Dobre Domy Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 Witam, poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres annawitkow@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CJ Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami pomieszczeń na: jolac@vp.pl Dziękuje. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami pomieszczeń na: jolac@vp.pl Dziękuje. Pozdrawiam. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ARIA 1 Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com Napisałam na priv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DK Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com Ja również napisałem na priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Natalia Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com Witam, można prosić zdjęcia na adres nacia-s@o2.pl ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojtek Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Witam mogę poprosić rysunki szczegółowe na wszary83@gmail.com Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Witam mogę poprosić rysunki szczegółowe na wszary83@gmail.com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewelina Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe (wym. pomieszczeń) na maila: ewewelinawieczorek@gmail.com Czy na poziomie adaptacji projektu istnieje możliwość poszerzenia tylnej ściany budynku, tak aby wydłużyć salon i tym samym wyrównać ścianę (unikamy wówczas "wnęki" w której na projekcie narysowane są krzesła a zyskujemy na powiększeniu pomieszczenia). Drugie pytanie-czy istnieje możliwość adaptacji strychu na sypialnię?Dziękuję z góry za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe (wym. pomieszczeń) na maila: ewewelinawieczorek@gmail.com Czy na poziomie adaptacji projektu istnieje możliwość poszerzenia tylnej ściany budynku, tak aby wydłużyć salon i tym samym wyrównać ścianę (unikamy wówczas "wnęki" w której na projekcie narysowane są krzesła a zyskujemy na powiększeniu pomieszczenia). Drugie pytanie-czy istnieje możliwość adaptacji strychu na sypialnię? Dziękuję z góry za odpowiedź. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Na etapie adaptacji projektu można zabudować podcień w budynku oraz zaadaptować strych na pomieszczenie użytkowe. Nasza Pracownia wystawi zgodę na takie zmiany. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daniel Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Witam mogę poprosić rysunki szczegółowe na daniel_190@wp.pl i jak macie jakieś zdjęcia z realizacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Witam mogę poprosić rysunki szczegółowe na daniel_190@wp.pl i jak macie jakieś zdjęcia z realizacji Witam. Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym. Niestety nie posiadamy zdjęć z realizacji. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sławek Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 witam, czy mogę prosić o rysunki szczególowe na berdzikjowita@gmail.com ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 witam, czy mogę prosić o rysunki szczególowe na berdzikjowita@gmail.com ? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest L. Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 czy ktoś jest w trakcie budowy tego domu? bardzo proszę o odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paulina Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 Witam.ponawiam pytanie od Pani/Pana L. ... bardzo proszę o kontakt od osoby ktora buduje ten dom (badz arie I) pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jowita Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Witam , wybudowałem chyba jako pierwszy ten dom w wersji z garażem jednostanowiskowym. Mogę podeslac kompletny kosztorys do stanu deweloperskiego oraz zdjęcia. Zapraszam Szewczak.mrc@gmail.com Napisałam na maila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michał Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 Witam Mogę również prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres michal_nowicki@onet.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 Witam Mogę również prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres michal_nowicki@onet.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Igor Posted March 25, 2017 Report Share Posted March 25, 2017 Witam! jakiej wysokości ścianka kolankowa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 25, 2017 Report Share Posted March 25, 2017 Witam! jakiej wysokości ścianka kolankowa? Witam Odpowiedź podamy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Witam! jakiej wysokości ścianka kolankowa? Witam Odpowiedź podamy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam Ścianka kolankowa wysoka jest na 72cm. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Darek Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Witam, Projekt ARIA II jest jednym z tych które rozważam. Potrzebuję więcej informacji, w związku z tym czy mogę prosić o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu, a w tym min.: rysunków szczegółowych, na adres e-mail: dariusz.bylinski@gmail.com. Z góry dziękuję pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Witam, Projekt ARIA II jest jednym z tych które rozważam. Potrzebuję więcej informacji, w związku z tym czy mogę prosić o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu, a w tym min.: rysunków szczegółowych, na adres e-mail: dariusz.bylinski@gmail.com. Z góry dziękuję pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts