Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest Mariusz
Posted

Witam. proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów na adres mrgrabo@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Tomek
Posted

Dzień Dobry.

Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów i wymiarów na adres: t-wesolowski@wp.pl ?

Dziękuję i pozdrawiam

Posted

Dzień Dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów i wymiarów na adres: t-wesolowski@wp.pl ? Dziękuję i pozdrawiam

Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

Guest Iwona
Posted

Witam ,proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojow projektu oraz wymiarów na adres i.kruszczak@o2.pl

Pozdrawiam serdecznie

Guest Paweł
Posted

Witam,

czy projekt można realizować metodą kanadyjską?

Pozdrawiam

Posted

Witam, czy projekt można realizować metodą kanadyjską? Pozdrawiam

Witam

Technicznie nie powinno być problemu, jednak o szczegóły proszę pytać w firmie realizującej budowy domów w tejże technologii. Oni ostatecznie podejmą decyzję o możliwości budowy domu Ametyst w ich technologii..

Pozdrawiam

Guest Justyna
Posted

Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu oraz dokładnych wymiarów domu? Jestem zainteresowana kupnem tego projektu: justajago@onet.pl

Pozdrawiam

Posted

Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu oraz dokładnych wymiarów domu? Jestem zainteresowana kupnem tego projektu: justajago@onet.pl

Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest Karolina
Posted

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów , przekrojów i wymiarów oraz kosztorysu projektu. karolina.henning@o2.pl pozdrawiam serdecznie

Posted

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów , przekrojów i wymiarów oraz kosztorysu projektu. karolina.henning@o2.pl pozdrawiam serdecznie

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Guest Wioletta
Posted

Dzień dobry, mały a funkcjonalny i nietypowy domek, taki by nas interesował. Mam tylko pytanie, czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 40 stopni - niestety wymóg gminy i czy da się z pokoju na dole zrobić garderobę i łązienkę prznależne do sypialni.

Posted

Dzień dobry, mały a funkcjonalny i nietypowy domek, taki by nas interesował. Mam tylko pytanie, czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 40 stopni - niestety wymóg gminy i czy da się z pokoju na dole zrobić garderobę i łązienkę prznależne do sypialni.

Witam. Zmiany, o których Pani pisze są możliwe do zaprojektowania.

Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu.

Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt.

Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam.

Guest Wioletta
Posted

Dziękuję, to wspaniale. A można prosić o rysunki szczegółowe? w.pysiak@poczta.onet.pl. Z góry dziękuję.

Guest Małgorzata
Posted

Dzień dobry, interesuje mnie, czy macie Państwo projekt z garażem lub czy jest możliwość dobudowy garażu na jedne ze ścian bocznych. Jaka wtedy musiałaby być minimalna szerokość działki ? pozdrawiam mgrgoracy@gmail.com

Posted

Dzień dobry, interesuje mnie, czy macie Państwo projekt z garażem lub czy jest możliwość dobudowy garażu na jedne ze ścian bocznych. Jaka wtedy musiałaby być minimalna szerokość działki ? pozdrawiam mgrgoracy@gmail.com

Witam. Nie mamy wersji z garażem. Jest możliwość doprojektowania garażu na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt.

Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian.

Po doprojektowaniu garaży jednostanowiskowego minimalna szerokość działki to ok. 20,5m. Pozdrawiam.

Guest Michalina
Posted

Witam. Mogę prosić o komplet - rysunki, kosztorys na adres micbilski@gmail.com? 

Dziękuję i pozdrawiam.

Guest Michalina
Posted

Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

To jeszcze proszę o materiały dotyczące projektu Judyta. 

Z góry dziękuję.

Guest Konrad
Posted

Witam.

Bardzo bym prosił o przesłanie materiałów dodatkowych- kosztorys itp.

Pozdrawiam.

kon.wanat@gmail.com

Posted

Witam.

Bardzo bym prosił o przesłanie materiałów dodatkowych- kosztorys itp.

Pozdrawiam.

kon.wanat@gmail.com

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

Posted

Dzień dobry, czy ktoś już ten dom buduje? Jeśli tak proszę o kontakt iw.sarapata@gmail.com