Dobre Domy Posted July 23, 2017 Report Posted July 23, 2017 Witam .Czy ze strychu można zrobić dwa pokoje dla dzieci ? i jaki dodatkowy koszt będzie ? Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote
Guest Daria Posted September 14, 2017 Report Posted September 14, 2017 Witam Jestem zainteresowania projektem Bella III. Czy mogę prosić więcej szczegółowych rysunków? daria0210@op.pl Dziekuję Quote
Dobre Domy Posted September 15, 2017 Report Posted September 15, 2017 Witam Jestem zainteresowania projektem Bella III. Czy mogę prosić więcej szczegółowych rysunków? daria0210@op.pl Dziekuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Ola Posted October 6, 2017 Report Posted October 6, 2017 Ja również poproszę o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń: aleksandra_c@op.pl. Z góry dziękuję Quote
Dobre Domy Posted October 7, 2017 Report Posted October 7, 2017 Ja również poproszę o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń: aleksandra_c@op.pl. Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted October 13, 2017 Report Posted October 13, 2017 Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń? kasiaa1418@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted October 13, 2017 Report Posted October 13, 2017 Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń? kasiaa1418@o2.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest kamil Posted October 22, 2017 Report Posted October 22, 2017 Ja również poproszę o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń. kviatkovsky@gmail.com Quote
Guest kamil Posted October 22, 2017 Report Posted October 22, 2017 Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń? kasiaa1418@o2.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. /Macie Państwo wizualizacje poddasza lub zdjęcia gotowej inwestycji? Quote
Dobre Domy Posted October 23, 2017 Report Posted October 23, 2017 Ja również poproszę o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń. kviatkovsky@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gosia Posted October 26, 2017 Report Posted October 26, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres szysia90@tlen.pl, dziękuję! Quote
Dobre Domy Posted October 27, 2017 Report Posted October 27, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres szysia90@tlen.pl, dziękuję! Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Iwona Posted November 11, 2017 Report Posted November 11, 2017 Dzień dobry, czy zgoda na zmianę w dokumentacji obejmuje możliwość adaptacji garażu na pomieszczenia mieszkalne? Quote
Dobre Domy Posted November 12, 2017 Report Posted November 12, 2017 Dzień dobry, czy zgoda na zmianę w dokumentacji obejmuje możliwość adaptacji garażu na pomieszczenia mieszkalne? witam Jest to zmiana dopuszczalna w projekcie. Pozdrawiam Quote
Guest magii Posted November 20, 2017 Report Posted November 20, 2017 Ja również poproszę o rysunki szczegółowe oraz rozkład i wymiary pomieszczeń. kviatkovsky@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam ja również poproszę:magii5@o2.plz góry dziękuję Quote
Dobre Domy Posted November 21, 2017 Report Posted November 21, 2017 ja również poproszę: magii5@o2.pl z góry dziękuję Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest bella Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 witam, proszę o przesłanie dostępnych materiałów muti03@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted December 4, 2017 Report Posted December 4, 2017 witam, proszę o przesłanie dostępnych materiałów muti03@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Bartłomiej Posted December 20, 2017 Report Posted December 20, 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie materiałów na biuro@ebetka.pl dziękuję i pozdrawiam Bartek Quote
Dobre Domy Posted December 21, 2017 Report Posted December 21, 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie materiałów na biuro@ebetka.pl dziękuję i pozdrawiam Bartek Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Gość Posted January 23, 2018 Report Posted January 23, 2018 Witem czy mogę prosić państwa o wysłanie rysunkow projektu Bella II oraz dokładne wymiary pomieszczeń i wymiarów domu na fundamentach na adres kina_98@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted January 23, 2018 Report Posted January 23, 2018 Witem czy mogę prosić państwa o wysłanie rysunkow projektu Bella II oraz dokładne wymiary pomieszczeń i wymiarów domu na fundamentach na adres kina_98@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Angelika Posted March 17, 2018 Report Posted March 17, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie materiałów na angelikab20@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted March 18, 2018 Report Posted March 18, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie materiałów na angelikab20@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Maciej Posted April 24, 2018 Report Posted April 24, 2018 Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie kosztorysu domu Bella III na maila? Krzemien20@gmail.com Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts