Guest Agnieszka Posted March 15, 2017 Report Posted March 15, 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem Elsa, proszę o wysłanie szczegółowych rysunków na adres a_gusia88@wp.pl. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 15, 2017 Report Posted March 15, 2017 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z kosztorysem na adres mimi8851@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 15, 2017 Report Posted March 15, 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem Elsa, proszę o wysłanie szczegółowych rysunków na adres a_gusia88@wp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest marta Posted March 22, 2017 Report Posted March 22, 2017 Witam proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Elsa wraz z kosztorysem na : kasztaneus@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 Witam proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Elsa wraz z kosztorysem na : kasztaneus@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Lukasz Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Elsa III oraz kosztorys budowy na adres LIQ@poczta.fmCzy istnieje projekt ELSA III z garażem na dwa auta ?Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Elsa III oraz kosztorys budowy na adres LIQ@poczta.fm Czy istnieje projekt ELSA III z garażem na dwa auta ? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Niestety nie posiadamy projektu w wersji z garażem dwustanowiskowym – na etapie adaptacji projektu można poszerzyć garaż. Nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Quote
Guest Michał Posted March 29, 2017 Report Posted March 29, 2017 Witam, czy posiadają Państwo zdjęcia z realizacji domu? Obojętniew w której wersji. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 29, 2017 Report Posted March 29, 2017 Witam, czy posiadają Państwo zdjęcia z realizacji domu? Obojętniew w której wersji. Pozdrawiam Witam Niestety nie posiadamy żadnych zdjęć z realizacji budów domów Elsa - są to stosunkowo nowe projekty. Pozdrawiam Quote
Guest Przemek Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Witam Czy ktoś zbudował lub buduje aktualnie taki dom? Bardzo proszę o kontakt na maila: przemyslaw.rochminski@wp.pl Pozdrawiam Quote
Guest Daniel Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Witam jeżeli ktoś jest w trakcie budowy tego domu to proszę o kontakt siwusw3k@wp.pl Quote
Guest Bartłomiej Świątkowski Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Elsa oraz kosztorys budowy na adres swiatek25.11.1991@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted April 16, 2017 Report Posted April 16, 2017 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Elsa oraz kosztorys budowy na adres swiatek25.11.1991@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Quote
Guest Leszek Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 Mam pytanie. Nie widzę wentylacji w kuchni i w łazience na piętrze. Czy są one doprojektowane? Dwa kominy które są widoczne od frontu po lewej stronie to wentylacje salon/jadalnia i pokój na piętrze. Najrozsądniejszym rozwiązaniem problemu wentylacji w powyższym projekcie jest wentylacja mechaniczna. Odpadają kominki systemowe, które się nie sprawdzają (brak ciągu/ciąg wsteczny). Quote
Guest Monika Posted May 19, 2017 Report Posted May 19, 2017 Dzień dobry. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Elsa oraz kosztorys budowy na adres monika.tomasik92@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 19, 2017 Report Posted May 19, 2017 Dzień dobry. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Elsa oraz kosztorys budowy na adres monika.tomasik92@wp.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Marta Posted May 22, 2017 Report Posted May 22, 2017 Witam, czy ktos już wyceniał może to trójkątne okno z frontowej elewacji? (aravat@wp.pl) Quote
Guest m Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 Witam, czy ktos już wyceniał może to trójkątne okno z frontowej elewacji? (aravat@wp.pl) Proszę o podanie adresu to podeślę orientacyjną wycenę wszystkich okien Quote
Guest M Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 Witam, czy ktos już wyceniał może to trójkątne okno z frontowej elewacji? (aravat@wp.pl) Proszę o podanie adresu to podeślę orientacyjną wycenę wszystkich okien Podałam powyżej bardzo prosze na tego maila (aravat@wp.pl). Dzięki Quote
Guest k Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 Witam, czy ktos już wyceniał może to trójkątne okno z frontowej elewacji? (aravat@wp.pl) Proszę o podanie adresu to podeślę orientacyjną wycenę wszystkich okien Czy również mogę prosić o wycenę okien na maila magiczne94@wp.pl Quote
Guest Łukasz Posted May 29, 2017 Report Posted May 29, 2017 witam. jeżeli to nie problem to ja też poproszę o przesłanie wyceny tych okien (ulanowskilukasz@gmail.com) Quote
Guest Paulina Posted May 29, 2017 Report Posted May 29, 2017 Witam, czy ktos już wyceniał może to trójkątne okno z frontowej elewacji? (aravat@wp.pl) Proszę o podanie adresu to podeślę orientacyjną wycenę wszystkich okien Czy również mogę prosić o wycenę okien na maila magiczne94@wp.pl czy i ja mogę prosić o przesłanie wyceny okien ?paulina.koz88@gmail.comz góry dziekuje Quote
Guest Karola Posted May 30, 2017 Report Posted May 30, 2017 Ja rowniez poprosze o przeslanie wyceny okien mariuszikarola@onet.eu Quote
Guest Karola Posted June 6, 2017 Report Posted June 6, 2017 Witam, prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych projektu Elsa oraz kosztorysu budowy projektu Elsa na maila mariuszikarola@wp.pl . pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Witam, prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych projektu Elsa oraz kosztorysu budowy projektu Elsa na maila mariuszikarola@wp.pl . pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts