Guest Kamila Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Czy ktoś z zainteresowanych zaczal juz budowe tego domu? Jestesmy na etapie zalatwiania formalnosci z zamiarem kupna tego projektu ale z checia rzucilibyśmy okiem na rozpoczeta juz budowe. Witam, wraz z mężem budujemy dom z projektu "Otis", aktualnie kładziemy dach. Pozdrawiam - Kamila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adrian Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy adrianweber0412@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy adrianweber0412@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Witam, rysunki przesłałam na podany adres, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michał Posted September 25, 2016 Report Share Posted September 25, 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy michal.lochert@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy michal.lochert@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bogumiła Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 Czy ktoś z zainteresowanych zaczal juz budowe tego domu? Jestesmy na etapie zalatwiania formalnosci z zamiarem kupna tego projektu ale z checia rzucilibyśmy okiem na rozpoczeta juz budowe. Witam, wraz z mężem budujemy dom z projektu "Otis", aktualnie kładziemy dach. Pozdrawiam - Kamila Witam. Serdecznie proszę o podesłanie zdjęć z realizacji. Dziękuję. Bogumiła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewelina Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy ewesta89@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy ewesta89@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy anja_satsuma@interia.pl pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy anja_satsuma@interia.pl pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jarek Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy jarekmozga@wp.pl. Dziękuję i Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 13, 2016 Report Share Posted October 13, 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mailowy jarekmozga@wp.pl. Dziękuję i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dawid Posted October 16, 2016 Report Share Posted October 16, 2016 witam również jestem zainteresowany tym projektem, a także mam pytanie, czy dałoby przerobić w tym projekcie bramę garażową, by była od bocznej strony (zachodniej) i interesuje mnie też podpiwniczenie i szczegółowe rysunki:) Mój meil dawidgog@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 16, 2016 Report Share Posted October 16, 2016 witam również jestem zainteresowany tym projektem, a także mam pytanie, czy dałoby przerobić w tym projekcie bramę garażową, by była od bocznej strony (zachodniej) i interesuje mnie też podpiwniczenie i szczegółowe rysunki:) Mój meil dawidgog@wp.pl Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Artur Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Witam, proszę o przesłanie zarysów powierzchni użytkowej (2200, 1400 mm) na rzucie poddasza oraz niedużego (jakie są opcje) podpiwniczenia. Również szczegółowe rysunki projektu. Dziękuję. artur-bogusz@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Witam, proszę o przesłanie zarysów powierzchni użytkowej (2200, 1400 mm) na rzucie poddasza oraz niedużego (jakie są opcje) podpiwniczenia. Również szczegółowe rysunki projektu. Dziękuję. artur-bogusz@o2.pl Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewelina Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Witam, proszę o informację na temat słupków stalowych, które są na dwóch balkonach i podpierają dach, łącząc go z balkonem. Jaka jest to stal i czy te poprzeczne słupki są drewniane? Jeśli można proszę o podanie rozmiarów słupków jak w projekcie. Dziękuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Witam, proszę o informację na temat słupków stalowych, które są na dwóch balkonach i podpierają dach, łącząc go z balkonem. Jaka jest to stal i czy te poprzeczne słupki są drewniane? Jeśli można proszę o podanie rozmiarów słupków jak w projekcie. Dziękuję! Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Konrad Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów dla domu Otis. Mail: konio1990@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów dla domu Otis. Mail: konio1990@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dominika Posted December 4, 2016 Report Share Posted December 4, 2016 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres grzelakowska@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres grzelakowska@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomek Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Witam. Czy ktos z Panstwa zbydowal dom Otis i moglbym zobaczyc? Jestem z okolic Rzeszowa. Z gory dziekuje. 1tomaszdudek@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest agata Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Witam proszę o przysłanie również mi szczegółowych rysunków i wymiary pomieszczeń na e-maila tda8@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Witam proszę o przysłanie również mi szczegółowych rysunków i wymiary pomieszczeń na e-maila tda8@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts