Guest ruffus Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Witam! bardzo proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu na adres p.ruffus@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Witam! bardzo proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu na adres p.ruffus@gmail.com Pozdrawiam Witam, Rysunki szczegółowe oraz tabelka z zestawieniem kosztów budowy zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Rafał Posted August 9, 2015 Report Posted August 9, 2015 Witam. Również poproszę o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń oraz zestawienie kosztów budowy na rafal_rebelski@op.pl Quote
Guest Tomasz Posted August 9, 2015 Report Posted August 9, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym pięknym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres: bastom@o2.pl Pozdrawiam! Quote
Dobre Domy Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Witam. Również poproszę o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń oraz zestawienie kosztów budowy na rafal_rebelski@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym pięknym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres: bastom@o2.pl Pozdrawiam! Witam, rysunki oraz zestawienie materiałów zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Anna Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 Czy mogę dostać szczegółowy kosztorys tego projektu. Ania0206_1985@tlen.pl. Dziekuje Quote
Dobre Domy Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 Czy mogę dostać szczegółowy kosztorys tego projektu. Ania0206_1985@tlen.pl. Dziekuje Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia materiałowo-kosztorysowe dla budynku, do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Rafał Posted August 17, 2015 Report Posted August 17, 2015 Witam Czy ktoś z woj.; Mazowieckiego buduje ten dom i jest w stanie wymienić się doświadczeniami? Jeżeli tak to proszę o kontakt rafal_rebelski@op.pl pozdrawiam Quote
Guest Ewelina Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 Witam. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz koszt tego projektu email: ewelina.kowalska1991@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 Witam. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz koszt tego projektu email: ewelina.kowalska1991@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Koszt każdego projektu podany jest na stronie, w tym wypadku wynosi 3 255 zł. Pozdrawiam. Quote
Guest Anna Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 To poproszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowo-kosztorysowego Dziękuje Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia materiałowo-kosztorysowe dla budynku, do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia materiałowo-kosztorysowe dla budynku, do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 To poproszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowo-kosztorysowego Dziękuje Dzień dobry, materiały zostały do Pani przesłane. Pozdrawiam. Quote
Guest Jarek Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Witam, czy jest ktoś z zachodniopomorskiego kto zaczął już budować ten dom lub już go wybudował? Jeżeli tak to chciałbym się podpytać o kilka rzeczy jeśli jest taka możliwość. Proszę o kontakt baaal@wp.pl pozdrawia Quote
Guest MINIO Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Czy jest ktoś kto wzial się już za budowę tego domu????? Jeśli tak to z jakiego regionu Polski. Quote
Guest Karina Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Dzień dobry, czy mogę poprosić o szczegółowe dane dotyczące projektu tego domu. W szczególności chodzi mi o wymiary ścian. email: cin_cin-1990@wp.pl z góry dziękuje Quote
Dobre Domy Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 Dzień dobry, czy mogę poprosić o szczegółowe dane dotyczące projektu tego domu. W szczególności chodzi mi o wymiary ścian. email: cin_cin-1990@wp.pl z góry dziękuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Maciej Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 Witam! Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów parteru i piętra wraz z wymiarami? Z góry dziękuję. email: maaaski@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Witam! Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów parteru i piętra wraz z wymiarami? Z góry dziękuję. email: maaaski@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Jarek Posted October 12, 2015 Report Posted October 12, 2015 Witam. proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami do projektu oraz zestawienie kosztowo-materiałowe. Do tego jeżeli jest przygotowana wizualizacja z opcją pomieszczenia rekreacyjnego nad garażem oraz zabudowanego tarasu to też bym prosił na baaal@wp.pl. Pozdrawiam Jarek Quote
Dobre Domy Posted October 12, 2015 Report Posted October 12, 2015 Witam. proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami do projektu oraz zestawienie kosztowo-materiałowe. Do tego jeżeli jest przygotowana wizualizacja z opcją pomieszczenia rekreacyjnego nad garażem oraz zabudowanego tarasu to też bym prosił na baaal@wp.pl. Pozdrawiam Jarek Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Niestety nie posiadamy wizualizacji innych niż te znajdujące się u nas na WWW przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Quote
Guest Joanna Posted October 12, 2015 Report Posted October 12, 2015 Witam ! Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres: Johhaannaa@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted October 13, 2015 Report Posted October 13, 2015 Witam ! Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres: Johhaannaa@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Krysp Posted October 13, 2015 Report Posted October 13, 2015 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków rzutów oraz przekroju domu. Interesuje mnie wysokość od poziomu 0,00 do rynny. Czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 30 stopni? Proszę wysłać materiały na adres: krystianduc@o2.pl, dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted October 13, 2015 Report Posted October 13, 2015 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków rzutów oraz przekroju domu. Interesuje mnie wysokość od poziomu 0,00 do rynny. Czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 30 stopni? Proszę wysłać materiały na adres: krystianduc@o2.pl, dziękuję. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts