Dobre Domy Posted January 31, 2017 Report Posted January 31, 2017 Witam, prosze o przesłanie szczegółowych rysunków na pati_1995_stk@onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest raphael Posted August 10, 2017 Report Posted August 10, 2017 Witam, również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na raphael.skonieczny@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted August 11, 2017 Report Posted August 11, 2017 Witam, również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na raphael.skonieczny@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kamil Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 witam. czy maja państwo taki projekt tylko z powieksszonym garazem do 2 stanowisk? lub czy projektant mi to powiekszy ? Quote
Dobre Domy Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 witam. czy maja państwo taki projekt tylko z powieksszonym garazem do 2 stanowisk? lub czy projektant mi to powiekszy ? Witam, wersja z dwustanowiskowym garażem to Ina II. Oczywiście na etapie adaptacji można poszerzyć garaż. Pozdrawiam. Quote
Guest Karolina Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na karolina1019@vp.pl jeśli są darmowe. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 4, 2018 Report Posted September 4, 2018 W dniu 1.09.2018 o 13:39, Gość Karolina napisał: Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na karolina1019@vp.pl jeśli są darmowe. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Ania Posted April 15, 2019 Report Posted April 15, 2019 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres ajankowska1911@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted April 15, 2019 Report Posted April 15, 2019 1 godzinę temu, Gość Ania napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres ajankowska1911@wp.pl Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Paulina Posted April 16, 2019 Report Posted April 16, 2019 witam. czy maja państwo taki projekt tylko z powieksszonym garazem do 2 stanowisk? lub czy projektant mi to powiekszy ? Witam, wersja z dwustanowiskowym garażem to Ina II. Oczywiście na etapie adaptacji można poszerzyć garaż. Pozdrawiam. No niestety Ina II ma w ogóle w innym miejscu schody, a to one robią fajny efekt :) Przydała by się jednak właśnie wersja z garażem dwustanowiskowym. Quote
Dobre Domy Posted April 17, 2019 Report Posted April 17, 2019 16 godzin temu, Gość Paulina napisał: Witam, wersja z dwustanowiskowym garażem to Ina II. Oczywiście na etapie adaptacji można poszerzyć garaż. Pozdrawiam. No niestety Ina II ma w ogóle w innym miejscu schody, a to one robią fajny efekt Przydała by się jednak właśnie wersja z garażem dwustanowiskowym. Dzień dobry, Zachęcam do wprowadzenia takiej zmiany w projekcie na etapie adaptacji. My nie planujemy opracowywania kolejnych wersji tego projektu. Zmiany można zlecić również nam. Będą one dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote
Guest Dominika Posted October 24, 2023 Report Posted October 24, 2023 Witam proszę o przesłanie szczegółowych rysunków e-mail : dominikatomasik180799@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted October 25, 2023 Report Posted October 25, 2023 13 godzin temu, Gość Dominika napisał: Witam proszę o przesłanie szczegółowych rysunków e-mail : dominikatomasik180799@wp.pl Dzień dobry, materiały zostaną wysłane w dniu dzisiejszym. Quote
Guest Przemek Posted May 28 Report Posted May 28 Witam czy mógłbym dostać szczegółowe rysunki i spis ilości materiałów , z góry dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 29 Report Posted May 29 23 godziny temu, Gość Przemek napisał: przemek.miazga9@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały przesłane Quote
Guest Przemek Posted June 5 Report Posted June 5 Nic mi nie przyszło , tylko link do stron która mnie przekierowywóje na stronę główną Quote
Dobre Domy Posted June 9 Report Posted June 9 W dniu 5.06.2025 o 13:17, Gość Przemek napisał: Nic mi nie przyszło , tylko link do stron która mnie przekierowywóje na stronę główną Dzień dobry, materiały zostały wysłane ponownie Quote
Recommended Posts