Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Aria II

Redaktor
 Share

Recommended Posts

Guest Katarzyna i Sebastian

Witam. Projekt Aria 2 kupiony, zmieniliśmy jedynie w chwili obecnej ścianę kolankową z 72 cm do 120 cm bo na górze by się nic nie dało zrobić oraz zlikwidowaliśmy jedno małe okno w salonie. Przy rozpoczęciu budowy powiadomimy. Pozdrawiamy.

• 3 weeks later...
  • Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Guest Aneta

Witam serdecznie,

Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu ARIA II, na adres mailowy: aneta.napurko@vp.pl

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Guest Paweł

Witam! Proszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu, w tym rysunków szczegółowych, na adres e-mail: rudzinski_pawel@wp.pl

Dziękuję!

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Wojtek

Witam, czy dysponujecie Państwo aktualnym kosztorysem budowy dla tego projektu? Czy w przypadku tworzenia kosztorysu bierzecie Państwo pod uwagę miejsce budowy?

Witam, czy dysponujecie Państwo aktualnym kosztorysem budowy dla tego projektu? Czy w przypadku tworzenia kosztorysu bierzecie Państwo pod uwagę miejsce budowy?

Witam

Kosztorys dla domu Aria II opracowany jest  w oparciu o cennik z 2016r. Kosztorys jest kosztorysem szczegółowym szacunkowym, przygotowanym w oparciu o dokumentację projektową i zawiera ceny uśrednione ogólnopolskie publikowane przez Sekocenbud.

Pozdrawiam

Guest Sławomie

Dzień dobry,

Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu ARIA II, na adres mailowy: slawek321123@gmail.com

Chciałbym również spytać czy jest możliwość modyfikacji projektu:

1) Usunięcie górnego wykusza w pokoju dziennym, tak aby długość domu nie przekraczała 13 metrów

2) Zabudowanie daszku przy wejściu i zmianę lokalizacji drzwi frontowych (w celu wydłużenia kuchni, bądź stworzenia niedużej garderoby przy wejściu)

Dzień dobry,

Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu ARIA II, na adres mailowy: slawek321123@gmail.com

Chciałbym również spytać czy jest możliwość modyfikacji projektu:

1) Usunięcie górnego wykusza w pokoju dziennym, tak aby długość domu nie przekraczała 13 metrów

2) Zabudowanie daszku przy wejściu i zmianę lokalizacji drzwi frontowych (w celu wydłużenia kuchni, bądź stworzenia niedużej garderoby przy wejściu)

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Zaproponowane zmiany technicznie możliwe są do naniesienia na projekt, najlepiej na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację.

Pozdrawiam

Guest Daniel

Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com

Ja również wysłałem pytanie na maila. Będę wdzięczny za odpowiedź.

• 2 weeks later...

Witam

Czy ktoś z Państwa wybudował ten dom lub jest w trakcie budowy. Chcielibyśmy z żoną zobaczyć jak wygląda na żywo. Najlepiej w woj. Małopolskim

Jak coś to bardzo proszę o kontakt.

domagalskim@gmail.com

506609158

Wiosną 2017 ruszamy z budową Aria II w woj. małopolskim

Obecnie czekamy na pozwolenie na budowę ?

Witam.

Czy jest możliwy kontakt z Państwem w sprawie tego projektu. Też jesteśmy z woj. Małopolskiego i bardzo by nam zależało na zobaczeniu tego domu. Proszę o kontakt.

domagalskim@gmail.com

Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com
Ja również wysłałem pytanie na maila. Będę wdzięczny za odpowiedź.

Witam,Wysłałam do Pana maila. Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam

Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych (szczególnie zależy mi na wymiarach pomieszczeń i okien) dotyczących tego projektu.

Proszę też podać jaka jest wysokość od której jest liczona powierzchnia pomieszczeń na poddaszu.

Mój adres mailowy: mazurkiewicz-a@wp.pl

Pozdrawiam Aneta