Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

Witam, również jestesmy zainteresowani państwa projektem. Prosimy o wysłanie szacunkowego kosztorysu oraz wymiarów pomieszczeń. Dziękujemy i pozdrawiamy :) ( akkulczynska@interia.pl )

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Piotr
Posted

Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : pawlikpiotr@poczta.fm

Posted

Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : pawlikpiotr@poczta.fm

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Witam!

Czy ktoś z Państwa buduje ten dom w okolicach woj. śląskiego?? Chciałabym zobaczyć w realu realizację. Proszę o kontakt na e-mail: ar.budowa@tlen.pl

Posted

Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : ewka1209@onet.pl

Posted

Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : ewka1209@onet.pl

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Łukasz
Posted

Jestem w trakcie budowy tego domu. W razie pytań można się ze mną kontaktować 505385510

• 2 weeks later...
Posted

Witam,

Czy mógłbym prosić o przesłanie wymiarów poszczególnych pomieszczeń.

Mój e-mail foto@tomaszjargielo.pl

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Posted

Witam,

Czy mógłbym prosić o przesłanie wymiarów poszczególnych pomieszczeń.

Mój e-mail foto@tomaszjargielo.pl

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na mój email alicjascibior@wp.pl . Dom bardzo mi się podoba. Czy jest możliwość doprojektowania garażu z boku domu (od strony łazienki), a okno pokoju od frontu przenieść na ścianę frontową? Wersja projektu Blanka 2 nie pasuje na moją działkę.

Pozdrawiam

Posted

Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na mój email alicjascibior@wp.pl . Dom bardzo mi się podoba. Czy jest możliwość doprojektowania garażu z boku domu (od strony łazienki), a okno pokoju od frontu przenieść na ścianę frontową? Wersja projektu Blanka 2 nie pasuje na moją działkę. Pozdrawiam

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Posted

Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na mój email alicjascibior@wp.pl . Dom bardzo mi się podoba. Czy jest możliwość doprojektowania garażu z boku domu (od strony łazienki), a okno pokoju od frontu przenieść na ścianę frontową? Wersja projektu Blanka 2 nie pasuje na moją działkę. Pozdrawiam
Witam Materiały prześlemy w poniedziałek.   Pozdrawiam

Bardzo dziękuję za przesłane rysunki. Pozdrawiam

Posted

Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz wycene na mój @: tomas.jackowski@gmail.com

pozdrawiam

Guest ewelina
Posted

poprosze o przesłanie rysunków szczegółowych ewelina18814@gmail.com

• 3 weeks later...
Posted

Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz wycene na mój @: bartesque@o2.pl. Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres ozi151@wp.pl

Pozdrawiam

Guest Joanna Chmiel
Posted

Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres: joanna.chmiel@icloud.com

pozdrawiam

Guest Joanna Chmiel
Posted

Witam ponownie, czy istnieje możliwość powiększenia wszystkich pomieszczeń? w szczególności chodzi o salon i sypialnie.