Guest Marzena Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Witam, czy ktos już wyceniał może to trójkątne okno z frontowej elewacji? (aravat@wp.pl) Proszę o podanie adresu to podeślę orientacyjną wycenę wszystkich okien Czy również mogę prosić o wycenę okien na maila magiczne94@wp.pl czy i ja mogę prosić o przesłanie wyceny okien ? paulina.koz88@gmail.com z góry dziekuje Ja też poproszę o wycenę okien na adres marzenakepka@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pati Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Witam, czy ktos już wyceniał może to trójkątne okno z frontowej elewacji? (aravat@wp.pl) Proszę o podanie adresu to podeślę orientacyjną wycenę wszystkich okien Czy również mogę prosić o wycenę okien na maila magiczne94@wp.pl czy i ja mogę prosić o przesłanie wyceny okien ? paulina.koz88@gmail.com z góry dziekuje Ja też poproszę o wycenę okien na adres marzenakepka@gmail.com ja też poproszę o wycenę okien do tego projektu na maila pkrzewina@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monika Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Czy również mogę prosić o wycenę okien na maila monika.tomasik92@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dawid Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Ja także proszę o wycenę okien na dawid12_2005@onet.eu . Dziękuje bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Także poproszę o wyceny okien email: bolsik2@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Ja też bym poprosiła o o wycenę okien na justys.bogiel@poczta.onet.pl Z góry dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dostępnych przed zakupem projektu (szczegółowe wymiary, kosztorys) na adres justys.bogiel@poczta.onet.pl Justyna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dostępnych przed zakupem projektu (szczegółowe wymiary, kosztorys) na adres justys.bogiel@poczta.onet.pl Justyna Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomek Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dostępnych przed zakupem projektu (szczegółowe wymiary, kosztorys) oraz wycenę okien na tomli@op.pl Dziękuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dostępnych przed zakupem projektu (szczegółowe wymiary, kosztorys) oraz wycenę okien na tomli@op.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dostępnych przed zakupem projektu (szczegółowe wymiary, kosztorys) oraz wycenę okien na netsky456@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Waclaw Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 I ja również poproszę o materiały szczegółowe oraz zestawienie materiałów dla tego projektu na adres: wacky@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 I ja również poproszę o materiały szczegółowe oraz zestawienie materiałów dla tego projektu na adres: wacky@o2.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dostępnych przed zakupem projektu (szczegółowe wymiary, kosztorys) oraz wycenę okien na netsky456@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Witam, czy w projekcie ELSA można zastosować ogrzewanie z kominka na opał typu drzewo oprócz np ogrzewania gazowego? Czy można w projekcie zastosować takie zmiany? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Witam, czy w projekcie ELSA można zastosować ogrzewanie z kominka na opał typu drzewo oprócz np ogrzewania gazowego? Czy można w projekcie zastosować takie zmiany? Witam, tak tego typu zmiany najlepiej wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków i zestawienia materiałów dla projektu ELSA. Mój adres mailowy to lukaszbernatowski@gmail.com. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków i zestawienia materiałów dla projektu ELSA. Mój adres mailowy to lukaszbernatowski@gmail.com. Pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Natalia Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Witam! Proszę o przesłanie szczegółowych i zwymiarowanych rzutów tego projektu. borobo@i.ua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 Witam! Proszę o przesłanie szczegółowych i zwymiarowanych rzutów tego projektu. borobo@i.ua Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paci Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Dzień dobry jestesmy zainteresowani tym projrktem czy mozemy prosic o wiecej danych i kosztorys szczegolowy z gory dziekuje tomaszpacanowski30@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Dzień dobry jestesmy zainteresowani tym projrktem czy mozemy prosic o wiecej danych i kosztorys szczegolowy z gory dziekuje tomaszpacanowski30@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gajewskamagda Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Dzień dobry jestesmy zainteresowani tym projrktem czy mozemy prosic o wiecej danych i kosztorys szczegolowy z gory dziekuje tomaszpacanowski30@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam Chciałam prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków i zestawienia materiałów dla projektu ELSA oraz szczegółowego kosztorysu na podany adres mailowy: magdalenagajewska2@wp.plz góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Witam Chciałam prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków i zestawienia materiałów dla projektu ELSA oraz szczegółowego kosztorysu na podany adres mailowy: magdalenagajewska2@wp.pl z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rafał Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Witam. mam pytanie czy w projekcie zostaly juz poprawione bledy projektowe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts