Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest Maria
Posted

Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Ametyst. Proszę o przesłanie szczegółowych danych t.j.rzutów, przekrojów oraz kosztorysu uwzględniając prace od stanu zero do stanu deweloperskiego na adres kasprzyk.marysia@gmail.com

Z góry dziękuje i pozdrawiam

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Ametyst. Proszę o przesłanie szczegółowych danych t.j.rzutów, przekrojów oraz kosztorysu uwzględniając prace od stanu zero do stanu deweloperskiego na adres kasprzyk.marysia@gmail.com

Z góry dziękuje i pozdrawiam

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Guest Rafal
Posted

Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu tego domu. Proszę o przesłanie na e-mail szczegółowych danych projektu, tj. kosztorysy, rzutów, przekrojów do stanu deweloperskiego. E-mail: banan0210@gmail.com

Pozdrawiam

Posted

Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu tego domu. Proszę o przesłanie na e-mail szczegółowych danych projektu, tj. kosztorysy, rzutów, przekrojów do stanu deweloperskiego. E-mail: banan0210@gmail.com Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest Dorota
Posted

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych domu Ametyst 2 wersja lustro...z góry dziękuję i pozdrawiam! tdkwola@gmail.com

Guest Mariusz
Posted

Witam, jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie jakiegoś wstępnego kosztorysu, potrzebnych materiałów, itd na adres : mpodkon@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam,

Posted

Witam, jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie jakiegoś wstępnego kosztorysu, potrzebnych materiałów, itd na adres : mpodkon@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam,

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!
Guest karolina
Posted

Dzień dobry, jestem zainteresowana danym projektem. Czy można prosić o więcej informacji dotyczących projektu na adres krolkarolina1995@gmail.com

Posted

Dzień dobry, jestem zainteresowana danym projektem. Czy można prosić o więcej informacji dotyczących projektu na adres krolkarolina1995@gmail.com

Witam

Pozdrawiam

Guest Zbyszek
Posted

Witam. Oryginalny i piękny projekt. Moje gratulacje. Poproszę o więcej materiałów, wstępny kosztorys czy też zdjęcia z realizacji tego projektu. Nie mniej pod kontem swoich potrzeb rozważałbym rezygnację z antresoli na rzecz większej ilości pomieszczeń na poddaszu (na wzór Violi) - może macie już gotowy taki projekt?

zbigniew.bialy@wp.pl

Posted

Witam. Oryginalny i piękny projekt. Moje gratulacje. Poproszę o więcej materiałów, wstępny kosztorys czy też zdjęcia z realizacji tego projektu. Nie mniej pod kontem swoich potrzeb rozważałbym rezygnację z antresoli na rzecz większej ilości pomieszczeń na poddaszu (na wzór Violi) - może macie już gotowy taki projekt? zbigniew.bialy@wp.pl

Witam

Na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem, można dokonać zmiany polegającej na przeprojektowaniu stropu tak, aby był nad całą kondygnacją. Być może żeby zwiększyć komfort użytkowania poddasza konieczne będzie podniesienie dachu.

Na powyższe zmiany nasza Pracowania wystawi bezpłatnie zgodę.

Pozdrawiam

Guest Dawid
Posted

Witam, jestem zainteresowany w/w projektem. Prosił bym o wysyłkę na maila wstępnego kosztorysu, rzutów i potrzebnych materiałów. Z góry dziękuję. mail: dawid.niechaj@gmail.com

Posted

Witam, jestem zainteresowany w/w projektem. Prosił bym o wysyłkę na maila wstępnego kosztorysu, rzutów i potrzebnych materiałów. Z góry dziękuję. mail: dawid.niechaj@gmail.com

Witam

Pozdrawiam

Guest Magda Z.
Posted

Witam, czy mogłabym prosić o więcej informacji dot. tego projektu; mój adres: magda.zawislak@gmail.com

Dziękuję i pozdrawiam

Posted

Witam, czy mogłabym prosić o więcej informacji dot. tego projektu; mój adres: magda.zawislak@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe dotyczące projektu. Pozdrawiam!

• 3 weeks later...
Guest Michał�
Posted
Witam jestem zaintersowany w/w projektem mogę prosić‡ o kosztorys i potrzebnych materiałów na mejla tattoo.gothic@op.pl. Z góry dziękuję i Pozdrawiam
Posted
17 godzin temu, Gość Michał napisał:

Witam jestem zaintersowany w/w projektem mogę prosić‡ o kosztorys i potrzebnych materiałów na mejla tattoo.gothic@op.pl. Z góry dziękuję i Pozdrawiam

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe.

Pozdrawiam!

Guest Mateusz J.
Posted
Witam, jestem zainteresowany w/w projektem. Prosił bym o wysyłkę na maila wstępnego kosztorysu, rzutów i potrzebnych materiałów. Z góry dziękuję. mail: jarma@autograf.pl
Posted
5 godzin temu, Gość Mateusz J. napisał:

Witam, jestem zainteresowany w/w projektem. Prosił bym o wysyłkę na maila wstępnego kosztorysu, rzutów i potrzebnych materiałów. Z góry dziękuję. mail: jarma@autograf.pl

Witam

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Dominik
Posted
Witam jestem zaintersowany w/w projektem mogę prosić‡ o kosztorys i potrzebnych materiałów na domson69@wp.pl
Posted
1 godzinę temu, Gość Dominik napisał:

Witam jestem zaintersowany w/w projektem mogę prosić‡ o kosztorys i potrzebnych materiałów na domson69@wp.pl

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Posted
Dzień Dobry. jestem zainteresowana projektem AMETYST. Proszę o przesłanie dodatkowych informacji: wstępnego kosztorysu, rzutów budynku i zestawienia potrzebnych materiałów, etc. Czy dom może zostać wykonany w technologi szkieletowej? Jaki byłby szacunkowy koszt adaptacji projektu? E-mail: efkamag@gmail.com
Posted
10 godzin temu, Gość EWA napisał:

Dzień Dobry. jestem zainteresowana projektem AMETYST. Proszę o przesłanie dodatkowych informacji: wstępnego kosztorysu, rzutów budynku i zestawienia potrzebnych materiałów, etc. Czy dom może zostać wykonany w technologi szkieletowej? Jaki byłby szacunkowy koszt adaptacji projektu? E-mail: efkamag@gmail.com

Dzień dobry,

Możliwa jest zmiana technologii na szkieletową, rysunki szczegółowe oraz wycenę prześlemy Pani mailem w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam

Guest Grzegorz
Posted
Dzień dobry. Moge prosić o materiały podobnie jak wcześniej Pani Ewa - wstępnego kosztorysu, rzutów budynku i zestawienia potrzebnych materiałów dla technologii szkieletowej (spid.nowe@gmail.com) Pozdrawiam, Grzegorz