Dobre Domy Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 19 godzin temu, Gość Magda napisał: Witam, mogę poprosić o wysłanie wykazu materiałów na maila mmagda21@o2.pl. Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ola Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 Witam, czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów (rzuty, przekroje, zestawienie materiałów, itp.) na meila: oszczupak@op.pl Bardzo dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 7, 2020 Report Share Posted April 7, 2020 13 godzin temu, Gość Ola napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów (rzuty, przekroje, zestawienie materiałów, itp.) na meila: oszczupak@op.pl Bardzo dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted April 22, 2020 Report Share Posted April 22, 2020 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów (rzuty, przekroje, zestawienie materiałów, itp.) na maila: k.wisniewski@rocketmail.com Bardzo dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 22, 2020 Report Share Posted April 22, 2020 2 minuty temu, Gość Kamil napisał: Witam, Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów (rzuty, przekroje, zestawienie materiałów, itp.) na maila: k.wisniewski@rocketmail.com Bardzo dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro2020 Posted November 14, 2020 Report Share Posted November 14, 2020 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów (rzuty, przekroje, zestawienie materiałów, itp.) na maila: marekbagniak96@gmail.com? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 14, 2020 Report Share Posted November 14, 2020 Godzinę temu, maro2020 napisał: Witam, Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów (rzuty, przekroje, zestawienie materiałów, itp.) na maila: marekbagniak96@gmail.com? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adela Posted March 18, 2021 Report Share Posted March 18, 2021 Dzień dobry, Serdecznie proszę o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów informacyjnych dotyczących projektu Otis II adelachirila@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 19, 2021 Report Share Posted March 19, 2021 11 godzin temu, Gość Adela napisał: Dzień dobry, Serdecznie proszę o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów informacyjnych dotyczących projektu Otis II adelachirila@yahoo.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest krzysztof Posted April 8, 2021 Report Share Posted April 8, 2021 Dzień dobry,! bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów informacyjnych dotyczących projektu Otis II na e0mail krzysztofmydlarz1303@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted April 9, 2021 Author Report Share Posted April 9, 2021 14 godzin temu, Gość krzysztof napisał: Dzień dobry,! bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów informacyjnych dotyczących projektu Otis II na e0mail krzysztofmydlarz1303@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kasia Kam Posted April 21, 2021 Report Share Posted April 21, 2021 Dzień dobry. Czy jest możliwość wysłania zdjęć gotowych realizacji tego projektu? Ponieważ zakupiliśmy już projekt, będziemy na dniach zaczynać budowę i chcielibyśmy poszukać inspiracji i rozwiązań wewnątrz. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Mój adres email: kasiadembek@onet.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ALBEROtwock Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów informacyjnych dotyczących projektu OtisIna adres e-mail seamanao@gmail.com. Jednocześnie proszę o informację czy istnieje możliwość modyfikacji projektu w sposób przedstawiony na załączonych rzutach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 W dniu 28.04.2021 o 22:10, Gość ALBEROtwock napisał: Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów informacyjnych dotyczących projektu OtisIna adres e-mail seamanao@gmail.com. Jednocześnie proszę o informację czy istnieje możliwość modyfikacji projektu w sposób przedstawiony na załączonych rzutach. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W sprawie możliwości oraz wyceny zmian proszę przesłać zapytanie na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elewacja Otis Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 Dzień dobry, Czy mógłby ktoś z Państwa udostępnić zdjecie swojego domu z elewacją? Wszystkie sa takie standardowe, jasne beże lub biel, szukam czegoś innego. Wszelkie sugestie i pomysły proszę o przesłanie na adres aneta.dziegielewska793@gmail.com Ps. Projekt domu jest rewelacyjny b.wygodny i przemyślany. Mieszka się w nim super, polecam! Jedynie klatka schodowa powinna być szersza ale na to już u mnie za późno? Pozdrawiam Otisowiczów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kasia Posted May 17, 2021 Report Share Posted May 17, 2021 Dzień dobry. Czy mógłby Pan wysłać zdjęcia swojego domu w środku i na zewnątrz? Jesteśmy w trakcie budowy i próbujemy poszukać kogoś kto zrealizował ten projekt bo mamy ten sam i szukamy ciekawych rozwiązań. Pomyślimy nad tą klatka schodowa. Jakby Pan mógł zdjęcia na e-maila kasiadembek@onet.eu byłabym wdzięczna pozdrawiam serdecznie. Gdyby Pan mieszkał gdzieś bliżej moglibyśmy z zewnątrz chociaż zobaczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda Posted August 23, 2021 Report Share Posted August 23, 2021 Witam. Czy istnieje możliwość uzyskania szczegółowych rysunków projektu OTIS? Mój email: magda.radwanska@onet.pl Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted August 24, 2021 Author Report Share Posted August 24, 2021 12 godzin temu, Gość Magda napisał: Witam. Czy istnieje możliwość uzyskania szczegółowych rysunków projektu OTIS? Mój email: magda.radwanska@onet.pl Z góry dziękuję. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts