Dobre Domy Posted April 26, 2015 Report Posted April 26, 2015 Witam, proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu na maila: seilus@o2.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 Witam, jestem zainteresowany budową budynku mieszkalnego CARMEN II ,zwracam się z prośbą o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu w celu analizy, na maila: promaxservice@poczta.fm Quote
Dobre Domy Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 Witam, jestem zainteresowany budową budynku mieszkalnego CARMEN II ,zwracam się z prośbą o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu w celu analizy, na maila: promaxservice@poczta.fm Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted April 28, 2015 Report Posted April 28, 2015 Witam, jakie są wymiary zadaszonego tarasu? Quote
Dobre Domy Posted April 29, 2015 Report Posted April 29, 2015 Witam, jakie są wymiary zadaszonego tarasu? Witam Podaję wymiary zadaszonego tarasu: 544x348cm Pozdrawiam Quote
Guest Pozdrawiam Posted May 3, 2015 Report Posted May 3, 2015 Witam, jestem zainteresowana budową budynku mieszkalnego CARMEN II ,zwracam się z prośbą o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu w celu analizy, na maila:bernadetta@interia.eu Quote
Dobre Domy Posted May 4, 2015 Report Posted May 4, 2015 Witam, jestem zainteresowana budową budynku mieszkalnego CARMEN II ,zwracam się z prośbą o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu w celu analizy, na maila:bernadetta@interia.eu Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest EWA Posted May 4, 2015 Report Posted May 4, 2015 Proszę o przesłanie pełnego kosztorysu projektu CARMEN i CARMEN II na e-mail: ewunieq@wp.pl DZIEKUJĘ Quote
Guest Krystian Duc Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Witam, Proszę o przesłanie rzutu oraz kosztorysu. Mój mail do krystianduc@o2.pl dziękuję Quote
Dobre Domy Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Proszę o przesłanie pełnego kosztorysu projektu CARMEN i CARMEN II na e-mail: ewunieq@wp.pl DZIEKUJĘ Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia kosztowo-materiałowe do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Witam, Proszę o przesłanie rzutu oraz kosztorysu. Mój mail do krystianduc@o2.pl dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Ewa Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Proszę o przesłanie pełnego kosztorysu projektu CARMEN i CARMEN II na e-mail: ewunieq@wp.pl DZIEKUJĘ Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia kosztowo-materiałowe do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam To bardzo proszę o podesłanie tego na e-mail podany wcześniej. dziekuję Quote
Guest EWA Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Witam.Proszę o informację odnośnie szerokości salonu.Jaki wymiar ma ściana z dużym oknem wychodzącym na taras?Patrząc na zdjęcia odnoszę wrażenie, że salon jest dość wąski.Pozdrawiam. Quote
meccenrio Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Witam czy ktoś z forumowiczy rozpocząl realizację carmen II , jestem na etapie zakupu projektu jednak nie ma to jak na żywo zobaczyć jak to wygląda. z góry dziekuję Quote
meccenrio Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Tez poprosze takie rzuty biuro@dachy-zurek.pl Pozdrawiam Świetny projekt Mam nadzieje że uda mi się zacząć go realizowac w tym roku witam czy realizujecie Carmen II? GG4508607 Quote
Guest IWONA Posted May 11, 2015 Report Posted May 11, 2015 Witam.Jaką szerokość ma ściana w salonie z dużym oknem wychodzącym na taras? Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted May 11, 2015 Report Posted May 11, 2015 Witam.Proszę o informację odnośnie szerokości salonu.Jaki wymiar ma ściana z dużym oknem wychodzącym na taras?Patrząc na zdjęcia odnoszę wrażenie, że salon jest dość wąski.Pozdrawiam. Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześlę rysunki ze szczegółowymi wymiarami. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 11, 2015 Report Posted May 11, 2015 Witam.Jaką szerokość ma ściana w salonie z dużym oknem wychodzącym na taras? Pozdrawiam. Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześlę rysunki ze szczegółowymi wymiarami. Pozdrawiam Quote
Guest Edyta Posted May 12, 2015 Report Posted May 12, 2015 Witam serdecznie, Carmen II to super projekt, jestem zainterosowana budową budynku I zwracam się z prośbą o przesłaniu rzuty z szczegόłowimi rozmiarami oraz pełny kosztorys tego projektu. Mόj mail to epzaremba@wp.pl Z gόry dziękuje. Quote
Dobre Domy Posted May 12, 2015 Report Posted May 12, 2015 Witam serdecznie, Carmen II to super projekt, jestem zainterosowana budową budynku I zwracam się z prośbą o przesłaniu rzuty z szczegόłowimi rozmiarami oraz pełny kosztorys tego projektu. Mόj mail to epzaremba@wp.pl Z gόry dziękuje. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 Podali Państwo wymiary zadaszonego tarasu: 544x348cm. 544 to szerokość tarasu? Quote
Dobre Domy Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Podali Państwo wymiary zadaszonego tarasu: 544x348cm. 544 to szerokość tarasu? Tak, 544cm to szerokość tarasu. Pozdrawiam Quote
Guest Monika Posted May 16, 2015 Report Posted May 16, 2015 Witam, jeśli można to ja również poproszę o przesłanie na mo-roz@wp.pl rysunków z rzutami i wymiarami pomieszczeń Quote
Guest Mariusz Posted May 17, 2015 Report Posted May 17, 2015 Witam. Czy moge prosic o szczegółowe rysunki oraz kosztorys tego projektu. email wmsserwis@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted May 18, 2015 Report Posted May 18, 2015 W niedługim czasie postaram się wysłać materiały. Quote
Recommended Posts