Guest Maria Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Ametyst. Proszę o przesłanie szczegółowych danych t.j.rzutów, przekrojów oraz kosztorysu uwzględniając prace od stanu zero do stanu deweloperskiego na adres kasprzyk.marysia@gmail.com Z góry dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Ametyst. Proszę o przesłanie szczegółowych danych t.j.rzutów, przekrojów oraz kosztorysu uwzględniając prace od stanu zero do stanu deweloperskiego na adres kasprzyk.marysia@gmail.com Z góry dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Rafal Posted June 14, 2018 Report Posted June 14, 2018 Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu tego domu. Proszę o przesłanie na e-mail szczegółowych danych projektu, tj. kosztorysy, rzutów, przekrojów do stanu deweloperskiego. E-mail: banan0210@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 14, 2018 Report Posted June 14, 2018 Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu tego domu. Proszę o przesłanie na e-mail szczegółowych danych projektu, tj. kosztorysy, rzutów, przekrojów do stanu deweloperskiego. E-mail: banan0210@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Dorota Posted June 17, 2018 Report Posted June 17, 2018 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych domu Ametyst 2 wersja lustro...z góry dziękuję i pozdrawiam! tdkwola@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted June 18, 2018 Report Posted June 18, 2018 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych domu Ametyst 2 wersja lustro...z góry dziękuję i pozdrawiam! tdkwola@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Mariusz Posted June 22, 2018 Report Posted June 22, 2018 Witam, jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie jakiegoś wstępnego kosztorysu, potrzebnych materiałów, itd na adres : mpodkon@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam, Quote
Dobre Domy Posted June 22, 2018 Report Posted June 22, 2018 Witam, jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie jakiegoś wstępnego kosztorysu, potrzebnych materiałów, itd na adres : mpodkon@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam, Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest karolina Posted June 26, 2018 Report Posted June 26, 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana danym projektem. Czy można prosić o więcej informacji dotyczących projektu na adres krolkarolina1995@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana danym projektem. Czy można prosić o więcej informacji dotyczących projektu na adres krolkarolina1995@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Zbyszek Posted July 3, 2018 Report Posted July 3, 2018 Witam. Oryginalny i piękny projekt. Moje gratulacje. Poproszę o więcej materiałów, wstępny kosztorys czy też zdjęcia z realizacji tego projektu. Nie mniej pod kontem swoich potrzeb rozważałbym rezygnację z antresoli na rzecz większej ilości pomieszczeń na poddaszu (na wzór Violi) - może macie już gotowy taki projekt? zbigniew.bialy@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted July 4, 2018 Report Posted July 4, 2018 Witam. Oryginalny i piękny projekt. Moje gratulacje. Poproszę o więcej materiałów, wstępny kosztorys czy też zdjęcia z realizacji tego projektu. Nie mniej pod kontem swoich potrzeb rozważałbym rezygnację z antresoli na rzecz większej ilości pomieszczeń na poddaszu (na wzór Violi) - może macie już gotowy taki projekt? zbigniew.bialy@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem, można dokonać zmiany polegającej na przeprojektowaniu stropu tak, aby był nad całą kondygnacją. Być może żeby zwiększyć komfort użytkowania poddasza konieczne będzie podniesienie dachu. Na powyższe zmiany nasza Pracowania wystawi bezpłatnie zgodę. Pozdrawiam Quote
Guest Dawid Posted July 11, 2018 Report Posted July 11, 2018 Witam, jestem zainteresowany w/w projektem. Prosił bym o wysyłkę na maila wstępnego kosztorysu, rzutów i potrzebnych materiałów. Z góry dziękuję. mail: dawid.niechaj@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted July 11, 2018 Report Posted July 11, 2018 Witam, jestem zainteresowany w/w projektem. Prosił bym o wysyłkę na maila wstępnego kosztorysu, rzutów i potrzebnych materiałów. Z góry dziękuję. mail: dawid.niechaj@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Magda Z. Posted July 12, 2018 Report Posted July 12, 2018 Witam, czy mogłabym prosić o więcej informacji dot. tego projektu; mój adres: magda.zawislak@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Witam, czy mogłabym prosić o więcej informacji dot. tego projektu; mój adres: magda.zawislak@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe dotyczące projektu. Pozdrawiam! Quote
Guest Michał� Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Witam jestem zaintersowany w/w projektem mogę prosić o kosztorys i potrzebnych materiałów na mejla tattoo.gothic@op.pl. Z góry dziękuję i Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 2, 2018 Report Posted August 2, 2018 17 godzin temu, Gość Michał napisał: Witam jestem zaintersowany w/w projektem mogę prosić o kosztorys i potrzebnych materiałów na mejla tattoo.gothic@op.pl. Z góry dziękuję i Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Mateusz J. Posted August 8, 2018 Report Posted August 8, 2018 Witam, jestem zainteresowany w/w projektem. Prosił bym o wysyłkę na maila wstępnego kosztorysu, rzutów i potrzebnych materiałów. Z góry dziękuję. mail: jarma@autograf.pl Quote
Dobre Domy Posted August 8, 2018 Report Posted August 8, 2018 5 godzin temu, Gość Mateusz J. napisał: Witam, jestem zainteresowany w/w projektem. Prosił bym o wysyłkę na maila wstępnego kosztorysu, rzutów i potrzebnych materiałów. Z góry dziękuję. mail: jarma@autograf.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Dominik Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 Witam jestem zaintersowany w/w projektem mogę prosić o kosztorys i potrzebnych materiałów na domson69@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 1 godzinę temu, Gość Dominik napisał: Witam jestem zaintersowany w/w projektem mogę prosić o kosztorys i potrzebnych materiałów na domson69@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest EWA Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 Dzień Dobry. jestem zainteresowana projektem AMETYST. Proszę o przesłanie dodatkowych informacji: wstępnego kosztorysu, rzutów budynku i zestawienia potrzebnych materiałów, etc. Czy dom może zostać wykonany w technologi szkieletowej? Jaki byłby szacunkowy koszt adaptacji projektu? E-mail: efkamag@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted August 30, 2018 Report Posted August 30, 2018 10 godzin temu, Gość EWA napisał: Dzień Dobry. jestem zainteresowana projektem AMETYST. Proszę o przesłanie dodatkowych informacji: wstępnego kosztorysu, rzutów budynku i zestawienia potrzebnych materiałów, etc. Czy dom może zostać wykonany w technologi szkieletowej? Jaki byłby szacunkowy koszt adaptacji projektu? E-mail: efkamag@gmail.com Dzień dobry, Możliwa jest zmiana technologii na szkieletową, rysunki szczegółowe oraz wycenę prześlemy Pani mailem w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Grzegorz Posted September 3, 2018 Report Posted September 3, 2018 Dzień dobry. Moge prosić o materiały podobnie jak wcześniej Pani Ewa - wstępnego kosztorysu, rzutów budynku i zestawienia potrzebnych materiałów dla technologii szkieletowej (spid.nowe@gmail.com) Pozdrawiam, Grzegorz Quote
Recommended Posts