Dobre Domy Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Witam, również poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń i wstępną wyceną na adres judytka-s@wp.pl Z góry dziękuję. PS: Czy ktoś już zaczął budowę tego projektu? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani wspomniane materiały. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Igor Posted September 25, 2016 Report Share Posted September 25, 2016 Witam. Czy masz projekt tego domu dla Ukrainy (Projekt po ukraińsku). Mail: dytynko@bigmir.net Witam Odpowiedź wysyłam na podany adres mailowy. Pozdrawiam Witam, również poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń i wstępną wyceną na adres dytynko@bigmir.net Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 25, 2016 Report Share Posted September 25, 2016 Witam, również poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń i wstępną wyceną na adres dytynko@bigmir.net Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Witam Ja również poproszę o rysunki szczegółowe oraz o wstępny kosztorys na email amotita@interia.pl Pozdrawiam Agnieszka P.s czy ktoś buduje lub wybudował ten domek?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 Witam Ja również poproszę o rysunki szczegółowe oraz o wstępny kosztorys na email amotita@interia.pl Pozdrawiam Agnieszka P.s czy ktoś buduje lub wybudował ten domek?? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Małgorzata Posted October 15, 2016 Report Share Posted October 15, 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami poszczególnych pomieszczen na adres m.rzeszut@o2.pl. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 16, 2016 Report Share Posted October 16, 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami poszczególnych pomieszczen na adres m.rzeszut@o2.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 Czy ktoś buduje domek Aria II? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Katarzyna Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 Witam prosze o przeslanie mi szczegolowych rysunkow i kosztorys na maila :krulik221@wp.pl Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 Witam prosze o przeslanie mi szczegolowych rysunkow i kosztorys na maila :krulik221@wp.pl Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Witam prosze o przeslanie mi szczegolowych rysunkow i kosztorys na maila : anna86leszczynska@hotmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Witam prosze o przeslanie mi szczegolowych rysunkow i kosztorys na maila : anna86leszczynska@hotmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LM Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Czy ktoś buduje domek Aria II? Podłączam się do pytania. Jestem na etapie uzyskiwania pozwolenia na budowę. Rozpoczęcie prac wiosną 2017. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Przemysław Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Witam serdecznie. Również poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres: bud-mann@wp.pl . Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Witam serdecznie. Również poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres: bud-mann@wp.pl . Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amotita Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Czy ktoś buduje domek Aria II? Podłączam się do pytania. Jestem na etapie uzyskiwania pozwolenia na budowę. Rozpoczęcie prac wiosną 2017. LM a gdzie będziecie budować?? Wprowadzacie jakieś zmiany?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Witam, również poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres Michalwisniowski@poczta.obey.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Witam, również poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres Michalwisniowski@poczta.obey.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 Wiosną 2017 ruszamy z budową Aria II w woj. małopolskim Obecnie czekamy na pozwolenie na budowę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LM Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Czy ktoś buduje domek Aria II? Podłączam się do pytania. Jestem na etapie uzyskiwania pozwolenia na budowę. Rozpoczęcie prac wiosną 2017. LM a gdzie będziecie budować?? Wprowadzacie jakieś zmiany?? Woj. pomorskie, a z najistotniejszych zmian to poszerzenie budynku w części dotyczącej garażu oraz zmiana wentylacji z grawitacyjnej na mechaniczną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted December 26, 2016 Report Share Posted December 26, 2016 Dzień dobry. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki na e-mail: diy-tools@wp.pl Bardzo dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kasia Posted December 27, 2016 Report Share Posted December 27, 2016 Witam prosze o przeslanie mi szczegolowych rysunkow i kosztorys na maila kloskasia6@gmail.com. Czy ktoś może zaczął już budowę tego pięknego domu? Interesuje mnie wnętrze i sypialni na poddaszu. Chcielibyśmy zacząć budowę w przyszłym roku.. Dziekuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AW Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 Witam, poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres annawitkow@wp.pl Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 Dzień dobry. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki na e-mail: diy-tools@wp.pl Bardzo dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 Witam prosze o przeslanie mi szczegolowych rysunkow i kosztorys na maila kloskasia6@gmail.com. Czy ktoś może zaczął już budowę tego pięknego domu? Interesuje mnie wnętrze i sypialni na poddaszu. Chcielibyśmy zacząć budowę w przyszłym roku.. Dziekuje. Witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts