Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 6 months later...
  • Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest raphael
Posted

Witam, również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na raphael.skonieczny@gmail.com

• 2 weeks later...
Posted

witam. czy maja państwo taki projekt tylko z powieksszonym garazem do 2 stanowisk? lub czy projektant mi to powiekszy ?

Posted

witam. czy maja państwo taki projekt tylko z powieksszonym garazem do 2 stanowisk? lub czy projektant mi to powiekszy ?

Witam, wersja z dwustanowiskowym garażem to Ina II. Oczywiście na etapie adaptacji można poszerzyć garaż. Pozdrawiam.

• 1 year later...
Guest Karolina
Posted
Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na karolina1019@vp.pl jeśli są darmowe. Pozdrawiam
  • 7 months later...
Posted

Dzień dobry, 

proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres ajankowska1911@wp.pl 

Guest Paulina
Posted
Witam, wersja z dwustanowiskowym garażem to Ina II. Oczywiście na etapie adaptacji można poszerzyć garaż. Pozdrawiam.

No niestety Ina II ma w ogóle w innym miejscu schody, a to one robią fajny efekt :) Przydała by się jednak właśnie wersja z garażem dwustanowiskowym.
Posted
16 godzin temu, Gość Paulina napisał:

No niestety Ina II ma w ogóle w innym miejscu schody, a to one robią fajny efekt :) Przydała by się jednak właśnie wersja z garażem dwustanowiskowym.

Dzień dobry,

Zachęcam do wprowadzenia takiej zmiany w projekcie na etapie adaptacji. My nie planujemy opracowywania kolejnych wersji tego projektu.

Zmiany można zlecić również nam. Będą one dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

• 4 years later...
Guest Dominika
Posted

Witam proszę o przesłanie szczegółowych rysunków :) e-mail : dominikatomasik180799@wp.pl

• 1 year later...
Guest Przemek
Posted

Witam czy mógłbym dostać szczegółowe rysunki i spis ilości materiałów , z góry dziękuję i pozdrawiam 

Guest Przemek
Posted

Nic mi nie przyszło , tylko link do stron która mnie przekierowywóje na stronę główną 

Posted
W dniu 5.06.2025 o 13:17, Gość Przemek napisał:

Nic mi nie przyszło , tylko link do stron która mnie przekierowywóje na stronę główną 

Dzień dobry, materiały zostały wysłane ponownie