Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!

Czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres patrycja.wychowaniec@op.pl

Jeśli jest na forum osoba która jest w trakcie budowy oliwii prosze o kontakt :)

Posted

Witam! Czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres patrycja.wychowaniec@op.pl Jeśli jest na forum osoba która jest w trakcie budowy oliwii prosze o kontakt :)

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest Łukasz
Posted

Witam,

Czy mógłbym również prosić o więcej materiałów na temat tego projektu? mail: iq_surf@o2.pl

Generalnie chcielibyśmy też wprowadzić drobną zmianę, czyli zmienić garaż na 2 stanowiskowy i tym samym powiększyć taras.

Ewentualnie chcielibyśmy również podpiwniczyć chociaż garaż. Jakie są na to możliwości?

Pozdrawiam

Posted

Witam, Czy mógłbym również prosić o więcej materiałów na temat tego projektu? mail: iq_surf@o2.pl Generalnie chcielibyśmy też wprowadzić drobną zmianę, czyli zmienić garaż na 2 stanowiskowy i tym samym powiększyć taras. Ewentualnie chcielibyśmy również podpiwniczyć chociaż garaż. Jakie są na to możliwości? Pozdrawiam

Witam
Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w poniedziałek.

Pozdrawiam
Posted

Witam, czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 35st. i przeprojektowania schodów?

Posted

Witam, czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 35st. i przeprojektowania schodów?

Witam

Zaproponowane zmiany można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji, we współpracy ze swoim architektem. Z nim najlepiej ustalić szczegóły.

Pozdrawiam

Posted

Witam

Aktualnie nasi architekci pracują nad wersją projektu Oliwia z przeprojektowaną klatką schodową. Jak tylko koncepcja zostanie opracowana umieścimy ją przy prezentacji domu Oliwia naszej stronie www.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

witam. poprosze o wiecej informacji na temat projektu. czy jest mozliwosc garazu dwustanowiskowego? i interesuje mnie jeszcze przeprojektowanie pomieszczenia gospodarczego .w pierwotnej opcji wychodzac z garazu musimy przejsc przez pom. gosp. czy istnieje mozliwosc unikniecia tego?

poprosze o informacje dixon90@poczta.fm

Posted

witam. poprosze o wiecej informacji na temat projektu. czy jest mozliwosc garazu dwustanowiskowego? i interesuje mnie jeszcze przeprojektowanie pomieszczenia gospodarczego .w pierwotnej opcji wychodzac z garazu musimy przejsc przez pom. gosp. czy istnieje mozliwosc unikniecia tego? poprosze o informacje dixon90@poczta.fm

Witam
Odpowiedź prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Posted

dzień dobry jestem po zakupie projektu Oliwia i niedługo dam go do adaptacji bardzo mi sie podoba wizualnie i pod wzgledem rozmieszczenia pomieszczen tylko nie wiem co zrobic z schodami chcialabym miec tam garderobe i łazienke ale zamiast drzwi od garderoby bedzie scianai garderoby nie bedzie zrobie wiekszą łazienke choć nie chce ale musze bo nie chce miec tak wsunietych schodów do salonu...POMÓŻCIE ROZWIĄZAĆ MI PROBLEM Z TYMI SCHODAMI ...z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich

Posted

Dzień dobry,

Jesteśmy prawie zdecydowani na zakup projektu, interesuje nas tylko powiększenie garażu do dwustanowiskowego i powiększenie częsci "gospodarczej", również prosimy o przesłanie szczególowych informacji na email: katarzynakumaszka@wp.pl

Pozdrawiam

Posted

Witam. Chciałam się dowiedzieć kiedy mniej więcej pojawi się nowa wersja domu "Oliwia" z przeprojektowanymi schodami ?

Posted

Dzień dobry,

Jesteśmy prawie zdecydowani na zakup projektu, interesuje nas tylko powiększenie garażu do dwustanowiskowego i powiększenie częsci "gospodarczej", również prosimy o przesłanie szczególowych informacji na email: katarzynakumaszka@wp.pl

Pozdrawiam

Witam

Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w poniedziałek.

Pozdrawiam

Guest Łukasz M.
Posted

Dzień Dobry. Kiedy planujecie Państwo zamieścić projekt z nowym układem klatki? Proszę o informację. Jestem zainteresowany projektem.

Posted

dzień dobry jestem po zakupie projektu Oliwia i niedługo dam go do adaptacji bardzo mi sie podoba wizualnie i pod wzgledem rozmieszczenia pomieszczen tylko nie wiem co zrobic z schodami chcialabym miec tam garderobe i łazienke ale zamiast drzwi od garderoby bedzie scianai garderoby nie bedzie zrobie wiekszą łazienke choć nie chce ale musze bo nie chce miec tak wsunietych schodów do salonu...POMÓŻCIE ROZWIĄZAĆ MI PROBLEM Z TYMI SCHODAMI ...z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich

Witam

Można zrobić zamiast garderoby otwartą przestrzeń z szafami i z niej wejście do łazienki.

Pozdrawiam

Posted

Witam, również jestem zainteresowana tym projektem ale z garażem dwustanowiskowym. Czy można prosić o informacje na adres mdysko@gmail.com? POzdrawiam

Posted

Witam. Chciałam się dowiedzieć kiedy mniej więcej pojawi się nowa wersja domu "Oliwia" z przeprojektowanymi schodami ?

Witam

Do końca tygodnia na naszej stronie pojawi się projekt domu Ina - będzie to wersja domu Oliwia ze zmienionym między innymi układem schodów.

Pozdrawiam

Posted

Dzień Dobry. Kiedy planujecie Państwo zamieścić projekt z nowym układem klatki? Proszę o informację. Jestem zainteresowany projektem.

Witam

Do końca tygodnia na naszej stronie pojawi się projekt domu Ina - będzie to wersja domu Oliwia ze zmienionym między innymi układem schodów.

Pozdrawiam

Posted

Witam, również jestem zainteresowana tym projektem ale z garażem dwustanowiskowym. Czy można prosić o informacje na adres mdysko@gmail.com? POzdrawiam

Witam

Aktualnie nie planujemy opracowania domu Oliwia w wersji z garażem dwustanowiskowym. Jednak nie ma żadnych przeciwwskazań, aby na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem garaż poszerzyć do dwustanowiskowego.

Pozdrawiam

Posted

Witam Można zrobić zamiast garderoby otwartą przestrzeń z szafami i z niej wejście do łazienki.   Pozdrawiam

Zrobić schody zabiegowe, a drzwi z pokoju przesunąć do tyłu.

• 2 weeks later...
Guest Leszek
Posted

witam  mam pytanie czy można powiekszyć   dom  o garaż  dwustanowiskowy

Posted

witam  mam pytanie czy można powiekszyć   dom  o garaż  dwustanowiskowy

Witam

Na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem, garaż można poszerzyć do dwustanowiskowego.

Pozdrawiam