Dobre Domy Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków dotyczących Artreusza Małego 126.5m2. na adres pawelek900221@interia.pl serdecznie dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusza Małego 126,5m2. Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres justyna8915@wp.pl z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusza Małego 126,5m2. Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres justyna8915@wp.pl z góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mariusz Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusza Małego 126,5m2. Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres mariusz.nowak@tlen.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusza Małego 126,5m2. Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres mariusz.nowak@tlen.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mariusz Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 proszę o przesłanie zest. materiałów i kosztorysów tego projektu na adres mariusz.nowak@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 proszę o przesłanie zest. materiałów i kosztorysów tego projektu na adres mariusz.nowak@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karol Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Witam! Jestem zainteresowany trzema projektami z państwa strony, a mianowicie : JULIUSZ NOWY, GRACJA MAŁA, TELIMENA. Jeśli jest taka możliwość, proszę o przesłanie kosztorysów oraz rysunków na adres email: ktyrka@tlen.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Witam! Jestem zainteresowany trzema projektami z państwa strony, a mianowicie : JULIUSZ NOWY, GRACJA MAŁA, TELIMENA. Jeśli jest taka możliwość, proszę o przesłanie kosztorysów oraz rysunków na adres email: ktyrka@tlen.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magdalena majchrzycka Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 witam jestem zainteresowany projektem Atreusz mały Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres. madzia199212@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 witam jestem zainteresowany projektem Atreusz mały Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres. madzia199212@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojtek Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 proszę o przesłanie zest. materiałów i kosztorysów tego projektu na adres peran21@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 proszę o przesłanie zest. materiałów i kosztorysów tego projektu na adres peran21@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest siwiak Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 witam jestem zainteresowany projektem Atreusz mały Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres m.siwiak@interia.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 witam jestem zainteresowany projektem Atreusz mały Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres m.siwiak@interia.eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Konrad Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Witam jestem zainteresowany projektem Atreusz Mały. Proszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres : kmbmotors @poczta.fm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Witam jestem zainteresowany projektem Atreusz Mały. Proszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres : kmbmotors @poczta.fm Witam! Prześlemy rysunki i ogólne zestawienie kosztów dla projektu: Atreusz Mały. W naszej ofercie kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gs Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 Dzieńdobry Jestem zainteresowany projektem Atreusz mały Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres gsocko@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Dzieńdobry Jestem zainteresowany projektem Atreusz mały Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres gsocko@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maria Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Witam jestem zainteresowani zakupem projektu Arteusz Mały czy można przesłać zestawienia materiałów , kosztorysu oraz zdjęć na adres marys8@interia.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Witam jestem zainteresowani zakupem projektu Arteusz Mały czy można przesłać zestawienia materiałów , kosztorysu oraz zdjęć na adres marys8@interia.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paulina Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Witam, Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Atreusz Mały, czy można prosić o zestawienie materiałów, kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów na adres : pau.woj@interia.pl Z góry dziękuje, Pozdrawiam, Paulina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Witam, Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Atreusz Mały, czy można prosić o zestawienie materiałów, kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów na adres : pau.woj@interia.pl Z góry dziękuje, Pozdrawiam, Paulina Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wielgosz Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Witam, Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Atreusz Mały, czy można prosić o zestawienie materiałów, kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów na adres radek1234.162o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Witam, Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Atreusz Mały, czy można prosić o zestawienie materiałów, kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów na adres radek1234.162o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts