Guest Kamil Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Jak zobaczyc te zdjecia,bop ja ich nie widze? Quote
erick27 Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Witam Proszę o podanie adresu mailowego lub kontakt na adres info@dobredomy.pl - prześlę zaproponowane przez nas rozwiązania poddasza dla domu Antares. Pozdrawiam tez bym poprosil o takie gotowe rozwiązania. erick27@op.pl Quote
Dobre Domy Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 Jak zobaczyc te zdjecia,bop ja ich nie widze? Witam Zdjęcia znajdują się na poprzednich stronach dotyczących wpisów na tym forum - proszę prześledzić poprzednie wpisy. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 tez bym poprosil o takie gotowe rozwiązania. erick27@op.pl Witam Dzisiaj podeślę Panu na maila. Pozdrawiam Quote
kolor11 Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 Projekt Antares Szczegółowy opis projektu domu Antares znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/antares Link do projektu: Projekt Antares Witam ,chce wybudować ten domek jest piekny czy ma ktos jakies zdjecia wnetrza lub zewnatrz i może sie pochwalic nimi bardzo prosze na meila mzaborska44@wp.pl Quote
kolor11 Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 Witam czy ktos chce sie pochwalc zdjeciami z budowy ..bardzo prosze o przesłanie na meila mzaborska44@wp.pl .bardzo mi sie ten dom podoba bede tez wdzieczna za informacje kosztorysowe . Quote
Guest Edyta Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 My tez ruszamy z budową w przyszłym roku, pod Lublinem :)/> Niestety nikt juz chyba nie odwiedza forum, prosiła kilka razy o jakies zdjęcia niestety - bez skutu :(/>(( Hej Aniu czy wybudowałaś już swój domek? bardzo chciałabym go obejrzeć w realu Quote
Guest ania Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Do końca budowy jeszcze daleko będziemy teraz wstawiać okna i robić tynki . Okna lada dzień , a tynki jak pozwoli pogoda.U nas zrobiła się trochę zima. Quote
Guest Gość Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 Witam , jestem zachwycona tym projektem. Czy ktoś może mi podesłać zdjęcia, kto już się wybudował? Będę bardzo wdzięczna :-) lolszewska.golive@gmail.com Quote
Guest Gość Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Witam , jestem zachwycona tym projektem. Czy ktoś może mi podesłać zdjęcia, kto już się wybudował? Będę bardzo wdzięczna :-) lolszewska.golive@gmail.com Quote
Guest Gość Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Do końca budowy jeszcze daleko będziemy teraz wstawiać okna i robić tynki . Okna lada dzień , a tynki jak pozwoli pogoda.U nas zrobiła się trochę zima. Quote
Guest Robert Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Do końca budowy jeszcze daleko będziemy teraz wstawiać okna i robić tynki . Okna lada dzień , a tynki jak pozwoli pogoda.U nas zrobiła się trochę zima. witam , zaczynam własnie budowę mam kilka pytań technicznych czy mogę prosić o kontakt. 530505907 Quote
Guest Monika Posted May 8, 2015 Report Posted May 8, 2015 ile wyniosla was budowa takiego domu? + - ? nie wliczajac kosztu dzialki... Quote
Guest ania Posted May 17, 2015 Report Posted May 17, 2015 poprosimy zdjęcia z realizacji - baaardzo pozr Quote
Guest Krzysztof Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 Bardzo bym prosił też na maila o projekt proponowanej rozbudowy poddasza. mail: krzysztof.drozdziel@wp.pl Dziękuję Krzysztof z Lublina Quote
Dobre Domy Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Bardzo bym prosił też na maila o projekt proponowanej rozbudowy poddasza. mail: krzysztof.drozdziel@wp.pl Dziękuję Krzysztof z Lublina Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Mariusz Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Do końca budowy jeszcze daleko będziemy teraz wstawiać okna i robić tynki . Okna lada dzień , a tynki jak pozwoli pogoda.U nas zrobiła się trochę zima. witam , zaczynam własnie budowę mam kilka pytań technicznych czy mogę prosić o kontakt. 530505907 Witam.Czy mógłbym prosić o jakieś zdjęcia z realizacji tego Projektu? oraz o szacowaną według Państwa cenę budowy tego budynku. Proszę o kontakt mariuszj@op.pl.Pozdrawiam Quote
Guest ania Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Witam. Czy mógłbym prosić o jakieś zdjęcia z realizacji tego Projektu? oraz o szacowaną według Państwa cenę budowy tego budynku. Proszę o kontakt mariuszj@op.pl. Pozdrawiam Witam gdy znajdę chwilę wolnego czasu to wyślę panu zdjęcia i kosztorys my już mieszkamy w naszej rezydencji Quote
Guest Mariusz Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Witam. Czy mógłbym prosić o jakieś zdjęcia z realizacji tego Projektu? oraz o szacowaną według Państwa cenę budowy tego budynku. Proszę o kontakt mariuszj@op.pl. Pozdrawiam Witam gdy znajdę chwilę wolnego czasu to wyślę panu zdjęcia i kosztorys my już mieszkamy w naszej rezydencji w takim razie czekam cierpliwie... a gdzie Państwo mieszkają? ;-) Quote
Guest Iwona Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Pani Aniu czy mogę prosić o zdjęcia domku. Będę bardzo wdzięczna. My ruszamy z budową w kwietniu. Obecnie jesteśmy na etapie pozwolenia na budowę już nie mogę się doczekać Pozdrawiam serdecznie Iwona e-mail - niuniatt@hotmail.com Quote
Guest Mariusz Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Witam. Czy mógłbym prosić o jakieś zdjęcia z realizacji tego Projektu? oraz o szacowaną według Państwa cenę budowy tego budynku. Proszę o kontakt mariuszj@op.pl. Pozdrawiam Witam gdy znajdę chwilę wolnego czasu to wyślę panu zdjęcia i kosztorys my już mieszkamy w naszej rezydencji w takim razie czekam cierpliwie... a gdzie Państwo mieszkają? ;-) Przypominam się o zdjęcia z realizacji projektu ;-) Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Przypominam się o zdjęcia z realizacji projektu ;-) Pozdrawiam Witam, bardzo bardzo proszę również zdjęcia rezydencji będę niewymownie wdzięczna aniaul@orange.pl Quote
aniaul Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Witam, przyłączam się do gorącej prośby o przesłanie zdjęć rezydencji Antares, będę niewymownie wdzięczna mój adres aniaul@orange.pl Czekam z niecierpliwością, pozdrawiam Ania Quote
aniaul Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 DSC_0219.JPGDSC_0226.JPGDSC_0428.JPGDSC_0429.JPG Witam, przyłączam się do gorącej prośby o przesłanie zdjęć rezydencji Antares, będę niewymownie wdzięczna mój adres aniaul@orange.pl Czekam z niecierpliwością, pozdrawiam Ania Quote
Guest Dariusz Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Witam serdecznie, Czy ktos juz mieszka w Antaresie? Jestem bardzo zainteresowany tym projektem. Chcialbym tylko wiecej informacji na ten temat(realny kosztorys, zdjecia z realizcji, wnetrza, plusy i minusy w projekcie, ewentualne propozycje na zmiany). Z gory bardzo dziekuje, Moj email darkas.dmb@gmail.com Quote
Recommended Posts