Guest Żak Posted May 9, 2016 Report Posted May 9, 2016 Witam jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Arteusz Mały czy można przesłać zestawienia materiałów , kosztorysu oraz zdjęć na adres patrycjazak2710@gmail.com. z góry dziekujemy, pozdrawiamy. Quote
Dobre Domy Posted May 9, 2016 Report Posted May 9, 2016 Witam jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Arteusz Mały czy można przesłać zestawienia materiałów , kosztorysu oraz zdjęć na adres patrycjazak2710@gmail.com. z góry dziekujemy, pozdrawiamy. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest PIOTR Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu Atreusz mały proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów oraz innych bezpłatnych materiałów na adres p_piotrek123@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted May 11, 2016 Report Posted May 11, 2016 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu Atreusz mały proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów oraz innych bezpłatnych materiałów na adres p_piotrek123@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kuba Posted May 22, 2016 Report Posted May 22, 2016 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Atreusz Mały, czy mogę prosić o zestawienie materiałów, kosztorysu, zdjęć oraz innych bezpłatnych materiałów na adres evil-18@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted May 23, 2016 Report Posted May 23, 2016 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Atreusz Mały, czy mogę prosić o zestawienie materiałów, kosztorysu, zdjęć oraz innych bezpłatnych materiałów na adres evil-18@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Mariola Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Witam, wstępnie jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusz Mały ale wcześniej chciałabym prosić o zestawienie materiałów oraz kosztorys. Proszę o przesłanie na adres mariola.anusz@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Witam. Na podany adres prześlemy zestawienie materiałów oraz zestawienie powierzchni podstawowych przegród budynku. Kosztorysy do projektów dostępne są odpłatnie: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ Pozdrawiam Quote
Guest agnieszka Posted July 3, 2016 Report Posted July 3, 2016 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusz mały proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów oraz innych bezpłatnych materiałów na adres agnieeszka@o2.pl , pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted July 5, 2016 Report Posted July 5, 2016 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusz mały proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów oraz innych bezpłatnych materiałów na adres agnieeszka@o2.pl , pozdrawiam Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Dominika Posted July 10, 2016 Report Posted July 10, 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres agidfp@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted July 11, 2016 Report Posted July 11, 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres agidfp@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote
Guest marta Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Witam jestesmy zainteresowani projektem, prosimy o wyslanie zestawienia materialow oraz wszelkich dostepnych informacji na adres mdmarta@interia.pl pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 Witam jestesmy zainteresowani projektem, prosimy o wyslanie zestawienia materialow oraz wszelkich dostepnych informacji na adres mdmarta@interia.pl pozdrawiam Dzień dobry, otrzyma Pani rysunki i ogólne zestawienia w dniu dzisiejszym na wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest GOSIA Posted September 26, 2016 Report Posted September 26, 2016 Poproszę również o rysunki szczegółowe na adres czeklinska-malgorzata@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted September 28, 2016 Report Posted September 28, 2016 Poproszę również o rysunki szczegółowe na adres czeklinska-malgorzata@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
wyr28wab Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem Atreusz mały proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów oraz wszelkich dostępnych informacji na temat projektu na adres robert3286@wp.pl , pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem Atreusz mały proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów oraz wszelkich dostępnych informacji na temat projektu na adres robert3286@wp.pl , pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Klaudia Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Witam, jestem zainteresowana projektemu, prosze o wyslanie zestawienia materialow oraz wszelkich informacji na podany adres email : klaudia.sikora5@onet.pl Quote
Dobre Domy Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 Witam, jestem zainteresowana projektemu, prosze o wyslanie zestawienia materialow oraz wszelkich informacji na podany adres email : klaudia.sikora5@onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Andrzej Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Witam, poprosze o szczegóły projektu schemat oraz rozpiske materiałów na adres andrzej.biel1988@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Witam, poprosze o szczegóły projektu schemat oraz rozpiske materiałów na adres andrzej.biel1988@wp.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Damian Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Witam, jestem zainteresowany projektem Atreusz mały proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów oraz wszelkich dostępnych informacji na temat projektu na adres coyot2011@onet.pl , pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 Witam, jestem zainteresowany projektem Atreusz mały proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów oraz wszelkich dostępnych informacji na temat projektu na adres coyot2011@onet.pl , pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest lucas Posted December 6, 2016 Report Posted December 6, 2016 Witam, jestem zainteresowany projektem Atreusz mały proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów oraz wszelkich dostępnych informacji na temat projektu lucas131@wp.pl pozdrawiam Quote
Recommended Posts