Dobre Domy Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 Dzień dobry, gratuluję projektu! Czy mogłabym otrzymać materiały / kosztorysu ametystu ? emultan@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 Witam czy mogę prosić z o przesłanie materiałów/kosztorysu na e-mail: niusienka1@o2.pl bardzo dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 Witam czy mogę prosić z o przesłanie materiałów/kosztorysu na e-mail: niusienka1@o2.pl bardzo dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest michal Posted April 25, 2017 Report Share Posted April 25, 2017 michal.gospodarek1989@wp.pl bardzo prosze o przesłanie szczegółów otrzymać materiały / kosztorysu ametystu, gdyz jestesmy zdecydowani na ten projekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emilia Posted April 25, 2017 Report Share Posted April 25, 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: emilkakraj@interia.pl? Czy byłaby możliwość zmiany kąta nachylenia dachu do 35 i wydłużenie salonu o 1 metr? Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 26, 2017 Report Share Posted April 26, 2017 michal.gospodarek1989@wp.pl bardzo prosze o przesłanie szczegółów otrzymać materiały / kosztorysu ametystu, gdyz jestesmy zdecydowani na ten projekt Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 26, 2017 Report Share Posted April 26, 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: emilkakraj@interia.pl? Czy byłaby możliwość zmiany kąta nachylenia dachu do 35 i wydłużenie salonu o 1 metr? Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. W sprawie zmian proszę o kontakt z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DAWID Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Witam serdecznie, mam pytanie czy była by opcja aby zamurować wnękę wejściową i przenieść tam kotłownie a w miejscu kotłowni zrobić wejście do domu, i również czy dało by sie podnieśc poddasze o 0,5 m (dawid.bed@wp.pl) . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Witam serdecznie, mam pytanie czy była by opcja aby zamurować wnękę wejściową i przenieść tam kotłownie a w miejscu kotłowni zrobić wejście do domu, i również czy dało by sie podnieśc poddasze o 0,5 m (dawid.bed@wp.pl) . Pozdrawiam Dzień dobry, Tak, można wprowadzić takie zmiany na etapie adaptacji. Będzie to wymagało naszej zgody, którą wystawiamy pisemnie i bezpłatnie. Dlatego podczas zakupu projektu lub później, proszę nam to zgłosić. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomek Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: tomasz.huczynski@gmail.com? dziękuję Tomek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: tomasz.huczynski@gmail.com? dziękuję Tomek Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tadeusz Posted May 1, 2017 Report Share Posted May 1, 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: tadekfur@gmail.com? dziękuję Tadeusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: tadekfur@gmail.com? dziękuję Tadeusz Dzień dobry! W dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 gratuluję projektu - dom jest piękny! niestety dla mnie troszeczkę za mały jest możliwość powiększenia go o 20 m? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 4, 2017 Report Share Posted May 4, 2017 gratuluję projektu - dom jest piękny! niestety dla mnie troszeczkę za mały jest możliwość powiększenia go o 20 m? Witam. Zmiany w projekcie możne wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pani wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Jej koszt zależny będzie od tego w jaki sposób chciałaby Pani ten dom powiększyć. W kwestii ewentualnej wyceny zmian prosimy o przesłanie zapytania mailowo na adres info@dobredomy.pl. W treści maila proszę dokładnie i jednoznacznie opisać zakres zmian (w przypadku bardziej skomplikowanych/ złożonych zmian warto załączyć szkic). Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted May 4, 2017 Report Share Posted May 4, 2017 Witam czy można również prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na cakluk1@op.pl Dodatkowo chciałem się dowiedzieć czy istnieje możliwość modyfikacji w projekcie ? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 5, 2017 Report Share Posted May 5, 2017 Witam czy można również prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na cakluk1@op.pl Dodatkowo chciałem się dowiedzieć czy istnieje możliwość modyfikacji w projekcie ? pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany można wprowadzać u projektanta adaptującego lub w naszej pracowni (w obu przypadkach są to zmiany dodatkowo płatne). Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dawid Posted May 9, 2017 Report Share Posted May 9, 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: dawid.bed@wp.pl . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 9, 2017 Report Share Posted May 9, 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: dawid.bed@wp.pl . Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Artur Posted May 10, 2017 Report Share Posted May 10, 2017 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu i jestem na etapie obliczania przybliżonych kosztów kilku wybranych projektów, czy jest możliwość wysłania dokładniejszych wymiarów budynku (długość poszczególnych ścian itp.)? Mail: artur.blazek@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 10, 2017 Report Share Posted May 10, 2017 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu i jestem na etapie obliczania przybliżonych kosztów kilku wybranych projektów, czy jest możliwość wysłania dokładniejszych wymiarów budynku (długość poszczególnych ścian itp.)? Mail: artur.blazek@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Artur Posted May 10, 2017 Report Share Posted May 10, 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu, jeśli jest taka możliwość to proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów oraz kosztorysu. Mail: artur.blazek@gmail.com Pozdrawiam, Artur Błażek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 11, 2017 Report Share Posted May 11, 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu, jeśli jest taka możliwość to proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów oraz kosztorysu. Mail: artur.blazek@gmail.com Pozdrawiam, Artur Błażek Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beata Posted May 13, 2017 Report Share Posted May 13, 2017 Dzień Dobry czy jest ktoś kto ma już zakupiony projekt? Mamy już pozwolenie i lada chwila zaczynamy budowę. Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji, może warto się dzielić uwagami z placu budowy? pozdrawiam B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylwia Janiga Posted May 18, 2017 Report Share Posted May 18, 2017 Witam. Czy mogla bym prosic o przeslanie kosztorysu oraz dokladnych wymiarow domu? Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Sylwusiaa@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts