Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam mam pytanie czy istnieje możliwość na przesłanie zwymiarowanych rzutów pomieszczeń w projekcie OTIS mój mail to angelo10@interia.pl dostałem juz od państwa takie wymiary do domu anteusz z wykuszem i dla porównania chce zobaczyć te wymiary dla tego projektu otis bo nie możemy się z żona zdecydować a oba projekty się nam podobają z góry dziękuje

Napisano

witam mam pytanie czy istnieje możliwość na przesłanie zwymiarowanych rzutów pomieszczeń w projekcie OTIS mój mail to angelo10@interia.pl dostałem juz od państwa takie wymiary do domu anteusz z wykuszem i dla porównania chce zobaczyć te wymiary dla tego projektu otis bo nie możemy się z żona zdecydować a oba projekty się nam podobają z góry dziękuje

Witam

Projekt Otis aktualnie jest koncepcją - jest to nowość w naszej ofercie. Oznacza to,że czas oczekiwania na dokumentację do projektu wynosi około 5 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będziemy mieli szczegółowe rysunki dla domu.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Karolina
Napisano

Chciałabym spytać o to jedno okno dla łazienki i pom.gosp. Czy to jest normalne rozwiązanie w nowoczesnych domach? Poza tym to okno jest z przodu domu. Wydaje mi się, że będzie to trochę niekomfortowe...

Napisano

Chciałabym spytać o to jedno okno dla łazienki i pom.gosp. Czy to jest normalne rozwiązanie w nowoczesnych domach? Poza tym to okno jest z przodu domu. Wydaje mi się, że będzie to trochę niekomfortowe...

Dzień dobry. Drobna nieścisłość na schemacie rzutu parteru. W rzeczywistości jest zgodnie z wizualizacjami: okna przedzielone są słupkiem, a ściana dzieli przestrzeń na dwa całkowicie odrębne pomieszczenia. Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam, Kiedy można się spodziewać opracowania szacunkowych kosztów budowy oraz kalkulatora energetycznego domu Otis?

To ważne parametry decydujące o ewentualnej decyzji zakupu projektu i budowy tego właśnie domu...

Pozdrawiam

Napisano

Witam, Kiedy można się spodziewać opracowania szacunkowych kosztów budowy oraz kalkulatora energetycznego domu Otis? To ważne parametry decydujące o ewentualnej decyzji zakupu projektu i budowy tego właśnie domu... Pozdrawiam

Witam

Projekt ten jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu wynosi obecnie około 5 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu szczegółowej dokumentacji będziemy mogli zlecić wykonanie dla domu wycen kosztorysowych oraz przygotować dla niego charakterystykę energetyczną.

Pozdrawiam

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Witam czy jest już dostępne z wymiarowane żuty pomieszczeń jesli tak czy mogę dostać je na maila angelo10@interia.pl

Napisano

proszę o przysłanie również mi wymiary pomieszczeń na e-maila ewinek.r@interia.pl, dziękuję z góry

• 2 weeks later...
Napisano

proszę o przysłanie również mi wymiary pomieszczeń na e-maila ewinek.r@interia.pl, dziękuję z góry
Witam, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam

Witam, bardzo proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń również na mojego maila damian_antosik@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam!

Napisano

witam, jaka jest wysokość ścianek kolankowych - w pomieszczeniu nad garażem i pozostałych pomieszczeniach  ? jak liczona była powietrznia podłogi podana na stronie ?? jak to się ma do powierzchni podłóg przy skosach ? również jestem zainteresowana dokładnimi wymiarami domu. sandras48@wp.pl

Pozdrawiam Sandra

Napisano

witam, jaka jest wysokość ścianek kolankowych - w pomieszczeniu nad garażem i pozostałych pomieszczeniach  ? jak liczona była powietrznia podłogi podana na stronie ?? jak to się ma do powierzchni podłóg przy skosach ? również jestem zainteresowana dokładnimi wymiarami domu. sandras48@wp.pl

Pozdrawiam Sandra

Dzień dobry. Materiały zostały przesłane na podany adres.

Wysokość ścianki kolankowej na poddaszu, w pomieszczeniach mieszkalnych, wynosi 97cm. Ścianka kolankowa na strychu, nad garażem, ma wysokość 78cm.

Podana na stronie powierzchnia to powierzchnia użytkowa budynku, liczona jako 100% od wysokości 220cm, powierzchnia o wysokości między 140, a 220cm traktowana jest jako 50% zmierzonej powierzchni. Nie wlicza się powierzchni miejsc o wysokości mniejszej niż 140cm.

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Gość Gabriela
Napisano

Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres gabriela.jaworska@o2.pl. Z góry pięknie dziękuję.

• 4 weeks later...
Napisano

Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres wroblewski05@wp.pl .

Z góry pięknie dziękuję.

Napisano

witam, jesteśmy z mężem szczęśliwymi posiadaczami projektu domu Otis. Z chęcią nawiążemy kontakt z osobami, które też zdecydowała się na ten dom marzeń. sandras48@wp.pl

pozdrawiamy

Sandra i Marcin

Napisano

witam, jesteśmy z mężem szczęśliwymi posiadaczami projektu domu Otis. Z chęcią nawiążemy kontakt z osobami, które też zdecydowała się na ten dom marzeń. sandras48@wp.pl

pozdrawiamy

Sandra i Marcin

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam