Dobre Domy Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Witam, również jestesmy zainteresowani państwa projektem. Prosimy o wysłanie szacunkowego kosztorysu oraz wymiarów pomieszczeń. Dziękujemy i pozdrawiamy ( akkulczynska@interia.pl ) Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotr Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : pawlikpiotr@poczta.fm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : pawlikpiotr@poczta.fm Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JW Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Witam! Czy ktoś z Państwa buduje ten dom w okolicach woj. śląskiego?? Chciałabym zobaczyć w realu realizację. Proszę o kontakt na e-mail: ar.budowa@tlen.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewka Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : ewka1209@onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : ewka1209@onet.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted August 17, 2016 Report Share Posted August 17, 2016 Jestem w trakcie budowy tego domu. W razie pytań można się ze mną kontaktować 505385510 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomek Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Witam, Czy mógłbym prosić o przesłanie wymiarów poszczególnych pomieszczeń. Mój e-mail foto@tomaszjargielo.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Witam, Czy mógłbym prosić o przesłanie wymiarów poszczególnych pomieszczeń. Mój e-mail foto@tomaszjargielo.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Renata Posted September 6, 2016 Report Share Posted September 6, 2016 Witam czy można prosić o rysunki szczegółowe? Adres : renia1815@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 6, 2016 Report Share Posted September 6, 2016 Witam czy można prosić o rysunki szczegółowe? Adres : renia1815@wp.pl Witam, rysunki przesłałam na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kasia Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Witam, Panie Łukaszu w jakim regionie Pan buduje???????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alicja Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na mój email alicjascibior@wp.pl . Dom bardzo mi się podoba. Czy jest możliwość doprojektowania garażu z boku domu (od strony łazienki), a okno pokoju od frontu przenieść na ścianę frontową? Wersja projektu Blanka 2 nie pasuje na moją działkę. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na mój email alicjascibior@wp.pl . Dom bardzo mi się podoba. Czy jest możliwość doprojektowania garażu z boku domu (od strony łazienki), a okno pokoju od frontu przenieść na ścianę frontową? Wersja projektu Blanka 2 nie pasuje na moją działkę. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alicja Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na mój email alicjascibior@wp.pl . Dom bardzo mi się podoba. Czy jest możliwość doprojektowania garażu z boku domu (od strony łazienki), a okno pokoju od frontu przenieść na ścianę frontową? Wersja projektu Blanka 2 nie pasuje na moją działkę. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Bardzo dziękuję za przesłane rysunki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomasz Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz wycene na mój @: tomas.jackowski@gmail.com pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz wycene na mój @: tomas.jackowski@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ewelina Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 poprosze o przesłanie rysunków szczegółowych ewelina18814@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 poprosze o przesłanie rysunków szczegółowych ewelina18814@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bartek Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz wycene na mój @: bartesque@o2.pl. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tom Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres ozi151@wp.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres ozi151@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Joanna Chmiel Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres: joanna.chmiel@icloud.com pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Joanna Chmiel Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Witam ponownie, czy istnieje możliwość powiększenia wszystkich pomieszczeń? w szczególności chodzi o salon i sypialnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres: joanna.chmiel@icloud.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts