Guest julia Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 Dzień dobry, Proszę o przesłanie kosztorysu i dostępnych materiałów na adres mailowy: julia.sancewicz@gmail.com Dzięki:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 7 minut temu, Gość julia napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie kosztorysu i dostępnych materiałów na adres mailowy: julia.sancewicz@gmail.com Dzięki:) Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 Witam czy jest możliwość budowy piwnicy w tym projekcie? Proszę przesłać rysunki szczegółowe dziękuję . pawel-luki100@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 8 godzin temu, Gość Paweł napisał: Witam czy jest możliwość budowy piwnicy w tym projekcie? Proszę przesłać rysunki szczegółowe dziękuję . pawel-luki100@wp.pl Dzień dobry, Istnieje możliwość doprojektowania podpiwniczenia. Konieczne będzie przy tym jednak wygospodarowanie miejsca na schody co wiąże się z przeprojektowaniem rzutu parteru. Rysunki zostały wysłane an podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotr Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem. Czy można zmienić fundamenty na płytę fundamentową z ogrzewaniem podłogowym zasilanym pompą ciepła powietrze-woda. Do tego zmiana stropu na drewniany, lub wiązary. Chciałbym też przenieść okno pokoju 9,3m z boku budynku na czoło. Czy takie zmiany są możliwe. piotr_kazimierski@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 11 godzin temu, Gość Piotr napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem. Czy można zmienić fundamenty na płytę fundamentową z ogrzewaniem podłogowym zasilanym pompą ciepła powietrze-woda. Do tego zmiana stropu na drewniany, lub wiązary. Chciałbym też przenieść okno pokoju 9,3m z boku budynku na czoło. Czy takie zmiany są możliwe. piotr_kazimierski@o2.pl Dzień dobry, można wprowadzić takie zmiany do projektu, zalecamy to zrobić na etapie adaptacji. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dorota Posted April 15, 2019 Report Share Posted April 15, 2019 Dzień dobry, Proszę o przesłanie uproszczonego kosztorysu, dostępnych materiałów , wymiarów fundamentów, szczegółowych rysunków, na adres sadente@wp.pl Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 16, 2019 Report Share Posted April 16, 2019 15 godzin temu, Gość Dorota napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie uproszczonego kosztorysu, dostępnych materiałów , wymiarów fundamentów, szczegółowych rysunków, na adres sadente@wp.pl Z góry dziękuję Dzień dobry, wszystkie dostępne bezpłatne materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michał Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 Witam Ja również poproszę o przesłanie takiego kosztorysu. michal.ciosk@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 27, 2019 Report Share Posted June 27, 2019 14 godzin temu, Gość Michał napisał: Witam Ja również poproszę o przesłanie takiego kosztorysu. michal.ciosk@op.pl Dzień dobry, kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotrekpp11 Posted July 22, 2019 Report Share Posted July 22, 2019 Witam bardzo zainteresował mnie ten projekt - Bardzo proszę o przesłanie wszystkich darmowym dostępnych materiałów. Potrzebuje jak najwięcej informacji rysunków itp. Chciałbym dodatkowo zmienić fundamenty na płyte fundamentową oraz zastosować wiązary. Czy dysponujecie projektem w takiej wersji. Adres piotr_kazimierski@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 22, 2019 Report Share Posted July 22, 2019 2 godziny temu, Gość Piotrekpp11 napisał: Witam bardzo zainteresował mnie ten projekt - Bardzo proszę o przesłanie wszystkich darmowym dostępnych materiałów. Potrzebuje jak najwięcej informacji rysunków itp. Chciałbym dodatkowo zmienić fundamenty na płyte fundamentową oraz zastosować wiązary. Czy dysponujecie projektem w takiej wersji. Adres piotr_kazimierski@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W załączniku przesyłam również projekt wiązarów dachowych. Zmianę fundamentów na płytę zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewelina Posted August 5, 2020 Report Share Posted August 5, 2020 Witam bardzo zainteresował mnie ten projekt . Bardzo proszę o przesłanie wszystkich darmowym dostępnych materiałów. Adres : dulinskae79@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 6, 2020 Report Share Posted August 6, 2020 19 godzin temu, Gość Ewelina napisał: Witam bardzo zainteresował mnie ten projekt . Bardzo proszę o przesłanie wszystkich darmowym dostępnych materiałów. Adres : dulinskae79@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted November 1, 2023 Report Share Posted November 1, 2023 Dzień dobry, Proszę o przesłanie kosztorysu i dostępnych materiałów na adres mailowy: mateuszcap91@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 2, 2023 Report Share Posted November 2, 2023 W dniu 1.11.2023 o 10:10, Gość Mateusz napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie kosztorysu i dostępnych materiałów na adres mailowy: mateuszcap91@wp.pl Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Robert Posted October 24 Report Share Posted October 24 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz przedmiaru na adres: robert.kiel80@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts