi państwa w stanie wysłać Z góry dziękuję, pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piotr Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 witam serdecznie Jestem zainteresowany zakupem projektu Ametyst. Prosze o przesłanie szczegółowych danych t.j.rzutów ,przekrojów oraz kosztorysu uwzgledniajac prace od stanu zero do stanu deweloperskiego paczka0531@wp.pl pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 witam serdecznie Jestem zainteresowany zakupem projektu Ametyst. Prosze o przesłanie szczegółowych danych t.j.rzutów ,przekrojów oraz kosztorysu uwzgledniajac prace od stanu zero do stanu deweloperskiego paczka0531@wp.pl pozdrawiam Witam. Dostępne materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mailowy jot.ef@poczta.fm zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Co mogę dostać to jestem chętna. Z góry dziękuję, pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mailowy jot.ef@poczta.fm zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Co mogę dostać to jestem chętna. Z góry dziękuję, pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gutkowska Wioleta Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mailowy wgutkowska@interia.pl zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Co mogę dostać to jestem chętna. Z góry dziękuję, pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mailowy wgutkowska@interia.pl zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Co mogę dostać to jestem chętna. Z góry dziękuję, pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Katarzyna Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów na adres kkasma@o2.pl . Z góry dziękuję. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów na adres kkasma@o2.pl . Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Witam jestem zainteresowana kupnem tego projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów i kosztorysu na adres justakapusta@o2.plPozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Witam jestem zainteresowana kupnem tego projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów i kosztorysu na adres justakapusta@o2.pl Pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały pokazowe dla projektu. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daniel Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Witam jestem zainteresowany kupnem tego projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów na adres danielopiola89@gmail.com dziekuje serdecznie i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Witam jestem zainteresowany kupnem tego projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów na adres danielopiola89@gmail.com dziekuje serdecznie i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts