Dobre Domy Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: Alka2205@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Teresa W. Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu dla projektu Lena Mała? Z góry dzękuję, teresawojtynska@poczta.onet.pl Quote
Guest R Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 witam. proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawienia kosztorysowo-materiałowego do stanu surowego zamkniętego na adres gps.ro1604@gmail.com z góry dziękuję Quote
Dobre Domy Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu dla projektu Lena Mała? Z góry dzękuję, teresawojtynska@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 witam. proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawienia kosztorysowo-materiałowego do stanu surowego zamkniętego na adres gps.ro1604@gmail.com z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest G Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: czeklinska-malgorzata@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: czeklinska-malgorzata@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Jacek Posted March 6, 2016 Report Posted March 6, 2016 witam.mam pytanie czy projekt lena mala kwalifikuje sie do doplat MDM,w powierzchni uzytkowej nie uwzgedniono schodów,a limit do mdm to 100m prosze o opowiedz na jacekint@interia.pl z góry dziękuję Quote
Guest Wiola Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 Witam bardzo mnie interesuje projekt Lena Mała w lustrzanym odbiciu, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia kosztorysowo-materiałowego dla tego projektu, na adres: wioletka431@wp.pl. Quote
Dobre Domy Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 witam.mam pytanie czy projekt lena mala kwalifikuje sie do doplat MDM,w powierzchni uzytkowej nie uwzgedniono schodów,a limit do mdm to 100m prosze o opowiedz na jacekint@interia.pl z góry dziękuję Witam Zapytanie przekazałam do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 Witam bardzo mnie interesuje projekt Lena Mała w lustrzanym odbiciu, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia kosztorysowo-materiałowego dla tego projektu, na adres: wioletka431@wp.pl. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Mat Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: matchiu@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: matchiu@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Rafał Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 witam jestem zainteresowany projektem LENA MAŁA . Moge prosic o wysłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres email : siwy2446@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted March 31, 2016 Report Posted March 31, 2016 witam jestem zainteresowany projektem LENA MAŁA . Moge prosic o wysłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres email : siwy2446@wp.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Łukasz Posted April 5, 2016 Report Posted April 5, 2016 Witam. Również proszę o wysłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu dla projektu ł Lena Mała na adres lukasz.wielosik@gmail.com . Z góry dziękuję. Quote
Guest Marta Posted April 5, 2016 Report Posted April 5, 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: marta_falkowska5@wp.pl Quote
Guest damian Posted April 6, 2016 Report Posted April 6, 2016 Poproszę o przesłanie kosztorysu szacunkowego na adres mail ddabrowski1989@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 Witam. Również proszę o wysłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu dla projektu ł Lena Mała na adres lukasz.wielosik@gmail.com . Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: marta_falkowska5@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 Poproszę o przesłanie kosztorysu szacunkowego na adres mail ddabrowski1989@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Renata Posted April 15, 2016 Report Posted April 15, 2016 Poprosze o przesłanie kosztorysu projektu na adres e-mail zniwiaz1988@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted April 15, 2016 Report Posted April 15, 2016 Poprosze o przesłanie kosztorysu projektu na adres e-mail zniwiaz1988@o2.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - bezpłatnie możemy przesłać ogólne zestawienia kosztorysowe i materiałowe do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Kuba Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 Witam, proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamknięteg projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi w wersji z odbiciem lustrzanym (garaż po prawej stronie od frontu) i jakie jest najlepsze ustawienie domu w tej wersji względem stron świata, oraz czy ten projekt kwalifikuje się do programu mdm. Proszę o odpowiedź na adres mailowy: pruszynski.j@ tlen.pl Quote
Dobre Domy Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 Witam, proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamknięteg projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi w wersji z odbiciem lustrzanym (garaż po prawej stronie od frontu) i jakie jest najlepsze ustawienie domu w tej wersji względem stron świata, oraz czy ten projekt kwalifikuje się do programu mdm. Proszę o odpowiedź na adres mailowy: pruszynski.j@ tlen.pl Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts