Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest Albert
Posted

Witam,

nie potrafię znaleźć kosztorysu do tego projektu. Proszę o informację

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,

Czy mogłabym prosić o wysłanie rysunku parteru i poddasza z wymiarami ścian? Zastanawiam się nad zakupem tego projektu, ale konieczne byłoby wprowadzenie kilku zmian - chcialabym je przemysleć na bazie szczegołowych danych. Poproszę o info na adres leep@o2.pl

Z góry dziekuję

Posted

Witam, Czy mogłabym prosić o wysłanie rysunku parteru i poddasza z wymiarami ścian? Zastanawiam się nad zakupem tego projektu, ale konieczne byłoby wprowadzenie kilku zmian - chcialabym je przemysleć na bazie szczegołowych danych. Poproszę o info na adres leep@o2.pl Z góry dziekuję

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Posted

Witam,

Czy mogłabym prosić o wysłanie rysunku parteru i poddasza z wymiarami ścian? Zastanawiam się nad zakupem tego projektu, ale konieczne byłoby wprowadzenie kilku zmian - chcialabym je przemysleć na bazie szczegołowych danych. Poproszę o info na adres leep@o2.pl

Z góry dziekuję

Posted

Witam, Czy mogłabym prosić o wysłanie rysunku parteru i poddasza z wymiarami ścian? Zastanawiam się nad zakupem tego projektu, ale konieczne byłoby wprowadzenie kilku zmian - chcialabym je przemysleć na bazie szczegołowych danych. Poproszę o info na adres leep@o2.pl Z góry dziekuję

Witam

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Rafał
Posted

dołączam się do pytania? a pustki zostawiają może Państwo, bardzo atrakcyjnie wyglądają , tylko nie wiem czy przy małych dzieciach to bezpieczne rozwiązanie...

oczywiście jestem  na bieżąco z forum :)))

po konsultacjach z architektem pustki usunęliśmy a schody zostają na swoim miejscu- nam się podobają :)))

pozdrawiam

rz

• 1 month later...
Guest Julia
Posted

Witam, jesteśmy zainteresowani kupnem projektu domu Oliwia. Chcielibyśmy jednak poznać szczegółowe wymiary pomieszczeń. Proszę o wysłanie rysunków na maila julka_m@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję

Posted

Witam, jesteśmy zainteresowani kupnem projektu domu Oliwia. Chcielibyśmy jednak poznać szczegółowe wymiary pomieszczeń. Proszę o wysłanie rysunków na maila julka_m@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję

Witam

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest bartek
Posted

Witam, jesteśmy zainteresowani kupnem projektu domu Oliwia. Chcielibyśmy jednak poznać szczegółowe wymiary pomieszczeń. Proszę o wysłanie rysunków na maila barteks610@wp.pl

Guest Magdalena
Posted

Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu domu Oliwia. Chciałabym poznać szczegółowe wymiary i rozmieszenie pomieszczeń. Proszę o wysłanie rysunków na maila madzikowski2@gmail.com. Z góry bardzo dziękuję

Posted

Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu domu Oliwia. Chciałabym poznać szczegółowe wymiary i rozmieszenie pomieszczeń. Proszę o wysłanie rysunków na maila madzikowski2@gmail.com. Z góry bardzo dziękuję

Witam

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest Gość
Posted

Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu domu Oliwia. Chciałabym poznać szczegółowe wymiary i rozmieszenie pomieszczeń. Proszę o wysłanie rysunków na maila katarzynakarcz@gmail.com. Z góry bardzo dziękuję!

Posted

Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu domu Oliwia. Chciałabym poznać szczegółowe wymiary i rozmieszenie pomieszczeń. Proszę o wysłanie rysunków na maila katarzynakarcz@gmail.com. Z góry bardzo dziękuję!

Witam

Pozdrawiam

Posted

czy można ten dom zbudować z ekolitu

Witam

Zmianę technologii budowy i materiałów oraz zmianę konstrukcji budynku można wprowadzić na etapie adaptacji.

W związku z tym że technologią którą Państwo proponują nie jest powszechnie stosowana, radzę skontaktować się z producentem / dostawcą technologii, w celu określenia technicznych możliwości zastosowania takiego rozwiązania i określenia zakresu zmian koniecznych w wybranym przez Państwa projekcie.

Pozdrawiam

Guest Gość
Posted

Witam, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres knmrosiak104@gmail.com Dziękuje i Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

witam .

przepraszam chodziło mi o ten projekt - jakie tu jest nachylenie stopni :)

• 1 month later...
Guest AlicjaS
Posted

Chciałam się zapytać czy projekt domu Oliwia jest projektem na działkę z wjazdem od północy czy od południa ?

• 1 month later...
Posted

WItam,

proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres j.lelek@op.pl Z góry dziękuję.