Dobre Domy Posted May 19, 2017 Report Share Posted May 19, 2017 Witam. Czy mogla bym prosic o przeslanie kosztorysu oraz dokladnych wymiarow domu? Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Sylwusiaa@interia.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest monika Posted May 23, 2017 Report Share Posted May 23, 2017 Dzień Dobry czy jest ktoś kto ma już zakupiony projekt? Mamy już pozwolenie i lada chwila zaczynamy budowę. Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji, może warto się dzielić uwagami z placu budowy? pozdrawiam B Witam czy domek już stoi jestem zainteresowana tym projektem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest monika Posted May 23, 2017 Report Share Posted May 23, 2017 Jestem zainteresowany zakupem projektu proszę przesłać mi rysunki szczegółowe wraz z poddaszem z wysokoscią Mój mail Mopz@vp.pl oraz kosztorysu. Oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marcin Posted May 24, 2017 Report Share Posted May 24, 2017 Witam, proszę o szczegółowe rysunki z wymiarowaniem poszczególnych pomieszczeń oraz poddasza (wysokości) na oraz kosztorys budowy na: monapiza@op.pl oraz czy jest możliwość dobudowy garażu i wykonania małej dodatkowej WC na poddaszu przy adaptacji przez wybranego architekta. pozdrawiam marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 24, 2017 Report Share Posted May 24, 2017 Witam, proszę o szczegółowe rysunki z wymiarowaniem poszczególnych pomieszczeń oraz poddasza (wysokości) na oraz kosztorys budowy na: monapiza@op.pl oraz czy jest możliwość dobudowy garażu i wykonania małej dodatkowej WC na poddaszu przy adaptacji przez wybranego architekta. pozdrawiam marcin Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 24, 2017 Report Share Posted May 24, 2017 Jestem zainteresowany zakupem projektu proszę przesłać mi rysunki szczegółowe wraz z poddaszem z wysokoscią Mój mail Mopz@vp.pl oraz kosztorysu. Oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Damian Posted May 24, 2017 Report Share Posted May 24, 2017 Witam. Czy ktoś z państwa rozpoczął budowę tego projektu? Bardzo chciał bym zobaczyć projekt w rzeczywistości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magdalena Posted May 27, 2017 Report Share Posted May 27, 2017 Witam czy mogłabym prosić o przesłanie materiałów/kosztorysu na adres pyszczek.magda@gmail.com Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 27, 2017 Report Share Posted May 27, 2017 Witam czy mogłabym prosić o przesłanie materiałów/kosztorysu na adres pyszczek.magda@gmail.com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zbyszek Filipek Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Witam. Czy istnieje możliwość zwiększenia kąta nachylenia dachu o 5-8 stopni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Witam. Czy istnieje możliwość zwiększenia kąta nachylenia dachu o 5-8 stopni? Witam Na etapie adaptacji projektu można dokonać zmiany kąta nachylenia dachu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marek Posted May 31, 2017 Report Share Posted May 31, 2017 Witam serdecznie Posiadam działkę z wjazdem od południa i zaproponowany przez Państwa układ pomieszczeń powoduje, że pomieszczenia techniczne znajdą się po stronie płd (łazienka, kotłownia), natomiast pokoje od strony płn. Muszę wstępnie obrócić proponowaną bryłę domu o 90 stopni, aby sensowne było zastosowanie solarów do przygotowania c.w.u. Brak jest wewnętrznych wymiarów pomieszczeń i jakiegokolwiek przekroju budynku, z elewacji można ocenić, że wysokość ścianki kolankowej jest praktycznie żadna. Jest to b. ważne przy założeniu, że chciałbym adaptować poddasze. Brak jest również choćby najmniejszej spiżarni (przystosowanie do tej funkcji pomieszczenia gospodarczego z kotłownią na opał stały i zlokalizowaną tam pralką uważałbym za niezbyt trafiony). Brak w miarę dokładnej wyceny kosztów budowy uważam za brak, który nie pozwala na podjęcie racjonalnej decyzji o zakupie dokumentacji. Sądzę, że autorzy projektu sami nie zakupiliby takiej dokumentacji. Proszę o przesłanie przynajmniej przekroju budynku ( w miejscu gdzie występuje poddasze) oraz wymiarów dla poszczególnych pomieszczeń. Budynek b. podoba się mojej żonie, ale niestety nie mogę kupować kota w worku. Pozdrawiam : Marek G. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 1, 2017 Report Share Posted June 1, 2017 Witam serdecznie Posiadam działkę z wjazdem od południa i zaproponowany przez Państwa układ pomieszczeń powoduje, że pomieszczenia techniczne znajdą się po stronie płd (łazienka, kotłownia), natomiast pokoje od strony płn. Muszę wstępnie obrócić proponowaną bryłę domu o 90 stopni, aby sensowne było zastosowanie solarów do przygotowania c.w.u. Brak jest wewnętrznych wymiarów pomieszczeń i jakiegokolwiek przekroju budynku, z elewacji można ocenić, że wysokość ścianki kolankowej jest praktycznie żadna. Jest to b. ważne przy założeniu, że chciałbym adaptować poddasze. Brak jest również choćby najmniejszej spiżarni (przystosowanie do tej funkcji pomieszczenia gospodarczego z kotłownią na opał stały i zlokalizowaną tam pralką uważałbym za niezbyt trafiony). Brak w miarę dokładnej wyceny kosztów budowy uważam za brak, który nie pozwala na podjęcie racjonalnej decyzji o zakupie dokumentacji. Sądzę, że autorzy projektu sami nie zakupiliby takiej dokumentacji. Proszę o przesłanie przynajmniej przekroju budynku ( w miejscu gdzie występuje poddasze) oraz wymiarów dla poszczególnych pomieszczeń. Budynek b. podoba się mojej żonie, ale niestety nie mogę kupować kota w worku. Pozdrawiam : Marek G. Witam. Na prośbę Klienta zwymiarowane rysunki wysyłamy na adres mailowy. W naszych projektach standardowo projektujemy ogrzewanie gazowe, więc pom. gosp. może funkcjonować również jako spiżarnia i może znajdować się w nim pralka. Koszty budowy znajdują się na naszej stronie www pod główną wizualizacją projektu, dodatkowo na maila przesyłamy uproszczone kosztorysy oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Proszę o podanie maila, abyśmy mogli przesłać dostępne materiały. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Joanna Czechowska Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Dzień dobry. Projekt przepiękny. Proszę o przesłanie materiałów/kosztorysu na e-mail: dudkidwa@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Dzień dobry. Projekt przepiękny. Proszę o przesłanie materiałów/kosztorysu na e-mail: dudkidwa@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sebastian Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów oraz kosztorysu na adres s.gryszpanowicz@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patrycja Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 Dzień dobry, Proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na adres pati@alisma.pl Pozdrawiam Patrycja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów oraz kosztorysu na adres s.gryszpanowicz@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 Dzień dobry, Proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na adres pati@alisma.pl Pozdrawiam Patrycja Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magdalena Posted June 11, 2017 Report Share Posted June 11, 2017 Witam, czy jest możliwa wersja projektu tego domu w technologii szkieletowej drewnianej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted June 11, 2017 Report Share Posted June 11, 2017 Witam. Czy ktoś z państwa rozpoczął budowę tego projektu? Bardzo chciał bym zobaczyć projekt w rzeczywistości. Dzień Dobry my zaczynamy za 2 tygodnie w okolicach Warszawy. pozdr B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 11, 2017 Report Share Posted June 11, 2017 Witam, czy jest możliwa wersja projektu tego domu w technologii szkieletowej drewnianej? witam O możliwość budowy domu w technologii szkieletowej proszę dopytać w firmie, realizującej budowy w tejże technologii. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ryszard Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów, a przede wszystkim możliwie bardzo szczegółowego kosztorysu na adres rystar@poczta.fm Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów, a przede wszystkim możliwie bardzo szczegółowego kosztorysu na adres rystar@poczta.fm Pozdrawiam. Witam, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monika Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Witam , jestem zainteresowana Państwa projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na adres mailowy : monikainter@op.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts