Dobre Domy Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres paulinark@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baśka Posted April 26, 2017 Report Share Posted April 26, 2017 Dzień dobry Potrzebuję wyliczyć wstępne koszty stanu surowego bez fundamentów - czy mogę otrzymać zestawienie zawierające ilości w m2 ścian zewnętrznych i wewnętrznych z podziałem na konstrukcyjne i działowe? Mój adres b.franczak@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 26, 2017 Report Share Posted April 26, 2017 Dzień dobry Potrzebuję wyliczyć wstępne koszty stanu surowego bez fundamentów - czy mogę otrzymać zestawienie zawierające ilości w m2 ścian zewnętrznych i wewnętrznych z podziałem na konstrukcyjne i działowe? Mój adres b.franczak@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kam Posted May 5, 2017 Report Share Posted May 5, 2017 witam, my również rozważamy budowę tego domu. Czy byłby ktoś tak dobry i udostępnił jakieś zdjęcia budowy/domu? mail: kamil@dbfr.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Przemek34 Posted May 12, 2017 Report Share Posted May 12, 2017 Dzien dobry czy moglbym prosic o przeslanie zestawienia i ilosc materialow na stan surowy otwarty primen22@poczta.fm Dziekuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 12, 2017 Report Share Posted May 12, 2017 Dzien dobry czy moglbym prosic o przeslanie zestawienia i ilosc materialow na stan surowy otwarty primen22@poczta.fm Dziekuje i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym wyślemy zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Przemek34 Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Dzien dobry mogli by panstwo przeslac mi szczegółowe rzuty i przekroje budynku w formacie JPG? Primen22@poczta.fm dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Dzien dobry mogli by panstwo przeslac mi szczegółowe rzuty i przekroje budynku w formacie JPG? Primen22@poczta.fm dziekuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Darek Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomasz Posted May 24, 2017 Report Share Posted May 24, 2017 Czy można przyjechać i zobaczyć Pański dom? Proszę o informacje na 1tomaszdudek@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Darek Posted June 1, 2017 Report Share Posted June 1, 2017 To jest dom pani Kamili, która informowała na tym forum kilka stron wcześniej, że realizują ten projekt. Dzięki jej uprzejmości miałem okazję go obejrzeć i zrobić parę zdjęć. Wrzuciłem ja na swój serwer: http://www.sztanca.pl/otis.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Witek Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Dzień dobry mogli by Państwo przesłać mi szczegółowe rzuty i przekroje budynku w formacie JPG? victor129@wp.pl dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Dzień dobry mogli by Państwo przesłać mi szczegółowe rzuty i przekroje budynku w formacie JPG? victor129@wp.pl dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Witam, czy jest możliwość doprojektowania piwnicy? A może jest jakiś podobny projekt do OTISa ale z piwnicą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Witam, czy jest możliwość doprojektowania piwnicy? A może jest jakiś podobny projekt do OTISa ale z piwnicą? Dzień dobry, oczywiście można wprowadzić podpiwniczenie budynku na etapie adaptacji przez architekta adaptującego. Należy przewidzieć miejsce na schody prowadzące do piwnicy. Niestety w naszej ofercie jest mało budynków z podpiwniczeniem, np. Edzia, Proton I P. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paulina Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Witam, Czy wiedzą Państwo w jakiej okolicy budowano domy OTIS? Zależy nam na obejrzeniu budynku z zewnątrz. kontakt: paulinark@poczta.onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojtek Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Czy w projekcie Otis zamiast stropu terriva można zastosować strop tradycyjny lany monolit ? wpoczobut@poczta.onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Czy w projekcie Otis zamiast stropu terriva można zastosować strop tradycyjny lany monolit ? wpoczobut@poczta.onet.pl Witam, tak, zmianę konstrukcji stropu najlepiej wprowadzić na etapie adaptacji. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Witam, Czy wiedzą Państwo w jakiej okolicy budowano domy OTIS? Zależy nam na obejrzeniu budynku z zewnątrz. kontakt: paulinark@poczta.onet.pl Witam, niestety nie mamy takich informacji. Może któryś z Inwestorów podzieli się wiedzą oraz dokumentacją fotograficzną, ewentualnie lokalizacją, w której buduje. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojtek Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Czy w projekcie Otis zamiast stropu terriva można zastosować strop tradycyjny lany monolit ? wpoczobut@poczta.onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Czy w projekcie Otis zamiast stropu terriva można zastosować strop tradycyjny lany monolit ? wpoczobut@poczta.onet.pl Dzień dobry, Tak, można wprowadzić taką zmianę. Zmiany w projektach katalogowych można wprowadzić na etapie adaptacji projektu poprzez wybranego przez Państwa architekta adaptującego lub poprzez naszą pracownię. Jest to usługa dodatkowo odpłatna. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Darek Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Dom, którego zdjęcia zamieściłem jest budowany pod Wrocławiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotr Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 Panie Darku, jak mogę zobaczyć zdjęcia które Pan zamieścił? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest biuro@geomal.pl Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Dom, którego zdjęcia zamieściłem jest budowany pod Wrocławiem. Dzień dobry. Gdzie można znaleźć dodane przez Pana fotki i w jakiej miejscowości jest ten budynek bo jestem z Wrocławia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Darek Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 przeczytajcie poprzednią stronę tego wątku... są tam wszystkie informacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts