Guest Emilio Posted February 17, 2017 Report Share Posted February 17, 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Benedykt II na adres djsaper@o2.pl. Pozdrawiam witam. Czy budujesz dom Benedykt 2 jeśli masz ochotę napis z na priv .tez mam zamiar wybudować ten dom. jestem na etapie stan surowy otwarty Pozdrowionka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ernest Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Witajcie Buduje ktoś z Was ten dom? Chciałbym sie wymienić zdjęciami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Benedykt II na adres djsaper@o2.pl. Pozdrawiam witam. Czy budujesz dom Benedykt 2 jeśli masz ochotę napis z na priv .tez mam zamiar wybudować ten dom. Witam wybudowala pani wlasnie ten dom? jesli tak prosze o kontakt, bardzo bym chcial go ogladnac przed wybudowaniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Witam potrzebuje namiary na ten dom , bardzo bym prosil jesli ktos wie kto taki dom posiada chcialbym go ogladnac przed budowa :/ mateo199501@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Benedykt II na adres djsaper@o2.pl. Pozdrawiam witam. Czy budujesz dom Benedykt 2 jeśli masz ochotę napis z na priv .tez mam zamiar wybudować ten dom. jestem na etapie stan surowy otwarty Pozdrowionka Czy można by było o jakieś koszty tego stanu surowego i w jakich całkowitych chciałbyś się zamknąć za wszystko strop drewniany czy betonowy? Pizdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest justyna Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Benedykt II na adres djsaper@o2.pl. Pozdrawiam witam. Czy budujesz dom Benedykt 2 jeśli masz ochotę napis z na priv .tez mam zamiar wybudować ten dom. jestem na etapie stan surowy otwarty Pozdrowionka Witam rownież poproszę zdjęcia jesli Panstwo posiadacie :) na meila zielona950501@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zbyszek Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 Czy ja również mógłbym prosić o zdjęcia z budowy? Proszę o przesłanie na adres filipekzbigniew70@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karolina Posted May 18, 2017 Report Share Posted May 18, 2017 witam, poproszę szczegółowe rzuty i przekroje budynku na adres k.najda@wp.pl. czy można poprosić o zdjęcia z realizacji tego projektu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 18, 2017 Report Share Posted May 18, 2017 witam, poproszę szczegółowe rzuty i przekroje budynku na adres k.najda@wp.pl. czy można poprosić o zdjęcia z realizacji tego projektu? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zdjęcia z realizacji możńa zobaczyć na naszym foum w wątkach: http://forum.dobredomy.pl/topic/3502-benedykt-ii-pizabela/ http://forum.dobredomy.pl/topic/3456-benedykt-ii-kujawsko-pomorskie/ Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eryk Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Czy jest możliwość wykonania w tym domu stropu drewnianego? Chodzi o wykonanie podłogi z płyt na poddaszu, izolację z wełny i płyty gipsowe na parterze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Czy jest możliwość wykonania w tym domu stropu drewnianego? Chodzi o wykonanie podłogi z płyt na poddaszu, izolację z wełny i płyty gipsowe na parterze? Witam, w ramach adaptacji projektu można przeprojektować strop na drewniany. Zmianę należy uzgodnić z osobą posiadającą uprawnienia konstrukcyjno-budowlane. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eryk Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Czy można prosić o materiały ze z wymiarowanymi pomieszczeniami? Czy istnieje możliwość powiększenia garażu? Materiały proszę wysłać na adres citypixer@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Czy można prosić o materiały ze z wymiarowanymi pomieszczeniami? Czy istnieje możliwość powiększenia garażu? Materiały proszę wysłać na adres citypixer@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Garaż można poszerzyć na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda87 Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 witam, poproszę szczegółowe rzuty i przekroje budynku na adres roseflower@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 witam, poproszę szczegółowe rzuty i przekroje budynku na adres roseflower@interia.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylwia Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Witam, chciałabym się zapytać czy jest dostępna wizualizacja wszystkich pomieszczeń tego projektu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Witam, chciałabym się zapytać czy jest dostępna wizualizacja wszystkich pomieszczeń tego projektu? Witam Dostępne są tylko te wizualizacje, które zamieszczone są przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Dzien dobry. Poprosze o szczegolowe wymiary / rzut parteru domu Benedykt II na: propin@wp.pl. Interesuje mnie rowniez rzut domku Fabia III. Z gory dziekuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Dzien dobry. Poprosze o szczegolowe wymiary / rzut parteru domu Benedykt II na: propin@wp.pl. Interesuje mnie rowniez rzut domku Fabia III. Z gory dziekuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Halina Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Witam serdecznie,bardzo prosze o rzut parteru,poszczegolnych pomieszczen .Benedykt ll,itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Witam serdecznie,bardzo prosze o rzut parteru,poszczegolnych pomieszczen .Benedykt ll,itd Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adam Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Witam Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami projektu oraz zestawienie materiałów na adres adam6931@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Witam Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami projektu oraz zestawienie materiałów na adres adam6931@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slawomir Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 Witam, czy w projekcie Benedykt II byłaby możliwość zaprojektowania schodów na poddasze, np. w garderobie lub części pomieszcz gosp. ewentualnie zmniejszając łazienkę? Interesuje mnie możliwość późniejszego zagospodarowania poddasza. Mój mail: herflik@poczta.fm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adam6931@wp.pl Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 Witam,czy istnieje projekt i czy jest mozliwosc budowy Benedykt 2 na plycie fundamentowej ? adam6931@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts