Dobre Domy Posted May 8, 2017 Report Posted May 8, 2017 Witam! Jestem bardzo zainteresowana zakupem projektu Atreusz Mały. Czy mogłabym prosić o przesłanie dodatkowych darmowych materiałów dotyczących tego projektu oraz kosztorysu? Chciałam się jeszcze zapytać czy można w tym projekcie zastosować ogrzewanie podłogowe? Z góry dziękuję. Mój adres e-mail: basia_g19@vp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. W domu oczywiście można zastosować ogrzewanie podłogowe – zmiany należy dokonać na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Quote
Guest Paulina Posted May 22, 2017 Report Posted May 22, 2017 Dzień dobry, zakupiliśmy wraz z narzeczonym projekt tego właśnie domu. Jesteśmy zadowoleni, ponieważ spełnia nasze oczekiwania. Chciałabym zapytać, czy jest możliwość uzyskania od Państwa kosztorysu? Być może dysponują Państwo takowym. Będę niezmiernie wdzięczna za jakiekolwiek informację. Mój e-mail paula0105@o2.pl. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted May 22, 2017 Report Posted May 22, 2017 Dzień dobry, zakupiliśmy wraz z narzeczonym projekt tego właśnie domu. Jesteśmy zadowoleni, ponieważ spełnia nasze oczekiwania. Chciałabym zapytać, czy jest możliwość uzyskania od Państwa kosztorysu? Być może dysponują Państwo takowym. Będę niezmiernie wdzięczna za jakiekolwiek informację. Mój e-mail paula0105@o2.pl. Pozdrawiam. Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie udostępniamy ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego. Zestawienia podeślę na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Daniel Posted June 17, 2017 Report Posted June 17, 2017 Dzień dobry, Jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Atreusz Mały 2 lub Atreusz Mały. Czy mógłbym prosić o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów, które pomogą nam podjąć ostateczną decyzję? dan7777@o2.pl, Dziękuję! Quote
Dobre Domy Posted June 17, 2017 Report Posted June 17, 2017 Dzień dobry, Jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Atreusz Mały 2 lub Atreusz Mały. Czy mógłbym prosić o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów, które pomogą nam podjąć ostateczną decyzję? dan7777@o2.pl, Dziękuję! Witam Materiały prześlemy w poniedziałek Pozdrawiam Quote
Guest Darek Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 Witam serdecznie proszę o przesłanie na maila ogólne zestawienie kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego oraz innych dodatkowych materiałów dotyczących projektu Atreusz mały (wysokość ściany kolankowej, wymiary pomieszczeń, itd) Mój e-mail :grzybek090587@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 Witam serdecznie proszę o przesłanie na maila ogólne zestawienie kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego oraz innych dodatkowych materiałów dotyczących projektu Atreusz mały (wysokość ściany kolankowej, wymiary pomieszczeń, itd) Mój e-mail :grzybek090587@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Damian Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem Atreusz Mały. Proszę o bezpłatny kosztorys i rysunki. Interesuje mnie też wysokość ścian kolankowych. adres: drybowski@wp.pl. Życząc miłego dnia , pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem Atreusz Mały. Proszę o bezpłatny kosztorys i rysunki. Interesuje mnie też wysokość ścian kolankowych. adres: drybowski@wp.pl. Życząc miłego dnia , pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest KAROLINA Posted March 24, 2018 Report Posted March 24, 2018 Proszę o bezpłatny kosztorys i rysunki na adres wajdzia771@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted March 24, 2018 Report Posted March 24, 2018 Proszę o bezpłatny kosztorys i rysunki na adres wajdzia771@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Urszula Posted April 29, 2018 Report Posted April 29, 2018 Proszę o rysunki i kosztorys do stanu developerskiego na adres ulunia37@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted April 29, 2018 Report Posted April 29, 2018 Proszę o rysunki i kosztorys do stanu developerskiego na adres ulunia37@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Magdalena Posted May 1, 2018 Report Posted May 1, 2018 Witam. Jesteśmy zainteresowani projektem Atreusz Mały. Proszę o rysunki i kosztorys do stanu developerskiego na adres magdab.2905@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted May 2, 2018 Report Posted May 2, 2018 Witam. Jesteśmy zainteresowani projektem Atreusz Mały. Proszę o rysunki i kosztorys do stanu developerskiego na adres magdab.2905@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Przemek Posted May 28, 2018 Report Posted May 28, 2018 Witam, czy do ceny za stan wykonczony nalezy doliczyc dodatkowo cene za instalacje oraz elementy zewnetrzne ? Quote
Dobre Domy Posted May 29, 2018 Report Posted May 29, 2018 Witam, czy do ceny za stan wykonczony nalezy doliczyc dodatkowo cene za instalacje oraz elementy zewnetrzne ? Witam Tak, elementy te należy zsumować. Pozdrawiam Quote
Guest mati Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 witam jaka jest powierzchnia elewacji ? Quote
Dobre Domy Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 Godzinę temu, Gość mati napisał: witam jaka jest powierzchnia elewacji ? Dzień dobry, proszę o przesłanie zapytania na adres info@dobredomy.pl. W odpowiedzi prześlemy zestawienie powierzchni ścian. Quote
Guest Marlena2330 Posted September 27, 2018 Report Posted September 27, 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku wraz z wymiarami (długość i wysokość ścian), wygląd i wymiary dokładne poddasza mnie interesują najbardziej. Kolejna sprawa to zmiany w projekcie: np częściowe podpiwniczenie i zmiany delikatne typu: zlikwidowanie garderoby w sypialni na górze, zlikwidowanie okien dachowych oraz np pozbycie się kominka na parterze. Czy takie zmiany wymagają pozwolenia od autora projektu? Jaki byłby ewentualny koszt takich zmian. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź na adres marlena.jurkiewicz787@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted September 27, 2018 Report Posted September 27, 2018 11 minut temu, Gość Marlena2330 napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku wraz z wymiarami (długość i wysokość ścian), wygląd i wymiary dokładne poddasza mnie interesują najbardziej. Kolejna sprawa to zmiany w projekcie: np częściowe podpiwniczenie i zmiany delikatne typu: zlikwidowanie garderoby w sypialni na górze, zlikwidowanie okien dachowych oraz np pozbycie się kominka na parterze. Czy takie zmiany wymagają pozwolenia od autora projektu? Jaki byłby ewentualny koszt takich zmian. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź na adres marlena.jurkiewicz787@wp.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Tak, można wprowadzić takie zmiany do projektu. Można podpiwniczyć każdy dom, jeśli pozwalają na to warunki gruntowo-wodne na działce oraz zapisy Planu Miejscowego (ewentualnie decyzji o warunkach zabudowy). Usługa wprowadzania zmian jest dodatkowo odpłatna. Po dokonaniu zakupu projektu, można ją zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Quote
Guest Klaudia Posted March 24, 2019 Report Posted March 24, 2019 Witam! Chciałbym się dowiedzieć jaka jest długość ścianki między pokojem dziennym a małym pokojem na parterze. Chodzi mi o ta ściankę gdzie znajduja się meble z telewizorem Quote
Dobre Domy Posted March 24, 2019 Report Posted March 24, 2019 1 godzinę temu, Gość Klaudia napisał: Witam! Chciałbym się dowiedzieć jaka jest długość ścianki między pokojem dziennym a małym pokojem na parterze. Chodzi mi o ta ściankę gdzie znajduja się meble z telewizorem Dzień dobry, długość ściany do drzwi wynosi 270 cm, całość do schodów 384 cm. Pozdrawiam. Quote
Guest Klaudia Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 1 godzinę temu, Gość Klaudia napisał: Witam! Chciałbym się dowiedzieć jaka jest długość ścianki między pokojem dziennym a małym pokojem na parterze. Chodzi mi o ta ściankę gdzie znajduja się meble z telewizorem Dzień dobry, długość ściany do drzwi wynosi 270 cm, całość do schodów 384 cm. Pozdrawiam. Dałoby radę wejście(drzwi) do małego pokoju zrobić pod schodami? Zależało by mi na pełnej sciance w salonie bez drzwi, żeby ustawić tam duże meble. Quote
Dobre Domy Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 Godzinę temu, Gość Klaudia napisał: Dzień dobry, długość ściany do drzwi wynosi 270 cm, całość do schodów 384 cm. Pozdrawiam. Dałoby radę wejście(drzwi) do małego pokoju zrobić pod schodami? Zależało by mi na pełnej sciance w salonie bez drzwi, żeby ustawić tam duże meble. Dzień dobry, niestety pod schodami nie ma możliwości zrobienia drzwi ze względu na małą wysokość. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts