Guest Mariusz Posted July 24, 2017 Report Posted July 24, 2017 Witam. proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów na adres mrgrabo@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted July 25, 2017 Report Posted July 25, 2017 Witam. proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów na adres mrgrabo@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Tomek Posted July 27, 2017 Report Posted July 27, 2017 Dzień Dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów i wymiarów na adres: t-wesolowski@wp.pl ? Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted July 28, 2017 Report Posted July 28, 2017 Dzień Dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów i wymiarów na adres: t-wesolowski@wp.pl ? Dziękuję i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Iwona Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 Witam ,proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojow projektu oraz wymiarów na adres i.kruszczak@o2.pl Pozdrawiam serdecznie Quote
Dobre Domy Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 Witam ,proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojow projektu oraz wymiarów na adres i.kruszczak@o2.pl Pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 Witam, czy projekt można realizować metodą kanadyjską? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 Witam, czy projekt można realizować metodą kanadyjską? Pozdrawiam Witam Technicznie nie powinno być problemu, jednak o szczegóły proszę pytać w firmie realizującej budowy domów w tejże technologii. Oni ostatecznie podejmą decyzję o możliwości budowy domu Ametyst w ich technologii.. Pozdrawiam Quote
Guest Justyna Posted August 9, 2017 Report Posted August 9, 2017 Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu oraz dokładnych wymiarów domu? Jestem zainteresowana kupnem tego projektu: justajago@onet.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 9, 2017 Report Posted August 9, 2017 Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu oraz dokładnych wymiarów domu? Jestem zainteresowana kupnem tego projektu: justajago@onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Karolina Posted August 13, 2017 Report Posted August 13, 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów , przekrojów i wymiarów oraz kosztorysu projektu. karolina.henning@o2.pl pozdrawiam serdecznie Quote
Dobre Domy Posted August 14, 2017 Report Posted August 14, 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów , przekrojów i wymiarów oraz kosztorysu projektu. karolina.henning@o2.pl pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Wioletta Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Dzień dobry, mały a funkcjonalny i nietypowy domek, taki by nas interesował. Mam tylko pytanie, czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 40 stopni - niestety wymóg gminy i czy da się z pokoju na dole zrobić garderobę i łązienkę prznależne do sypialni. Quote
Dobre Domy Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Dzień dobry, mały a funkcjonalny i nietypowy domek, taki by nas interesował. Mam tylko pytanie, czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 40 stopni - niestety wymóg gminy i czy da się z pokoju na dole zrobić garderobę i łązienkę prznależne do sypialni. Witam. Zmiany, o których Pani pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Quote
Guest Wioletta Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Dzień dobry, mały a funkcjonalny i nietypowy domek, taki by nas interesował. Mam tylko pytanie, czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 40 stopni - niestety wymóg gminy i czy da się z pokoju na dole zrobić garderobę i łązienkę prznależne do sypialni. Dziękuję, to wspaniale. A można prosić o rysunki szczegółowe? w.pysiak@poczta.onet.pl. Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Dziękuję, to wspaniale. A można prosić o rysunki szczegółowe? w.pysiak@poczta.onet.pl. Z góry dziękuję. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Małgorzata Posted August 20, 2017 Report Posted August 20, 2017 Dzień dobry, interesuje mnie, czy macie Państwo projekt z garażem lub czy jest możliwość dobudowy garażu na jedne ze ścian bocznych. Jaka wtedy musiałaby być minimalna szerokość działki ? pozdrawiam mgrgoracy@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Dzień dobry, interesuje mnie, czy macie Państwo projekt z garażem lub czy jest możliwość dobudowy garażu na jedne ze ścian bocznych. Jaka wtedy musiałaby być minimalna szerokość działki ? pozdrawiam mgrgoracy@gmail.com Witam. Nie mamy wersji z garażem. Jest możliwość doprojektowania garażu na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Po doprojektowaniu garaży jednostanowiskowego minimalna szerokość działki to ok. 20,5m. Pozdrawiam. Quote
Guest Michalina Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Witam. Mogę prosić o komplet - rysunki, kosztorys na adres micbilski@gmail.com? Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Witam. Mogę prosić o komplet - rysunki, kosztorys na adres micbilski@gmail.com? Dziękuję i pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Michalina Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. To jeszcze proszę o materiały dotyczące projektu Judyta. Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 To jeszcze proszę o materiały dotyczące projektu Judyta. Z góry dziękuję. Materiały prześlemy w niedługim czasie. Pozdrawiam. Quote
Guest Konrad Posted August 22, 2017 Report Posted August 22, 2017 Witam. Bardzo bym prosił o przesłanie materiałów dodatkowych- kosztorys itp. Pozdrawiam. kon.wanat@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted August 22, 2017 Report Posted August 22, 2017 Witam. Bardzo bym prosił o przesłanie materiałów dodatkowych- kosztorys itp. Pozdrawiam. kon.wanat@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Iwona Posted August 22, 2017 Report Posted August 22, 2017 Dzień dobry, czy ktoś już ten dom buduje? Jeśli tak proszę o kontakt iw.sarapata@gmail.com Quote
Recommended Posts