Guest Katarzyna i Sebastian Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 Witam. Projekt Aria 2 kupiony, zmieniliśmy jedynie w chwili obecnej ścianę kolankową z 72 cm do 120 cm bo na górze by się nic nie dało zrobić oraz zlikwidowaliśmy jedno małe okno w salonie. Przy rozpoczęciu budowy powiadomimy. Pozdrawiamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted May 12, 2017 Report Share Posted May 12, 2017 Witam, Czy jest możliwość obejrzenia u kogoś z Państwa tego domu w okolicach Trójmiasta najchętniej?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Aneta Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Witam serdecznie, Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu ARIA II, na adres mailowy: aneta.napurko@vp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Witam serdecznie, Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu ARIA II, na adres mailowy: aneta.napurko@vp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Witam! Proszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu, w tym rysunków szczegółowych, na adres e-mail: rudzinski_pawel@wp.pl Dziękuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Witam! Proszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu, w tym rysunków szczegółowych, na adres e-mail: rudzinski_pawel@wp.pl Dziękuję! Witam Materiały prześlemy w poniedziałek Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Witam jestem zainteresowany projektem ARIA II. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres: dom-top@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Witam jestem zainteresowany projektem ARIA II. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres: dom-top@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kałużny Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 witam, jestem zainteresowany zakupem projektu, proszę o przesłanie wszelkich szczegółowych materiałów na kaluzny.emil@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 witam, jestem zainteresowany zakupem projektu, proszę o przesłanie wszelkich szczegółowych materiałów na kaluzny.emil@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daniel Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem. Również proszę o przesłanie szczegółowych materiałów nt. tego domu. Dziękuję. dannyotwock@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem. Również proszę o przesłanie szczegółowych materiałów nt. tego domu. Dziękuję. dannyotwock@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie wszelkich szczegółowych materiałów na anna.bak90@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie wszelkich szczegółowych materiałów na anna.bak90@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojtek Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Witam, czy dysponujecie Państwo aktualnym kosztorysem budowy dla tego projektu? Czy w przypadku tworzenia kosztorysu bierzecie Państwo pod uwagę miejsce budowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Witam, czy dysponujecie Państwo aktualnym kosztorysem budowy dla tego projektu? Czy w przypadku tworzenia kosztorysu bierzecie Państwo pod uwagę miejsce budowy? Witam Kosztorys dla domu Aria II opracowany jest w oparciu o cennik z 2016r. Kosztorys jest kosztorysem szczegółowym szacunkowym, przygotowanym w oparciu o dokumentację projektową i zawiera ceny uśrednione ogólnopolskie publikowane przez Sekocenbud. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sławomie Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu ARIA II, na adres mailowy: slawek321123@gmail.com Chciałbym również spytać czy jest możliwość modyfikacji projektu: 1) Usunięcie górnego wykusza w pokoju dziennym, tak aby długość domu nie przekraczała 13 metrów 2) Zabudowanie daszku przy wejściu i zmianę lokalizacji drzwi frontowych (w celu wydłużenia kuchni, bądź stworzenia niedużej garderoby przy wejściu) Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu ARIA II, na adres mailowy: slawek321123@gmail.com Chciałbym również spytać czy jest możliwość modyfikacji projektu: 1) Usunięcie górnego wykusza w pokoju dziennym, tak aby długość domu nie przekraczała 13 metrów 2) Zabudowanie daszku przy wejściu i zmianę lokalizacji drzwi frontowych (w celu wydłużenia kuchni, bądź stworzenia niedużej garderoby przy wejściu) Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zaproponowane zmiany technicznie możliwe są do naniesienia na projekt, najlepiej na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daniel Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com Ja również wysłałem pytanie na maila. Będę wdzięczny za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marek Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Witam Czy ktoś z Państwa wybudował ten dom lub jest w trakcie budowy. Chcielibyśmy z żoną zobaczyć jak wygląda na żywo. Najlepiej w woj. Małopolskim Jak coś to bardzo proszę o kontakt. domagalskim@gmail.com 506609158 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marek Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Wiosną 2017 ruszamy z budową Aria II w woj. małopolskim Obecnie czekamy na pozwolenie na budowę ? Witam. Czy jest możliwy kontakt z Państwem w sprawie tego projektu. Też jesteśmy z woj. Małopolskiego i bardzo by nam zależało na zobaczeniu tego domu. Proszę o kontakt. domagalskim@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com Ja również wysłałem pytanie na maila. Będę wdzięczny za odpowiedź. Witam,Wysłałam do Pana maila. Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kamila Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Prosze o podanie wysokosci do okapu ? Dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Prosze o podanie wysokosci do okapu ? Dziękuje Witam Wysokość elewacji frontowej do okapu to 3,31m Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Aneta Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych (szczególnie zależy mi na wymiarach pomieszczeń i okien) dotyczących tego projektu. Proszę też podać jaka jest wysokość od której jest liczona powierzchnia pomieszczeń na poddaszu. Mój adres mailowy: mazurkiewicz-a@wp.pl Pozdrawiam Aneta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts