Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Carmen II

Redaktor
 Share

Recommended Posts

Witam,

Czy mogę prosić o przesłanie dokumentacji wraz z kosztorysem? Prosiłbym o wszystko co moga Państwo udostępnić. Jestem bardzo zainteresowany budową tego domu.  E-mail: paweljark88@gmail.com

Pozdrawiam,

Paweł

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Guest Jarosław

Witam, jestem na etapie wyboru pomiędzy dwoma projektami, jednym z nich jest Carmen II. Czy ktoś z Państwa wybudował taki dom w obrębie 200 km od trójmiasta ? Jeżeli jest taka możliwość jestem bardzo zainteresowany zobaczenia na żywo wybudowanego już domu.

email: brzoskowski88@gmail.com

• 2 weeks later...

Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domu według tego projektu. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić na tym etapie wraz z kosztorysem oczywiście. Mój adres: thomassd@wp.pl.

Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domu według tego projektu. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić na tym etapie wraz z kosztorysem oczywiście. Mój adres: thomassd@wp.pl.

• 2 weeks later...
Guest Sylwia

Witam. Czy istnieje możliwosć zmniejszenia tego domu do powierzchni 140 m2? Nie interesuje mnie wersja pierwotna Carmen tylko właśnie taki układ pomieszczeń.

• 3 months later...
Guest Sławek

Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domu według tego projektu. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić na tym etapie wraz z kosztorysem oczywiście. Mój adres: gorlesik@gmail.com

Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domu według tego projektu. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić na tym etapie wraz z kosztorysem oczywiście. Mój adres: gorlesik@gmail.com

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy pokazowe materiały. Pozdrawiam!

Guest Robert

Witam serdecznie.

Jestem zainteresowany budową domu carmen II B czy jest możliwość zmniejszenia salonu ?. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić, oraz czy można prosić o z wymiarowanie pomieszczeń wraz z garażem dwustanowiskowym.

Proszę o przelanie informacji na adres : oliv86@wp.pl

Witam serdecznie. Jestem zainteresowany budową domu carmen II B czy jest możliwość zmniejszenia salonu ?. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić, oraz czy można prosić o z wymiarowanie pomieszczeń wraz z garażem dwustanowiskowym. Proszę o przelanie informacji na adres : oliv86@wp.pl

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Salon najprościej byłoby zmniejszyć likwidując jego część wysuniętą poza obrys ścian poddasza, przy wyjściu na taras.

Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pan wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Tomasz

Witam

Czy jest możliwa przeróbka projektu Carmen II B ale w wersji z garażem na 1 samochód?

Mam problem z szerokością działki.

Dziękuję.

Tomasz

• 2 weeks later...
Guest Marcin

Dzień dobry,

Jesteśmy zainteresowani wersją Carmen 2 B.

Bardzo proszę o przesłanie dokładnych rzutów, przekrojów i innych dostępnych do wglądu materiałów na adres marcoromano@tlen.pl. Dziękuję bardzo.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani Państwa projektami. Bardzo proszę o przesłanie pełnej dostępnej dokumentacji projektu Carmen II oraz Carmen II b na adres mailowy: soltys.milena@gmail.com

• 2 months later...

Witam,

idealny projekt! Tylko jednego nam brakuje - strychu nad garażem, rezygnując z okna w sypialni z garderobą. Proszę bardzo o przesłanie dostępnych materiałów (głównie przekroje z wymiarami oraz kosztorys) na e-mail: kamil@kgmoto.pl

Z góry bardzo dziękuję. 

p.s. jeśli posiadają Państwo zdjęcia domu w trakcie budowy - byłoby super :)

Witam,

idealny projekt! Tylko jednego nam brakuje - strychu nad garażem, rezygnując z okna w sypialni z garderobą. Proszę bardzo o przesłanie dostępnych materiałów (głównie przekroje z wymiarami oraz kosztorys) na e-mail: kamil@kgmoto.pl

Z góry bardzo dziękuję. 

p.s. jeśli posiadają Państwo zdjęcia domu w trakcie budowy - byłoby super :)

Witam

Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam