Guest Piotr Report post Posted January 6, 2020 Prosze o przeslanie szczeglowych materiaow projektu na adres piotr25021988@op.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dobre Domy 0 Report post Posted January 7, 2020 9 godzin temu, Gość Piotr napisał: Prosze o przeslanie szczeglowych materiaow projektu na adres piotr25021988@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Aga Report post Posted January 9, 2020 Dzien dobry,jestem zainteresowana kupnem tego projektu,mam pytanie,czy jest jakies zdiecie łazienki na dole?chcialabym również wiedzieć,czy da się zrobić osobno garderobę,oraz pomieszczenie nad garażami byłoby u mnie pralnia,jakie orientacyjnie miałoby wymiary,prosze o odpowiedz na adres agnieszkad@plazmet.nazwa.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dobre Domy 0 Report post Posted January 10, 2020 W dniu 9.01.2020 o 09:15, Gość Aga napisał: Dzien dobry,jestem zainteresowana kupnem tego projektu,mam pytanie,czy jest jakies zdiecie łazienki na dole?chcialabym również wiedzieć,czy da się zrobić osobno garderobę,oraz pomieszczenie nad garażami byłoby u mnie pralnia,jakie orientacyjnie miałoby wymiary,prosze o odpowiedz na adres agnieszkad@plazmet.nazwa.pl Dzień dobry, rysunki z wymiarami zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bella 3 Report post Posted January 19, 2020 czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowychinformacji (kosztorys, wymiary pomieszczeń, itp.)sylwiasos@o2.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dobre Domy 0 Report post Posted January 19, 2020 3 minuty temu, Gość Bella 3 napisał: czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowychinformacji (kosztorys, wymiary pomieszczeń, itp.)sylwiasos@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Cleo30 Report post Posted February 19, 2020 Witam, czy można dostać rysunki szczegółowe projektu Bella III do wyceny? marta.swies30@gmail.com Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dobre Domy 0 Report post Posted February 19, 2020 3 godziny temu, Gość Cleo30 napisał: Witam, czy można dostać rysunki szczegółowe projektu Bella III do wyceny? marta.swies30@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Klaudia Report post Posted April 15, 2020 Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie mi dokładnych informacji na temat projektu Bella, Bella II i Bella III. Planujemy z mężem zakup jednego z projektów A nie potrafimy wybrać. Zależy nam na wymiarach poszczególnych pomieszczeń zarówno na dole jak i na poddaszu oraz koszcie w stanie surowym zamknietym poszczególnych projektów. Informację proszę przesłać na mmartyna630@gmail.com . Z góry dziękuję Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dobre Domy 0 Report post Posted April 15, 2020 4 godziny temu, Gość Klaudia napisał: Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie mi dokładnych informacji na temat projektu Bella, Bella II i Bella III. Planujemy z mężem zakup jednego z projektów A nie potrafimy wybrać. Zależy nam na wymiarach poszczególnych pomieszczeń zarówno na dole jak i na poddaszu oraz koszcie w stanie surowym zamknietym poszczególnych projektów. Informację proszę przesłać na mmartyna630@gmail.com . Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ali Report post Posted January 8 Dnia 9.10.2016 o 13:55, Gość Piotr napisał: Witam wszystkich Budowa rozpoczęta Bella III Witam, jak się sprawdza dom? Jak przebiegała budowa? Jakieś rady? Quote Share this post Link to post Share on other sites