Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

Witam

Proszę o podanie adresu mailowego lub kontakt na adres info@dobredomy.pl - prześlę zaproponowane przez nas rozwiązania poddasza dla domu Antares.

Pozdrawiam

tez bym poprosil o takie gotowe rozwiązania. erick27@op.pl

• 1 month later...
Posted

Witam czy ktos  chce sie pochwalc zdjeciami z budowy ..bardzo prosze o przesłanie na meila mzaborska44@wp.pl .bardzo mi sie ten dom podoba bede tez wdzieczna za informacje kosztorysowe . :)

• 2 weeks later...
Posted

My tez ruszamy z budową w przyszłym roku, pod Lublinem :)/> Niestety nikt juz chyba nie odwiedza forum, prosiła kilka razy o jakies zdjęcia niestety - bez skutu :(/>((

Hej Aniu czy wybudowałaś już swój domek? bardzo chciałabym go obejrzeć w realu

Posted

Do końca budowy jeszcze daleko będziemy teraz wstawiać okna i robić tynki . Okna lada dzień , a tynki jak pozwoli pogoda.U nas zrobiła się trochę zima.

• 2 months later...
Posted

Witam , jestem zachwycona tym projektem. Czy ktoś może mi podesłać zdjęcia, kto już się wybudował? Będę bardzo wdzięczna :-) lolszewska.golive@gmail.com

Posted

Witam , jestem zachwycona tym projektem. Czy ktoś może mi podesłać zdjęcia, kto już się wybudował? Będę bardzo wdzięczna :-) lolszewska.golive@gmail.com

• 1 month later...
Guest Gość
Posted

Do końca budowy jeszcze daleko będziemy teraz wstawiać okna i robić tynki . Okna lada dzień , a tynki jak pozwoli pogoda.U nas zrobiła się trochę zima.

Guest Robert
Posted

witam , zaczynam własnie budowę mam kilka pytań technicznych czy mogę prosić o kontakt. 530505907

• 4 weeks later...
Guest Monika
Posted

ile wyniosla was budowa takiego domu? + - ? nie wliczajac kosztu dzialki...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Guest Mariusz
Posted

witam , zaczynam własnie budowę mam kilka pytań technicznych czy mogę prosić o kontakt. 530505907

Witam.Czy mógłbym prosić o jakieś zdjęcia z realizacji tego Projektu? oraz o szacowaną według Państwa cenę budowy tego budynku. Proszę o kontakt mariuszj@op.pl.Pozdrawiam

Posted

Witam. Czy mógłbym prosić o jakieś zdjęcia z realizacji tego Projektu? oraz o szacowaną według Państwa cenę budowy tego budynku. Proszę o kontakt mariuszj@op.pl. Pozdrawiam

Witam gdy znajdę chwilę wolnego czasu to wyślę panu zdjęcia i kosztorys my już mieszkamy w naszej rezydencji :D

• 4 weeks later...
Guest Mariusz
Posted

Witam. Czy mógłbym prosić o jakieś zdjęcia z realizacji tego Projektu? oraz o szacowaną według Państwa cenę budowy tego budynku. Proszę o kontakt mariuszj@op.pl. Pozdrawiam
Witam gdy znajdę chwilę wolnego czasu to wyślę panu zdjęcia i kosztorys my już mieszkamy w naszej rezydencji :D

w takim razie czekam cierpliwie... a gdzie Państwo mieszkają? ;-)

Posted

Pani Aniu czy mogę prosić o zdjęcia domku. Będę bardzo wdzięczna. My ruszamy z budową w  kwietniu. Obecnie jesteśmy na etapie pozwolenia na budowę  już nie mogę się doczekać  :) Pozdrawiam serdecznie  :)

Iwona

e-mail - niuniatt@hotmail.com

• 2 weeks later...
Posted

w takim razie czekam cierpliwie... a gdzie Państwo mieszkają? ;-)

Przypominam się o zdjęcia z realizacji projektu ;-) Pozdrawiam

Posted

Przypominam się o zdjęcia z realizacji projektu ;-) Pozdrawiam

Witam, bardzo bardzo proszę również zdjęcia rezydencji :D  będę niewymownie wdzięczna ;)  aniaul@orange.pl

Posted

Witam, przyłączam się do gorącej prośby o przesłanie zdjęć rezydencji Antares, będę niewymownie wdzięczna :rolleyes: mój adres aniaul@orange.pl Czekam z niecierpliwością, pozdrawiam Ania

• 2 months later...
Guest Dariusz
Posted

Witam serdecznie,

Czy ktos juz mieszka w Antaresie? Jestem bardzo zainteresowany tym projektem. Chcialbym tylko wiecej informacji na ten temat(realny kosztorys, zdjecia z realizcji, wnetrza, plusy i minusy w projekcie, ewentualne propozycje na zmiany).

Z gory bardzo dziekuje,

Moj email darkas.dmb@gmail.com