Guest ruffus Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Witam! bardzo proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu na adres p.ruffus@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Witam! bardzo proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu na adres p.ruffus@gmail.com Pozdrawiam Witam, Rysunki szczegółowe oraz tabelka z zestawieniem kosztów budowy zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rafał Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Witam. Również poproszę o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń oraz zestawienie kosztów budowy na rafal_rebelski@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomasz Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym pięknym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres: bastom@o2.pl Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Witam. Również poproszę o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń oraz zestawienie kosztów budowy na rafal_rebelski@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym pięknym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres: bastom@o2.pl Pozdrawiam! Witam, rysunki oraz zestawienie materiałów zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Czy mogę dostać szczegółowy kosztorys tego projektu. Ania0206_1985@tlen.pl. Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Czy mogę dostać szczegółowy kosztorys tego projektu. Ania0206_1985@tlen.pl. Dziekuje Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia materiałowo-kosztorysowe dla budynku, do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rafał Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 Witam Czy ktoś z woj.; Mazowieckiego buduje ten dom i jest w stanie wymienić się doświadczeniami? Jeżeli tak to proszę o kontakt rafal_rebelski@op.pl pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewelina Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Witam. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz koszt tego projektu email: ewelina.kowalska1991@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Witam. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz koszt tego projektu email: ewelina.kowalska1991@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Koszt każdego projektu podany jest na stronie, w tym wypadku wynosi 3 255 zł. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 To poproszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowo-kosztorysowego Dziękuje Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia materiałowo-kosztorysowe dla budynku, do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia materiałowo-kosztorysowe dla budynku, do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 To poproszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowo-kosztorysowego Dziękuje Dzień dobry, materiały zostały do Pani przesłane. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jarek Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Witam, czy jest ktoś z zachodniopomorskiego kto zaczął już budować ten dom lub już go wybudował? Jeżeli tak to chciałbym się podpytać o kilka rzeczy jeśli jest taka możliwość. Proszę o kontakt baaal@wp.pl pozdrawia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MINIO Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Czy jest ktoś kto wzial się już za budowę tego domu????? Jeśli tak to z jakiego regionu Polski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karina Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Dzień dobry, czy mogę poprosić o szczegółowe dane dotyczące projektu tego domu. W szczególności chodzi mi o wymiary ścian. email: cin_cin-1990@wp.pl z góry dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 Dzień dobry, czy mogę poprosić o szczegółowe dane dotyczące projektu tego domu. W szczególności chodzi mi o wymiary ścian. email: cin_cin-1990@wp.pl z góry dziękuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maciej Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Witam! Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów parteru i piętra wraz z wymiarami? Z góry dziękuję. email: maaaski@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 Witam! Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów parteru i piętra wraz z wymiarami? Z góry dziękuję. email: maaaski@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jarek Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Witam. proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami do projektu oraz zestawienie kosztowo-materiałowe. Do tego jeżeli jest przygotowana wizualizacja z opcją pomieszczenia rekreacyjnego nad garażem oraz zabudowanego tarasu to też bym prosił na baaal@wp.pl. Pozdrawiam Jarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Witam. proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami do projektu oraz zestawienie kosztowo-materiałowe. Do tego jeżeli jest przygotowana wizualizacja z opcją pomieszczenia rekreacyjnego nad garażem oraz zabudowanego tarasu to też bym prosił na baaal@wp.pl. Pozdrawiam Jarek Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Niestety nie posiadamy wizualizacji innych niż te znajdujące się u nas na WWW przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Joanna Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Witam ! Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres: Johhaannaa@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Witam ! Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres: Johhaannaa@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krysp Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków rzutów oraz przekroju domu. Interesuje mnie wysokość od poziomu 0,00 do rynny. Czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 30 stopni? Proszę wysłać materiały na adres: krystianduc@o2.pl, dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków rzutów oraz przekroju domu. Interesuje mnie wysokość od poziomu 0,00 do rynny. Czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 30 stopni? Proszę wysłać materiały na adres: krystianduc@o2.pl, dziękuję. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts