Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Benedykt II

Redaktor
 Share

Recommended Posts

Witam, proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Benedykt II na adres djsaper@o2.pl. Pozdrawiam
witam. Czy budujesz dom Benedykt 2 jeśli masz ochotę napis z na priv .tez mam zamiar wybudować ten dom.

jestem na etapie stan surowy otwarty ;) Pozdrowionka

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Guest Mateusz

Witam, proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Benedykt II na adres djsaper@o2.pl. Pozdrawiam
witam. Czy budujesz dom Benedykt 2 jeśli masz ochotę napis z na priv .tez mam zamiar wybudować ten dom.

Witam wybudowala pani wlasnie ten dom? jesli tak prosze o kontakt, bardzo bym chcial go ogladnac przed wybudowaniem

Guest Mateusz

Witam potrzebuje namiary na ten dom , bardzo bym prosil jesli ktos wie kto taki dom posiada chcialbym go ogladnac przed budowa :/ mateo199501@op.pl

• 1 month later...
Guest Kamil

Czy można by było o jakieś koszty tego stanu surowego i w jakich całkowitych chciałbyś się zamknąć za wszystko strop drewniany czy betonowy? Pizdrawiam

Guest justyna

Witam rownież poproszę zdjęcia jesli Panstwo posiadacie :) :) na meila zielona950501@wp.pl

• 2 weeks later...
Guest Karolina

witam, poproszę szczegółowe rzuty i przekroje budynku na adres k.najda@wp.pl.

czy można poprosić o zdjęcia z realizacji tego projektu?

witam, poproszę szczegółowe rzuty i przekroje budynku na adres k.najda@wp.pl. czy można poprosić o zdjęcia z realizacji tego projektu?

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Zdjęcia z realizacji możńa zobaczyć na naszym foum w wątkach:

http://forum.dobredomy.pl/topic/3502-benedykt-ii-pizabela/

http://forum.dobredomy.pl/topic/3456-benedykt-ii-kujawsko-pomorskie/

Pozdrawiam

• 4 weeks later...

Czy jest możliwość wykonania w tym domu stropu drewnianego? Chodzi o wykonanie podłogi z płyt na poddaszu, izolację z wełny i płyty gipsowe na parterze?

Czy jest możliwość wykonania w tym domu stropu drewnianego? Chodzi o wykonanie podłogi z płyt na poddaszu, izolację z wełny i płyty gipsowe na parterze?

Witam, w ramach adaptacji projektu można przeprojektować strop na drewniany. Zmianę należy uzgodnić z osobą posiadającą uprawnienia konstrukcyjno-budowlane. Pozdrawiam

• 2 weeks later...

Czy można prosić o materiały ze z wymiarowanymi pomieszczeniami? Czy istnieje możliwość powiększenia garażu?

Materiały proszę wysłać na adres citypixer@gmail.com

Czy można prosić o materiały ze z wymiarowanymi pomieszczeniami? Czy istnieje możliwość powiększenia garażu?

Materiały proszę wysłać na adres citypixer@gmail.com

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

​Garaż można poszerzyć na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Agnieszka

Dzien dobry.

Poprosze o szczegolowe wymiary / rzut parteru domu Benedykt II na: propin@wp.pl.

Interesuje mnie rowniez rzut domku Fabia III.

Z gory dziekuje.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Slawomir

Witam, czy w projekcie Benedykt II byłaby możliwość zaprojektowania schodów na poddasze, np. w garderobie lub części pomieszcz gosp. ewentualnie zmniejszając łazienkę? Interesuje mnie możliwość późniejszego zagospodarowania poddasza. Mój mail: herflik@poczta.fm