Dobre Domy Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 witam proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczącch tego projektu na adres justys877@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Witam Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres majeczka211191@op.pl , oraz inne bezpłatne materiały dotyczące tego projektu. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Witam Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres majeczka211191@op.pl , oraz inne bezpłatne materiały dotyczące tego projektu. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest klient Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Witam, prosiłbym o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów i rzutów na adres budowa130m@outlook.com Quote
Dobre Domy Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Witam, prosiłbym o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów i rzutów na adres budowa130m@outlook.com Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted May 18, 2015 Report Posted May 18, 2015 Witam, prosiłbym o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów i rzutów na adres maraf1984@gmail.com .pozdrawiam Quote
Guest Darek Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres darkal@onet.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted May 21, 2015 Report Posted May 21, 2015 Witam, prosiłbym o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów i rzutów na adres maraf1984@gmail.com .pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 21, 2015 Report Posted May 21, 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres darkal@onet.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Michal Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres smichal2307@op.pl dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres smichal2307@op.pl dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Michal Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres smichal2307@op.pl dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres smichal2307@op.pl dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres Agnieszkaw54521@wp.pl dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted May 27, 2015 Report Posted May 27, 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres Agnieszkaw54521@wp.pl dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Dominika Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres dominika_grzesiak@wp.pl , oraz inne bezpłatne materiały dotyczące tego projektu. Interesuje nas także możliwość likwidacji okien dachowych i pozostawienie okna tylko w łazience, likwidacji okien w garażu oraz wstawienie drzwi z holu do spiżarni, czy nanosicie takie zmiany przy kupnie projektu? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres dominika_grzesiak@wp.pl , oraz inne bezpłatne materiały dotyczące tego projektu. Interesuje nas także możliwość likwidacji okien dachowych i pozostawienie okna tylko w łazience, likwidacji okien w garażu oraz wstawienie drzwi z holu do spiżarni, czy nanosicie takie zmiany przy kupnie projektu? Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Rafał Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Dzień dobry, Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych materiałów (rysunków) projektu Atreusz Mały lustrzane odbicie na adres niko-bravo@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Dzień dobry, Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych materiałów (rysunków) projektu Atreusz Mały lustrzane odbicie na adres niko-bravo@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Dominika Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Niestety jeszcze meil nie dotarł, czy mogę prosić o ponowne przesłanie wiadomości? Pozdrawiam Dominika Quote
Dobre Domy Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Niestety jeszcze meil nie dotarł, czy mogę prosić o ponowne przesłanie wiadomości? Pozdrawiam Dominika Witam Materiały wysłałam ponownie. Gdyby znów nie dotarły proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam Quote
Guest Katarzyna Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 Witam, proszę o przesłanie dostępnych rysunków na mój adres mailowy milaniukk@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 Witam, proszę o przesłanie dostępnych rysunków na mój adres mailowy milaniukk@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Przemek Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Proszę o rysunki i bezpłatny kosztorys na przemorts@o2.pl zalezy mi na szczegołach bo jestem bardzo zainteresowany Odpowiedz Cytuj Quote
Dobre Domy Posted July 28, 2015 Report Posted July 28, 2015 Proszę o rysunki i bezpłatny kosztorys na przemorts@o2.pl zalezy mi na szczegołach bo jestem bardzo zainteresowany Dzień dobry, w dniu dzisiejszym wyślę szczegółowe informacje dotyczące projektu. Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts