Dobre Domy Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Witam, proszę o przesłanie wymiary rysunków i zestawienia materiałów do projektu Benedykt II na adres janwroblewski@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Witam, Czy jest możliwość kupienia projektu już z wprowadzonymi przez Państwa zmianami? Chciałabym wiedzieć czy można zrezygnować z pomieszczenia gospodarczego a w zamian za to zrobić kotłownię w takich samych m2 po czym kupić gotowy projekt z kotłownią. Proszę o wysyłkę szczegółowych rysunków na adres anna.tarabasz.janowska25@op.pl Quote
Dobre Domy Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Witam, Czy jest możliwość kupienia projektu już z wprowadzonymi przez Państwa zmianami? Chciałabym wiedzieć czy można zrezygnować z pomieszczenia gospodarczego a w zamian za to zrobić kotłownię w takich samych m2 po czym kupić gotowy projekt z kotłownią. Proszę o wysyłkę szczegółowych rysunków na adres anna.tarabasz.janowska25@op.pl Witam Zapytanie przekazuję do architektów - na dniach proszę oczekiwać odpowiedzi. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 Witam jestem z Grudziądza, chciałabym skontaktować się z osobą, która buduje w okolicy dom Benedykt II . Pozdrawiam Quote
Guest Pablo Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Witam jestem z Grudziądza, chciałabym skontaktować się z osobą, która buduje w okolicy dom Benedykt II . Pozdrawiam Ja zaczynam na wiosnę okolice Torunia. Pozdrawiam Quote
Guest Wojtek Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Witam, czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 25 stopni. Czy posiadają może Państwo taką wizualizację? Quote
Dobre Domy Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Witam, czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 25 stopni. Czy posiadają może Państwo taką wizualizację? Witam Można dokonać zmiany kąta nachylenia dachu na etapie adaptacji projektu. Nie posiadamy wizualizacji domu Benedykt II z kątem nachylenia dachu 25 stopni. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 Witam jestem z Grudziądza, chciałabym skontaktować się z osobą, która buduje w okolicy dom Benedykt II . Pozdrawiam Ja zaczynam na wiosnę okolice Torunia. Pozdrawiam Jestem z lubelszczyzny i juz pobudowałem, pozdrawiam, mój email rekap33@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Jestem z lubelszczyzny i juz pobudowałem, pozdrawiam, mój email rekap33@o2.pl W imieniu pracowni Dobre Domy chciałam Pana zaprosić do wzięcia udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym. Wystarczy przysłać kilka zdjęć wybudowanego domu, jego wnętrz i można wygrać atrakcyjne nagrody. Gorąco zachęcam – szczegóły konkursu znajdzie Pan tutaj: https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 czy ktos posiada zdjecia wybudowanego domu i zechce sie podzielic? moj email darksol@op.pl, pozdarawiam!!! Quote
Guest Gość Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Jestem z lubelszczyzny i juz pobudowałem, pozdrawiam, mój email rekap33@o2.pl W imieniu pracowni Dobre Domy chciałam Pana zaprosić do wzięcia udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym. Wystarczy przysłać kilka zdjęć wybudowanego domu, jego wnętrz i można wygrać atrakcyjne nagrody. Gorąco zachęcam – szczegóły konkursu znajdzie Pan tutaj: https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Wysłałam do Pana z lubelszczyzny emaila, jeśli mogę to poproszę o odpowiedź. pozdrawiam Quote
Guest Darek Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z naszymi architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl Wówczas otrzyma Pan/Pani informację na temat możliwości wprowadzenia powyższych zmian. Pozdrawiam Witam[/size] Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.[/size] [/size] Pozdrawiam[/size] Proszę o przesłanie rysunków technicznych z wymiarami tego projektu na dari2@poczta.onet.pl z góry dziękuję,Ps. Czy posiadają może państwo projekt gdzie ściana od strony salonu jest rozszerzona i dodatkowo są schody na poddasze, które jest użytkowe? Jeśli tak również będę wdzięczny za przesłanie lub informację gdzie takie schody najkorzystniej usytuować Państwa zdaniem gdzie dodatkowo było by ok 24m2 użytkowej powierzchni na poddaszu, pozdr. Quote
Dobre Domy Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 Proszę o przesłanie rysunków technicznych z wymiarami tego projektu na dari2@poczta.onet.pl z góry dziękuję, Ps. Czy posiadają może państwo projekt gdzie ściana od strony salonu jest rozszerzona i dodatkowo są schody na poddasze, które jest użytkowe? Jeśli tak również będę wdzięczny za przesłanie lub informację gdzie takie schody najkorzystniej usytuować Państwa zdaniem gdzie dodatkowo było by ok 24m2 użytkowej powierzchni na poddaszu, pozdr. Witam Rysunki wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Redaktor Posted October 21, 2015 Author Report Posted October 21, 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Quote
Guest Michał Posted October 21, 2015 Report Posted October 21, 2015 Witam, chciałem zadaćidentyczne pytanie jak kolega Darek. O schody na poddasze. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami oraz odpowiedzi na powyższe pytanie. Dziękuję kasprowicz.mk@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted October 22, 2015 Report Posted October 22, 2015 Witam, chciałem zadaćidentyczne pytanie jak kolega Darek. O schody na poddasze. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami oraz odpowiedzi na powyższe pytanie. Dziękuję kasprowicz.mk@gmail.com Witam Rysunki wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest valdi Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 WItam! Na początku gratuluję Państwu udanego projektu, myślę, że zdecyduję się na niego. Proszę o przesłanie rysunków technicznych z wymiarami tego projektu na adres: valdiiaga@poczta.fmDołączam się do pytania czy posiadają może państwo projekt gdzie ściana od strony salonu jest rozszerzona i dodatkowo są schody na poddasze. Gdzie takie schody najkorzystniej usytuować Państwa zdaniem gdzie dodatkowo było by ok 24m2 użytkowej powierzchni na poddaszu, pozdrawiam! Waldek Quote
Dobre Domy Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 WItam! Na początku gratuluję Państwu udanego projektu, myślę, że zdecyduję się na niego. Proszę o przesłanie rysunków technicznych z wymiarami tego projektu na adres: valdiiaga@poczta.fm Dołączam się do pytania czy posiadają może państwo projekt gdzie ściana od strony salonu jest rozszerzona i dodatkowo są schody na poddasze. Gdzie takie schody najkorzystniej usytuować Państwa zdaniem gdzie dodatkowo było by ok 24m2 użytkowej powierzchni na poddaszu, pozdrawiam! Waldek Witam Cieszymy się bardzo, że Benedykt II przypadł Panu do gustu. Prośbę o rysunki i wyjaśnienie tematu poddasza i schodów przesyłam do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest IG Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 Witam, zakupiłam projekt i jestem w trakcie realizacji. Czy ktoś ma może zdjęcia już wykończonego domu? Quote
Guest Michał Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Witam, Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu na adres michalbilu@wp.pl, pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Witam, Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu na adres michalbilu@wp.pl, pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Michał Posted December 22, 2015 Report Posted December 22, 2015 Ja zaczynam na wiosnę okolice Torunia. Pozdrawiam Ja też się przymierzam, okolice Bydgoszczy. Pozdrawiam Quote
Guest Adam Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 Witam. Czy mógłbym prosic o wysłanie rysunków szczegółowych tego projektu? Mój adres mail adis799@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 Witam. Czy mógłbym prosic o wysłanie rysunków szczegółowych tego projektu? Mój adres mail adis799@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest jerzy Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 witam moge poprosic o rzut zwymiarowanych pomieszczen z projektu benedykt II adres jpiter@tlen.pl dziekuje pozdrawiam Quote
Recommended Posts