Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • Odpowiedzi 263
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Paweł
Napisano

kiedy można oczekiwać na kosztorys tego projektu? Konkretnie chodzi mi o powierzchnię ścian, dachu... i ogólnie przegród.

Pozdrawiam Paweł

Napisano

kiedy można oczekiwać na kosztorys tego projektu? Konkretnie chodzi mi o powierzchnię ścian, dachu... i ogólnie przegród.

Pozdrawiam Paweł

Witam

Atreusz Mały jest naszym nowym proejktem  i aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Jak tylko opracujemy do niego dokumentację będziemy mogli zlecić wykonanie kosztorysów i zestawień. Ciężko jest mi teraz powiedzieć kiedy to nastąpi - proszę dopytywać mailowo bądź telefonicznie.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Gość
Napisano
kiedy można oczekiwać na kosztorys tego projektu? Konkretnie chodzi mi o powierzchnię ścian, dachu... i ogólnie przegród. Pozdrawiam Paweł
Witam Atreusz Mały jest naszym nowym proejktem  i aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Jak tylko opracujemy do niego dokumentację będziemy mogli zlecić wykonanie kosztorysów i zestawień. Ciężko jest mi teraz powiedzieć kiedy to nastąpi - proszę dopytywać mailowo bądź telefonicznie. Pozdrawiam

witam czy kosztorys jest juz gotowy. Pozdrawiam Sylwia

• 2 weeks later...
Gość Gość
Napisano
kiedy można oczekiwać na kosztorys tego projektu? Konkretnie chodzi mi o powierzchnię ścian, dachu... i ogólnie przegród. Pozdrawiam Paweł

Gość Tomasz
Napisano

Witam kiedy projekt będzie można kupić. Zależy mi na czasie i chciałbym wiedzieć taki pewny termin.

• 3 weeks later...
Napisano

Witam czy mozna przyspieszyc kupno tego projektu bardzo zalezy nam na czasie???

Witam

Jak już piałam aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji projektowej dla domu Atreusz Mały - niestety szybciej nie damy rady go przygotować. Architekci we współpracy z branżystami muszą skończyć swoje opracowania, abyśmy mogli sprzedać dokumentację w pełni ukończoną.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam zamowilam projekt lecz niestety nie ma dolaczonej tabeli elementow (robocina material sprzet) projekt byl zamawiany przez biuro projektowe czy jest mozliwosc o doslanie tego zestawienia pozdr Sylwia.

Napisano

Witam zamowilam projekt lecz niestety nie ma dolaczonej tabeli elementow (robocina material sprzet) projekt byl zamawiany przez biuro projektowe czy jest mozliwosc o doslanie tego zestawienia pozdr Sylwia.

Witam

Aktualnie zleciliśmy opracowanie kosztorysu oraz zestawień dla projektu Atreusz Mały. Powinny one być gotowe w pierwszej połowie maja. Proszę za około 2 tygodnie wysłać maila na adres info@dobredomy.pl z prośbą o dosłanie takich zestawień. Bez problemu je Pani udostępnimy.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Paweł
Napisano

Witam przed zamówieniem projektu chciał bym zapoznać się z tabelą elementów (robocizna, materiały, sprzęt) czy takowa jest już gotowa dla tego projektu? I jeszcze kiedy będzie gotowa charakterystyka energetyczna budynku? Z góry dziękuję za pomoc mój adres mail to pavel_18@o2.pl

Napisano

Witam przed zamówieniem projektu chciał bym zapoznać się z tabelą elementów (robocizna, materiały, sprzęt) czy takowa jest już gotowa dla tego projektu? I jeszcze kiedy będzie gotowa charakterystyka energetyczna budynku? Z góry dziękuję za pomoc mój adres mail to pavel_18@o2.pl

Witam

Informacje prześlemy Panu na maila.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam,Mam pytanie, jeżeli wysokość ścianki kolankowej wynosi 74 cm, to w jakiej odległości od ścianki można chodzić bez konieczności schylania głowy? Czy byłaby możliwość przesłania takiego przekroju poddasza wraz z tabelą elementów na adres mailowy: natalia606@interia.plDziękujęPytanie czy przed zamówieniem projektu byłaby możliwość przesłania na mój mail tabeli elementów o jakiej pisał Paweł, oraz przekroju budynku wraz z wysokościami na poddaszu tzn. chodzi mi o to w jakiej odległości mozna chodzic bez konieczności schylania głowyzwykle w odległości 50 cm od nich można chodzić bez konieczności schylania głowy.

Napisano

Witam, Mam pytanie, jeżeli wysokość ścianki kolankowej wynosi 74 cm, to w jakiej odległości od ścianki można chodzić bez konieczności schylania głowy? Czy byłaby możliwość przesłania takiego przekroju poddasza wraz z tabelą elementów na adres mailowy: natalia606@interia.pl Dziękuję Pytanie czy przed zamówieniem projektu byłaby możliwość przesłania na mój mail tabeli elementów o jakiej pisał Paweł, oraz przekroju budynku wraz z wysokościami na poddaszu tzn. chodzi mi o to w jakiej odległości mozna chodzic bez konieczności schylania głowy zwykle w odległości 50 cm od nich można chodzić bez konieczności schylania głowy.

Witam

Przekroje wraz z zestawieniami wyślę dzisiaj na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

witam jestem zainteresowany zakupem tego projektu. Czy byłaby możliwość przesłania na mój adres mail tabeli elementów i charakterystykę energetyczną, oraz przekrój  budynku wraz z wysokościami na poddaszu. mój adres to borys10006@wp.pl. 

Napisano

witam jestem zainteresowany zakupem tego projektu. Czy byłaby możliwość przesłania na mój adres mail tabeli elementów i charakterystykę energetyczną, oraz przekrój  budynku wraz z wysokościami na poddaszu. mój adres to borys10006@wp.pl. 

Witam,

Materiały zostały przesłane na podany adres.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, Materiały zostały przesłane na podany adres. Pozdrawiam

Dziękuję za przesyłkę.

• 2 weeks later...
Gość Mirosław
Napisano

Witam serdecznie,

Bardzo ciekawy projekt, świetnie pasuje do otoczenia wiejskiego - siedliskowego :-)

Proszę o dosłanie wiecej informacji odnośnie projektu na maila: przeswit@tlen.pl

Napisano

Witam serdecznie,

Bardzo ciekawy projekt, świetnie pasuje do otoczenia wiejskiego - siedliskowego :-)

Proszę o dosłanie wiecej informacji odnośnie projektu na maila: przeswit@tlen.pl

Witam

W dniu dzisiejszym prześlę szczegółowe rysunki oraz zestawienia dla domu Atreusz Mały pod wskazany przez Pana adres mailowy.

Pozdrawiam