Dobre Domy Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 witam moge poprosic o rzut zwymiarowanych pomieszczen z projektu benedykt II adres jpiter@tlen.pl dziekuje pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków tego projektu na adres mailowy: kiokio2@o2.pl Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków tego projektu na adres mailowy: kiokio2@o2.pl Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marlena Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Dzień Dobry jeżeli mogłabym prosić o przesłanie zdjęć już wybudowanego domu od osoby która zakończyła budowę. Zamierzamy wybudować ten domek, lecz miło byłoby wymienić się poglądami na temat projektu przed realizacją jak i po …. mój adres email : lenka20@o2.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzesiek Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Witam mogę poprosić o rzut z wymiarowanych pomieszczeń z projektu benedykt II adres grzegorzpienkowski@gmail.com Dziękuje i Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Witam mogę poprosić o rzut z wymiarowanych pomieszczeń z projektu benedykt II adres grzegorzpienkowski@gmail.com Dziękuje i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Klaudia Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Witam, bardzo proszę o rzut z wymiarowanych pomieszczeń z projektu benedykt II na adres klaudiakuropieska1@wp.pl Dziękuje i Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Witam, bardzo proszę o rzut z wymiarowanych pomieszczeń z projektu benedykt II na adres klaudiakuropieska1@wp.pl Dziękuje i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ochal Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt II wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres martaochal86@wp.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt II wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres martaochal86@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mkn Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Witam, jestem w trakcie budowania tego domu, czy ktoś może z Was też wybrał ten projekt? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest agent Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Witam, jestem w trakcie budowania tego domu, czy ktoś może z Was też wybrał ten projekt? pozdrawiam Witam! mam zakupiony projekt, ale budowę rozpocznę dopiero pod koniec br. Jeśli to nie tajemnica, czy ma Pan/i kosztorys budowy tego domu, jesli tak to jaka jest kwota? Ja jestem na etapie wyceny z róznych hurtownii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jeremi Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Witam, jestem w trakcie budowania tego domu, czy ktoś może z Was też wybrał ten projekt? pozdrawiam Witam.Ja startuję na poczatku kwietnia.Proszę o kontakt. emil00013@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aleksandra Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt II wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres martaochal86@wp.pl Pozdrawiam podpinam się pod prośbę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów na adres agentkaak@poczta.onet.pl. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aleksandra Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Czy ktos z Państwa ma może zdjęcia już wybudowanego domu. Będę wdzięczna za przesłanie zdjęć na adres agentkaak@poczta.onet.pl. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 podpinam się pod prośbę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów na adres agentkaak@poczta.onet.pl. pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Natalia Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Witam, Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu na adres natalka_poczatek@buziaczek.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Witam, Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu na adres natalka_poczatek@buziaczek.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Małgorzata Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Witam, Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu oraz jeśli jest taka możliwość wysłania zdjęć wybudowanego(bądź w trakcie budowy) domu na adres aleksandra.warzywoda@o2.pl z góry dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Witam, Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu oraz jeśli jest taka możliwość wysłania zdjęć wybudowanego(bądź w trakcie budowy) domu na adres aleksandra.warzywoda@o2.pl z góry dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kasia Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Witam. Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu ma adres katarzyna.miotk@onet.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Witam. Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu ma adres katarzyna.miotk@onet.eu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rysiek Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Witam. Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami oraz zdjęc wybudowanego domu (jeśli jest taka możliwość) na adres rysiek22@poczta.fm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rysiek Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Proszę o rysunki z wymiarami projektu benedykt 2 na adres rysiek22@poczta.fm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Proszę o rysunki z wymiarami projektu benedykt 2 na adres rysiek22@poczta.fm Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts