Dobre Domy Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 Witam, również jestesmy zainteresowani państwa projektem. Prosimy o wysłanie szacunkowego kosztorysu oraz wymiarów pomieszczeń. Dziękujemy i pozdrawiamy ( akkulczynska@interia.pl ) Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Piotr Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : pawlikpiotr@poczta.fm Quote
Dobre Domy Posted June 14, 2016 Report Posted June 14, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : pawlikpiotr@poczta.fm Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest JW Posted July 11, 2016 Report Posted July 11, 2016 Witam! Czy ktoś z Państwa buduje ten dom w okolicach woj. śląskiego?? Chciałabym zobaczyć w realu realizację. Proszę o kontakt na e-mail: ar.budowa@tlen.pl Quote
Guest Ewka Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : ewka1209@onet.pl Quote
Dobre Domy Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : ewka1209@onet.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Jestem w trakcie budowy tego domu. W razie pytań można się ze mną kontaktować 505385510 Quote
Guest Tomek Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Witam, Czy mógłbym prosić o przesłanie wymiarów poszczególnych pomieszczeń. Mój e-mail foto@tomaszjargielo.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 31, 2016 Report Posted August 31, 2016 Witam, Czy mógłbym prosić o przesłanie wymiarów poszczególnych pomieszczeń. Mój e-mail foto@tomaszjargielo.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote
Guest Renata Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Witam czy można prosić o rysunki szczegółowe? Adres : renia1815@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Witam czy można prosić o rysunki szczegółowe? Adres : renia1815@wp.pl Witam, rysunki przesłałam na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted September 14, 2016 Report Posted September 14, 2016 Witam, Panie Łukaszu w jakim regionie Pan buduje???????? Quote
Guest Alicja Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na mój email alicjascibior@wp.pl . Dom bardzo mi się podoba. Czy jest możliwość doprojektowania garażu z boku domu (od strony łazienki), a okno pokoju od frontu przenieść na ścianę frontową? Wersja projektu Blanka 2 nie pasuje na moją działkę. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na mój email alicjascibior@wp.pl . Dom bardzo mi się podoba. Czy jest możliwość doprojektowania garażu z boku domu (od strony łazienki), a okno pokoju od frontu przenieść na ścianę frontową? Wersja projektu Blanka 2 nie pasuje na moją działkę. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Alicja Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na mój email alicjascibior@wp.pl . Dom bardzo mi się podoba. Czy jest możliwość doprojektowania garażu z boku domu (od strony łazienki), a okno pokoju od frontu przenieść na ścianę frontową? Wersja projektu Blanka 2 nie pasuje na moją działkę. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Bardzo dziękuję za przesłane rysunki. Pozdrawiam Quote
Guest Tomasz Posted September 28, 2016 Report Posted September 28, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz wycene na mój @: tomas.jackowski@gmail.com pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 29, 2016 Report Posted September 29, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz wycene na mój @: tomas.jackowski@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest ewelina Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 poprosze o przesłanie rysunków szczegółowych ewelina18814@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 poprosze o przesłanie rysunków szczegółowych ewelina18814@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Bartek Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz wycene na mój @: bartesque@o2.pl. Pozdrawiam Quote
Guest Tom Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres ozi151@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres ozi151@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Joanna Chmiel Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres: joanna.chmiel@icloud.com pozdrawiam Quote
Guest Joanna Chmiel Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Witam ponownie, czy istnieje możliwość powiększenia wszystkich pomieszczeń? w szczególności chodzi o salon i sypialnie. Quote
Dobre Domy Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres: joanna.chmiel@icloud.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts