Guest ewa Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Dołączam sie do prosby. ewus100@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Dołączam sie do prosby. ewus100@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Robert Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Witam zainteresowal mnie ten projekt ale widzialbym w nim troche zmian mianowicie garaz o 1m wezszy plus pomieszczenie gosp na kotlownie z wyjsciem na ogrod czy jest mozliwe dokonanie powyzszych zmian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rob Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Interesuje mnie cena.dachu rozne warianty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Witam zainteresowal mnie ten projekt ale widzialbym w nim troche zmian mianowicie garaz o 1m wezszy plus pomieszczenie gosp na kotlownie z wyjsciem na ogrod czy jest mozliwe dokonanie powyzszych zmian Witam Zaproponowane przez Pana zmiany technicznie możliwe są do zrealizowania - najlepiej na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomasz Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Witam.. wraz z zoną jestesmy zainteresowani kupnem tego projektu. czy byli by panstwo uprzejmi przeslac mi troche wiecej szczegółu np jakies rysunki rozmieszczenia pomieszczen ,i wymiar zewnetrzne itp. z góry dziekuje moj adres to t.prostak@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Witam.. wraz z zoną jestesmy zainteresowani kupnem tego projektu. czy byli by panstwo uprzejmi przeslac mi troche wiecej szczegółu np jakies rysunki rozmieszczenia pomieszczen ,i wymiar zewnetrzne itp. z góry dziekuje moj adres to t.prostak@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewelina Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Witam! Jesteśmy z mężem zainteresowani tym projektem. Chcielibyśmy wprowadzić kilka zmianm.in. pomieszczenie gospodarcze (kotłownie) przenieść z tyłu domu w miejscu tylnego wejścia do garażu przy ewentualnej możliwości skróceniu garażu. Chcielibyśmy również zaadoptować strych z możliwością przedłużenia łazienki (jako pralni) i 4 pokoju na poddaszu. Jednocześnie bardzo proszę o przesłania dodatkowych inf, rysunków, wymiarów dotyczących tego projektu. Mój mail e.ryba@interia.eu? Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Witam! Jesteśmy z mężem zainteresowani tym projektem. Chcielibyśmy wprowadzić kilka zmianm.in. pomieszczenie gospodarcze (kotłownie) przenieść z tyłu domu w miejscu tylnego wejścia do garażu przy ewentualnej możliwości skróceniu garażu. Chcielibyśmy również zaadoptować strych z możliwością przedłużenia łazienki (jako pralni) i 4 pokoju na poddaszu. Jednocześnie bardzo proszę o przesłania dodatkowych inf, rysunków, wymiarów dotyczących tego projektu. Mój mail e.ryba@interia.eu? Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gregor Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Witam, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnetrzne itp. Z góry dziękuję mój adres to: gbalcer77@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Witam, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnetrzne itp. Z góry dziękuję mój adres to: gbalcer77@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mirosław Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 Witam jesteśmy zainteresowani tym projektem cze jest możliwość zrobienia piwnicy pod samym garażem i przenieść tam kotłownie z góry dziekuje mój adres miras821@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Witam jesteśmy zainteresowani tym projektem cze jest możliwość zrobienia piwnicy pod samym garażem i przenieść tam kotłownie z góry dziekuje mój adres miras821@op.pl Witam, Podpiwniczyć można każdy dom (lub jego część) o ile pozwalają na to warunki gruntowo-wodne i Plan Miejscowy. Schody do piwnicy można zlokalizować w miejscu pomieszczenia gospodarczego. Podpiwniczenie może doprojektować architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pan wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kasia Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnetrzne itp. Z góry dziękuję mój adres to: kloskasia6@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnetrzne itp. Z góry dziękuję mój adres to: kloskasia6@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mirek Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Witam jesteśmy zainteresowani tym projektem cze jest możliwość zrobienia piwnicy pod samym garażem i przenieść tam kotłownie z góry dziekuje mój adres miras821@op.pl Witam, Podpiwniczyć można każdy dom (lub jego część) o ile pozwalają na to warunki gruntowo-wodne i Plan Miejscowy. Schody do piwnicy można zlokalizować w miejscu pomieszczenia gospodarczego. Podpiwniczenie może doprojektować architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pan wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Witam w takim razie prosił bym o przybliżoną wycene tego projektu ale z częściowym podpiwniczeniem piwnice chciałbym mieć pod połowa garażu i pod węzłem sanitarnym łazienkami tam bym umieścił kotłownie bo w tym miejscu znajduje się komin schody do piwnicy mogą być w garażu i proszę mi napisac w jaki sposób to zrealizować czy wpłacić jakąś zaliczke muj adres miras821@op.pl z góry dziekuje i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Witam w takim razie prosił bym o przybliżoną wycene tego projektu ale z częściowym podpiwniczeniem piwnice chciałbym mieć pod połowa garażu i pod węzłem sanitarnym łazienkami tam bym umieścił kotłownie bo w tym miejscu znajduje się komin schody do piwnicy mogą być w garażu i proszę mi napisac w jaki sposób to zrealizować czy wpłacić jakąś zaliczke muj adres miras821@op.pl z góry dziekuje i pozdrawiam. Witam Temat przekierowuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest L Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany budową domu wg tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania rysunków z większą ilością szczegółów (wymiary wewnętrzne pomieszczeń, wymiary zewnętrzne) na adres lserewis@wp.pl? Z góry dziękuję za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany budową domu wg tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania rysunków z większą ilością szczegółów (wymiary wewnętrzne pomieszczeń, wymiary zewnętrzne) na adres lserewis@wp.pl? Z góry dziękuję za odpowiedź. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paulina Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnetrzne itp. Z góry dziękuję mój adres to paulina1478@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnetrzne itp. Z góry dziękuję mój adres to paulina1478@wp.pl Dzień dobry, oczywiście otrzyma Pani dodatkowe materiały dotyczące projektu. Zostaną one przesłane na wskazany adres. Pozdrawiamy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rob Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Witam, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnętrzne sznops@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Witam, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy jest możliwość otrzymania większej ilości szczegółów nt. tego projektu, np. jakies rysunki, rozmieszczenia i wymiary wewnętrzne pomieszczeń ,i wymiary zewnętrzne sznops@op.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iza Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Dzień dobry. Jestem również zainteresowana kupnem tego projektu. Podobnie jak poprzednicy, chciałabym otrzymać bardziej szczegółowe informacje m.in. wymiarów poszczególnych pomieszczeń oraz ciągów komunikacyjnych. Jeśli jest to możliwe proszę o przeslanie na wskazany adres. tulismanoree@wp.pl. Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Dzień dobry. Jestem również zainteresowana kupnem tego projektu. Podobnie jak poprzednicy, chciałabym otrzymać bardziej szczegółowe informacje m.in. wymiarów poszczególnych pomieszczeń oraz ciągów komunikacyjnych. Jeśli jest to możliwe proszę o przeslanie na wskazany adres. tulismanoree@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts