Dobre Domy Posted June 10, 2016 Report Posted June 10, 2016 Witam, chciałabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu na maila wiola250188@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kinga Posted July 7, 2016 Report Posted July 7, 2016 Witam, mogę prosić o szczegóły projektu na adres kingaturlej@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Witam, mogę prosić o szczegóły projektu na adres kingaturlej@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest OLA Posted July 11, 2016 Report Posted July 11, 2016 WITAM CZY MOGE PROSIC O PRZESLANIE RZUTOW NA ADRES OLKA1050@WP.PL Quote
Dobre Domy Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 WITAM CZY MOGE PROSIC O PRZESLANIE RZUTOW NA ADRES OLKA1050@WP.PL Dzień dobry, w nawiązaniu do wpisu wysyłam rysunki szczegółowe na wskazany adres. Pozdrawiam! Quote
Guest Sylwester Posted July 15, 2016 Report Posted July 15, 2016 Witam mogę prosić o szczegóły projektu na adres sakal@op.pl Quote
Dobre Domy Posted July 15, 2016 Report Posted July 15, 2016 Witam mogę prosić o szczegóły projektu na adres sakal@op.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote
Guest Rafał Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 Witam, jakie ogrzewanie jest zastosowane w projekcie? I czy jest możliwość zakupu projektu z instalacją pomp ciepła i rekuperacji powietrza? Proszę również o szczegóły projektu i rzuty na adres rst.czarnecki@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 Witam, jakie ogrzewanie jest zastosowane w projekcie? I czy jest możliwość zakupu projektu z instalacją pomp ciepła i rekuperacji powietrza? Proszę również o szczegóły projektu i rzuty na adres rst.czarnecki@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. W projekcie zastosowano instalację grzejnikową i kocioł gazowy. Projekt wentylacji mechanicznej z rekuperacją można zamówić odpłatnie: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-projekt-wentylacji-mechanicznej/ Zmianę ogrzewania na pompę ciepła najlepiej wprowadzić na etapie adaptacji. Pozdrawiam Quote
Guest Rafał Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 Witam, jakie ogrzewanie jest zastosowane w projekcie? I czy jest możliwość zakupu projektu z instalacją pomp ciepła i rekuperacji powietrza? Proszę również o szczegóły projektu i rzuty na adres rst.czarnecki@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 Witam, jakie ogrzewanie jest zastosowane w projekcie? I czy jest możliwość zakupu projektu z instalacją pomp ciepła i rekuperacji powietrza? Proszę również o szczegóły projektu i rzuty na adres rst.czarnecki@gmail.com Witam, w projekcie zastosowano ogrzewanie gazowe. W przypadku jakiejkolwiek zmiany sposobu ogrzewania czy wentylacji, zmiany takie należy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Do projektu załączamy plan wentylacji mechanicznej, jednak w celu uzyskania dokładnego projektu wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepła dla wybranego projektu, jak również odpowiedniej pompy ciepła należy udać się do wybranego producenta. Quote
Guest Grzegorz Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 Witam mogę prosić o szczegóły projektu i kosztorys na adres balcerzak.g@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 Witam mogę prosić o szczegóły projektu i kosztorys na adres balcerzak.g@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan rysunki szczegółowe oraz zestawienia. Natomiast kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Na stronie internetowej projektu znajduje się tabelka, gdzie przedstawione są koszty budowy. Pozdrawiam! Quote
Guest Marcin Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 Witam, chciałabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B mrojkowski@solar.nieruchomosci.pl Quote
Dobre Domy Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 Witam, chciałabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B mrojkowski@solar.nieruchomosci.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Waldek Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B Waldemar.topinski@gmail.com Dziękuję WT Quote
Dobre Domy Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B Waldemar.topinski@gmail.com Dziękuję WT Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Karolina Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B k.styczewska@gmail.com Dziękuję Quote
Dobre Domy Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B k.styczewska@gmail.com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Małgorzata Posted November 15, 2016 Report Posted November 15, 2016 Witam, fajny projekt, proszę o przesłanie dokładnych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B- firmowo@op.pl Dziękuję , pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 16, 2016 Report Posted November 16, 2016 Witam, fajny projekt, proszę o przesłanie dokładnych rzutów i kosztorysu Carmen II i Carmen II B- firmowo@op.pl Dziękuję , pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Robert Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 Witam, jestem zainteresowany budową domu CARMEN II ,zwracam się z prośbą o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami ścian sadzę że salon na parterze jest za wąski , czy można ewentualnie uwzględnić wykusz i czy nie popsuje bryły budynku. Chciałbym zobaczyć budynek w rzeczywistości i w praktyce może Pan podpowie kto już pobudował taki dom w woj. lubelskim ewentualnie innych. Czy istnieje możliwość poszerzenia garażu i kotłowni o 1 metr jak również przedłużenie tarasu do końca ściany narożnej. Nie wiem jak w praktyce i czy nie straci projekt uroku bo chciałbym zadaszyć taras spierający się na dwóch słupach betonowych. Proszę o przesłanie informacji na moje zapytania adres maila Robert.czechowski1@wp.pl z góry Dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 Witam, jestem zainteresowany budową domu CARMEN II ,zwracam się z prośbą o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami ścian sadzę że salon na parterze jest za wąski , czy można ewentualnie uwzględnić wykusz i czy nie popsuje bryły budynku. Chciałbym zobaczyć budynek w rzeczywistości i w praktyce może Pan podpowie kto już pobudował taki dom w woj. lubelskim ewentualnie innych. Czy istnieje możliwość poszerzenia garażu i kotłowni o 1 metr jak również przedłużenie tarasu do końca ściany narożnej. Nie wiem jak w praktyce i czy nie straci projekt uroku bo chciałbym zadaszyć taras spierający się na dwóch słupach betonowych. Proszę o przesłanie informacji na moje zapytania adres maila Robert.czechowski1@wp.pl z góry Dziękuję. witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote
Guest Martyna Posted December 12, 2016 Report Posted December 12, 2016 Witam! Proszę o rzuty i kosztorys; ) martyna.brzykcy@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted December 12, 2016 Report Posted December 12, 2016 Witam! Proszę o rzuty i kosztorys; ) martyna.brzykcy@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts