Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry wieczór, jestem zauroczona tym projektem - to mój obecny faworyt. Tak jak poprzednicy poproszę o przesłanie materiałów dodatkowych wraz z kosztorysem dla Ametysta w wersji lustro na adres oroma@o2.pl. Z góry dziękuję

Posted

Dzień dobry.

Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów oraz kosztorysu na adres: a.kanku@wp.pl

Dziękuje i pozdrawiam

Posted

Dobry wieczór, jestem zauroczona tym projektem - to mój obecny faworyt. Tak jak poprzednicy poproszę o przesłanie materiałów dodatkowych wraz z kosztorysem dla Ametysta w wersji lustro na adres oroma@o2.pl. Z góry dziękuję

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Posted

Dzień dobry proszę z o przesłanie dodatkowych materiałów oraz kosztorysu na e-mail: gozer300@gmail.com. Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Posted

Witam czy mogę prosić z o przesłanie materiałów oraz kosztorysu na e-mail: misia7982@interia.pl Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Guest Radoaław Majewski
Posted

Witam czy mogę prosić z o przesłanie materiałów oraz kosztorysu projektu Ametyst oraz Ametyst II na e-mail: radekm4@wp.pl Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Posted

Witam czy mogę prosić z o przesłanie materiałów oraz kosztorysu projektu Ametyst oraz Ametyst II na e-mail: radekm4@wp.pl Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Mariusz
Posted

Witam. Czy mają Państwo wiedzę czy ktoś już wybudował ten dom ( rejon dowolny)

Guest Mariusz
Posted

Dzień Dobry

my zaczynamy za 2 tygodnie w okolicach Warszawy.

pozdr

B

Witam. Na jakim etapie jest Państwa budowa. Jakieś wnioski co do projektu ? Czy możliwe byłoby zobaczenie domu Po zakończeniu prac (SSZ)

Posted

proszę o informację jak wygląda zmiana konstrukcji na drewnianą?

Witam. Wszystkie domy w naszej ofercie zostały zaprojektowane w technologii tradycyjnej murowanej. Możliwa jest jednak zmiana konstrukcji budynku na szkielet drewniany dla znacznej większości projektów.

W obecnych czasach budową domów w technologii szkieletowej drewnianej zajmują się wyspecjalizowane firmy, a stosowane przez nie rozwiązania różnią się miedzy sobą. Konieczne byłoby aby wybrana przez Państwa firma wykonawcza opracowała projekt zamienny konstrukcji domu.

Przed zakupem projektu warto skontaktować się z wybraną firmą, w celu skonsultowania wyboru i technicznych możliwości zmiany.

Z naszej strony polecamy firmę Wolf Haus

Dział Sprzedaży Domów Gotowych

tel. +48 32  605 37 00

e-mail: mail@wolfsystem.pl

www.wolfhaus.pl

• 3 weeks later...
Posted

witam

Czy istnieje mozliwość uwzględnienia w projekcie łazienki na Antresoli?

Posted

witam Czy istnieje mozliwość uwzględnienia w projekcie łazienki na Antresoli?

Dzień dobry,

Istnieje możliwość doprojektowania łazienki na poddaszu.

Takie zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji lub zlecić je naszej pracowni.

Pozdrawiam

Posted

Witam. Czy mają Państwo wiedzę czy ktoś już wybudował ten dom ( rejon dowolny)

Powielam pytanie

Posted

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów i wymiarów oraz kosztorysu projektu na adres: mcglue@o2.pl

pozdrawiam serdecznie i wesołych świat :)

Posted

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów i wymiarów oraz kosztorysu projektu na adres: mcglue@o2.pl

pozdrawiam serdecznie i wesołych świat :)

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiamy i również życzymy Wesołych Świąt! :) 

Guest łukasz
Posted

Witam , interesuje mnie ten projekt ,prosze o przesłanie tych samych dokumentów co panu Marcinowi z góry dziekuje :) mój meil lukasz.grabowski83@onet.pl

Posted

Witam , interesuje mnie ten projekt ,prosze o przesłanie tych samych dokumentów co panu Marcinowi z góry dziekuje :) mój meil lukasz.grabowski83@onet.pl

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

Posted

Witam!

Proszę z o przesłanie materiałów, rysunków oraz kosztorysu na e-mail: tokaa@interia.pl 

Bardzo dziękuję i pozdrawiam. Joanna