Guest Paulina Posted October 13, 2017 Report Posted October 13, 2017 Poproszę o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących tego projektu (kosztorys, wymiary pomieszczeń itp.). mój adres: paulina.niziolek@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted October 13, 2017 Report Posted October 13, 2017 Poproszę o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących tego projektu (kosztorys, wymiary pomieszczeń itp.). mój adres: paulina.niziolek@interia.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Jacek Posted October 14, 2017 Report Posted October 14, 2017 Dzień Dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń, kosztorysu, i innych dostępnych materiałów na adres j.lesinski@op.pl Dziękuję Quote
Dobre Domy Posted October 15, 2017 Report Posted October 15, 2017 Dzień Dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń, kosztorysu, i innych dostępnych materiałów na adres j.lesinski@op.pl Dziękuję witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Paulina Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 Czy po zakupie projektu istnieje możliwość dokupienia dodatkowo kosztorysu stanu wykończeniowego? Quote
Dobre Domy Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 Czy po zakupie projektu istnieje możliwość dokupienia dodatkowo kosztorysu stanu wykończeniowego? witam Kosztorys można dokupić w każdej chwili. Pozdrawiam Quote
Guest Magdalena Posted November 13, 2017 Report Posted November 13, 2017 Witam! Proszę o przesłanie kosztorysu i wszystkich dostępnych materiałów (rzuty z wymiarami pomieszczeń na adres ar.budowa@tlen.pl. Dziękuję Quote
Dobre Domy Posted November 13, 2017 Report Posted November 13, 2017 Witam! Proszę o przesłanie kosztorysu i wszystkich dostępnych materiałów (rzuty z wymiarami pomieszczeń na adres ar.budowa@tlen.pl. Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Patrytk Posted November 23, 2017 Report Posted November 23, 2017 Witam prosze o przeslanie kosztorysu koncowego domu na meila patrykkula6@gmail.com dzieki z góry Quote
Dobre Domy Posted November 24, 2017 Report Posted November 24, 2017 Witam prosze o przeslanie kosztorysu koncowego domu na meila patrykkula6@gmail.com dzieki z góry Witam, możemy udostępnić jedynie uproszczony kosztorys (prześlemy go w dniu dzisiejszym). Szczegółowe kosztorysy są płatne, informacje pod linkiem: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/. Pozdrawiam. Quote
Guest Joanna Posted January 26, 2018 Report Posted January 26, 2018 Dzień dobry, Czy po wykupieniu projektu jest możliwość zmiany w projekcie dachu z dwuspadowego na jednospadowy? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 26, 2018 Report Posted January 26, 2018 Dzień dobry, Czy po wykupieniu projektu jest możliwość zmiany w projekcie dachu z dwuspadowego na jednospadowy? Pozdrawiam Witam, Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pani wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Quote
Guest Ewelina Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres b.evelina@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres b.evelina@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Michalina Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres michaska2402@op.pl Pozdrawiam i dziękuję. Projket bomba ! bardzo mi sie podoba Quote
Dobre Domy Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres michaska2402@op.pl Pozdrawiam i dziękuję. Projket bomba ! bardzo mi sie podoba Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Agnieszka Posted March 18, 2018 Report Posted March 18, 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres agnieszka_pachuta@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted March 19, 2018 Report Posted March 19, 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres agnieszka_pachuta@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Adrian Posted March 24, 2018 Report Posted March 24, 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres drozdzynskiadrian@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted March 24, 2018 Report Posted March 24, 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres drozdzynskiadrian@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest cherrybel Posted March 26, 2018 Report Posted March 26, 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres andrzej.wisniewski1985a@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted March 26, 2018 Report Posted March 26, 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres andrzej.wisniewski1985a@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted March 27, 2018 Report Posted March 27, 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Blanka. Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres e-mail: katarzyna.tula@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted March 28, 2018 Report Posted March 28, 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Blanka. Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres e-mail: katarzyna.tula@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Mateusz Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Blanka. Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres e-mail: marzecmateusz93@gmail.com Quote
Recommended Posts