Dobre Domy Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 WItam, prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow projektu na adres: bystrzak333@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Witam! Czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres patrycja.wychowaniec@op.pl Jeśli jest na forum osoba która jest w trakcie budowy oliwii prosze o kontakt Quote
Dobre Domy Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Witam! Czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres patrycja.wychowaniec@op.pl Jeśli jest na forum osoba która jest w trakcie budowy oliwii prosze o kontakt Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest ada Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 prosze przeslac rysunki szczegolowe na adres : rudnicki83@gmail.com dziekuje Quote
Dobre Domy Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 prosze przeslac rysunki szczegolowe na adres : rudnicki83@gmail.com dziekuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Witam, Czy mógłbym również prosić o więcej materiałów na temat tego projektu? mail: iq_surf@o2.pl Generalnie chcielibyśmy też wprowadzić drobną zmianę, czyli zmienić garaż na 2 stanowiskowy i tym samym powiększyć taras. Ewentualnie chcielibyśmy również podpiwniczyć chociaż garaż. Jakie są na to możliwości? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 Witam, Czy mógłbym również prosić o więcej materiałów na temat tego projektu? mail: iq_surf@o2.pl Generalnie chcielibyśmy też wprowadzić drobną zmianę, czyli zmienić garaż na 2 stanowiskowy i tym samym powiększyć taras. Ewentualnie chcielibyśmy również podpiwniczyć chociaż garaż. Jakie są na to możliwości? Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Witam, czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 35st. i przeprojektowania schodów? Quote
Dobre Domy Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Witam, czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 35st. i przeprojektowania schodów? Witam Zaproponowane zmiany można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji, we współpracy ze swoim architektem. Z nim najlepiej ustalić szczegóły. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Witam, czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 35st. i przeprojektowania schodów? Witam Aktualnie nasi architekci pracują nad wersją projektu Oliwia z przeprojektowaną klatką schodową. Jak tylko koncepcja zostanie opracowana umieścimy ją przy prezentacji domu Oliwia naszej stronie www. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted February 15, 2015 Report Posted February 15, 2015 witam. poprosze o wiecej informacji na temat projektu. czy jest mozliwosc garazu dwustanowiskowego? i interesuje mnie jeszcze przeprojektowanie pomieszczenia gospodarczego .w pierwotnej opcji wychodzac z garazu musimy przejsc przez pom. gosp. czy istnieje mozliwosc unikniecia tego? poprosze o informacje dixon90@poczta.fm Quote
Dobre Domy Posted February 15, 2015 Report Posted February 15, 2015 witam. poprosze o wiecej informacji na temat projektu. czy jest mozliwosc garazu dwustanowiskowego? i interesuje mnie jeszcze przeprojektowanie pomieszczenia gospodarczego .w pierwotnej opcji wychodzac z garazu musimy przejsc przez pom. gosp. czy istnieje mozliwosc unikniecia tego? poprosze o informacje dixon90@poczta.fm Witam Odpowiedź prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest monia Posted February 17, 2015 Report Posted February 17, 2015 dzień dobry jestem po zakupie projektu Oliwia i niedługo dam go do adaptacji bardzo mi sie podoba wizualnie i pod wzgledem rozmieszczenia pomieszczen tylko nie wiem co zrobic z schodami chcialabym miec tam garderobe i łazienke ale zamiast drzwi od garderoby bedzie scianai garderoby nie bedzie zrobie wiekszą łazienke choć nie chce ale musze bo nie chce miec tak wsunietych schodów do salonu...POMÓŻCIE ROZWIĄZAĆ MI PROBLEM Z TYMI SCHODAMI ...z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich Quote
Guest Kasia Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 Dzień dobry, Jesteśmy prawie zdecydowani na zakup projektu, interesuje nas tylko powiększenie garażu do dwustanowiskowego i powiększenie częsci "gospodarczej", również prosimy o przesłanie szczególowych informacji na email: katarzynakumaszka@wp.pl Pozdrawiam Quote
Guest Julia Posted February 21, 2015 Report Posted February 21, 2015 Witam. Chciałam się dowiedzieć kiedy mniej więcej pojawi się nowa wersja domu "Oliwia" z przeprojektowanymi schodami ? Quote
Dobre Domy Posted February 21, 2015 Report Posted February 21, 2015 Dzień dobry, Jesteśmy prawie zdecydowani na zakup projektu, interesuje nas tylko powiększenie garażu do dwustanowiskowego i powiększenie częsci "gospodarczej", również prosimy o przesłanie szczególowych informacji na email: katarzynakumaszka@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz M. Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Dzień Dobry. Kiedy planujecie Państwo zamieścić projekt z nowym układem klatki? Proszę o informację. Jestem zainteresowany projektem. Quote
Dobre Domy Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 dzień dobry jestem po zakupie projektu Oliwia i niedługo dam go do adaptacji bardzo mi sie podoba wizualnie i pod wzgledem rozmieszczenia pomieszczen tylko nie wiem co zrobic z schodami chcialabym miec tam garderobe i łazienke ale zamiast drzwi od garderoby bedzie scianai garderoby nie bedzie zrobie wiekszą łazienke choć nie chce ale musze bo nie chce miec tak wsunietych schodów do salonu...POMÓŻCIE ROZWIĄZAĆ MI PROBLEM Z TYMI SCHODAMI ...z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich Witam Można zrobić zamiast garderoby otwartą przestrzeń z szafami i z niej wejście do łazienki. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Witam, również jestem zainteresowana tym projektem ale z garażem dwustanowiskowym. Czy można prosić o informacje na adres mdysko@gmail.com? POzdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Witam. Chciałam się dowiedzieć kiedy mniej więcej pojawi się nowa wersja domu "Oliwia" z przeprojektowanymi schodami ? Witam Do końca tygodnia na naszej stronie pojawi się projekt domu Ina - będzie to wersja domu Oliwia ze zmienionym między innymi układem schodów. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Dzień Dobry. Kiedy planujecie Państwo zamieścić projekt z nowym układem klatki? Proszę o informację. Jestem zainteresowany projektem. Witam Do końca tygodnia na naszej stronie pojawi się projekt domu Ina - będzie to wersja domu Oliwia ze zmienionym między innymi układem schodów. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Witam, również jestem zainteresowana tym projektem ale z garażem dwustanowiskowym. Czy można prosić o informacje na adres mdysko@gmail.com? POzdrawiam Witam Aktualnie nie planujemy opracowania domu Oliwia w wersji z garażem dwustanowiskowym. Jednak nie ma żadnych przeciwwskazań, aby na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem garaż poszerzyć do dwustanowiskowego. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 dzień dobry jestem po zakupie projektu Oliwia i niedługo dam go do adaptacji bardzo mi sie podoba wizualnie i pod wzgledem rozmieszczenia pomieszczen tylko nie wiem co zrobic z schodami chcialabym miec tam garderobe i łazienke ale zamiast drzwi od garderoby bedzie scianai garderoby nie bedzie zrobie wiekszą łazienke choć nie chce ale musze bo nie chce miec tak wsunietych schodów do salonu...POMÓŻCIE ROZWIĄZAĆ MI PROBLEM Z TYMI SCHODAMI ...z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich Witam Można zrobić zamiast garderoby otwartą przestrzeń z szafami i z niej wejście do łazienki. Pozdrawiam Zrobić schody zabiegowe, a drzwi z pokoju przesunąć do tyłu. Quote
Guest Leszek Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 witam mam pytanie czy można powiekszyć dom o garaż dwustanowiskowy Quote
Dobre Domy Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 witam mam pytanie czy można powiekszyć dom o garaż dwustanowiskowy Witam Na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem, garaż można poszerzyć do dwustanowiskowego. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts