redakcja Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2012 Projekt domu Milena Szczegółowy opis projektu domu Milena znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/milena Link do projektu: Projekt Milena Cytuj
Gość Ania Napisano 26 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2012 Dobry wieczór,Z opisu projektu wyczytałam, że jest dostępna wersja z garażem dwustanowiskowym, jednak nigdzie nie potrafię go znaleźć. Bardzo proszę o pomoc w odszukaniu linku do niego.pozdrawiam, Ania Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2012 Dobry wieczór, Z opisu projektu wyczytałam, że jest dostępna wersja z garażem dwustanowiskowym, jednak nigdzie nie potrafię go znaleźć. Bardzo proszę o pomoc w odszukaniu linku do niego. pozdrawiam, Ania Witam,Projekt Milena z garażem dwustanowiskowym nie jest jeszcze prezentowany na naszej stronie. Jesteśmy w trakcie przygotowania prezentacji. Projekt domu Milena II pojawi się na naszej stronie w ciągu najbliższych dwóch tygodni. Oczywiście umieszczę o tym informację na naszym forum. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek_ Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2012 Witam Projekt Milena II z zewnątrz jak i pod wzgledem rozmieszczenia pomieszczeń bardzo się mi podoba. Lecz jest trochę mały a konkretnie kuchnia no i nie ma spiżarnii. Czy będzie dostępna większa wrsja lub czy mozna będzie powiekszyć ten projekt? Przemek Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2012 Witam Projekt Milena II z zewnątrz jak i pod wzgledem rozmieszczenia pomieszczeń bardzo się mi podoba. Lecz jest trochę mały a konkretnie kuchnia no i nie ma spiżarnii. Czy będzie dostępna większa wrsja lub czy mozna będzie powiekszyć ten projekt? Przemek Witam, W chwili obecnej nie mamy w planach wersji projektu Milena z większą kuchnią oraz spiżarnia. Istnieje możliwość wprowadzenia zmian w projekcie w ramach jego adaptacji. Zmiany powinien Pan skonsultować z architektem adaptującym. To z nim ustala Pan koszt oraz termin ich wprowadzenia. Z naszej strony dołączymy do projektu zgodę na ich wprowadzenie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krynia Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2012 Witam.Postanowiliśmy wybudować Milenę ,jednak dobrze byłoby obejrzeć ją wybudowaną . Może ktoś w województwie mazowieckim już jest na etapie zaawansowanym i zechciałby pokazać jak to wygląda? Cytuj
Gość Sylwia Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2012 Witam.Postanowiliśmy wybudować Milenę ,jednak dobrze byłoby obejrzeć ją wybudowaną . Może ktoś w województwie mazowieckim już jest na etapie zaawansowanym i zechciałby pokazać jak to wygląda? Witam "KRYNIA" my równiż jesteśmy pod wrażeniem tego projektu i z przyjemnością będziemy podziwiać Wasze postępy w jego realizjcji Cytuj
Gość Ada Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2012 Czy ktoś buduje Milenę w woj. śląskim????????????? Cytuj
Gość Bartek Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2012 Czy ktoś buduje Milenę w woj. śląskim????????????? Witam Czy ktoś buduje milene w woj. małopolskimMa ktoś może jakieś zdjęcia z realizacji??? A może moderatorzy mają jakieś fotki??? Bardzo interesuje nas ten projekt! Cytuj
Gość Bartek Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2012 Czy ktoś buduje Milenę w woj. śląskim????????????? Chciałem zapytać o powierzchnie dachu Mileny??? Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2012 Chciałem zapytać o powierzchnie dachu Mileny??? Witam Powierzchnia dachu dla domu Milena wynosi 219,7m2 Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2012 Witam! Jeszcze takie pytanko kiedy można liczyć na kosztorys projektu Milena II Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2012 Witam! Jeszcze takie pytanko kiedy można liczyć na kosztorys projektu Milena II Pozdrawiam! Witam ponownie Kosztorys dla projektu Milena II mamy juz przygotowany. Wyceny dla tego oraz innych projektów z naszej oferty można zobaczyć pod adresem https://www.dobredomy.pl/kosztorysy Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2012 Witam. Czy ktos ma zdjecia domu milena już z realizacji?? w ciagu tygodnia zamierzam zakupić projekt, gdyż bardzo mi sie podoba ten domen, jednakże miło byłoby zobaczyć go w realu Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2012 Będę budować ten dom na Podkarpaciu. Mam dopiero warunki zabudowy, więc to jeszcze potrwa... Cytuj
Gość Sylwia Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2012 Cudowny projekt! To jest dokładnie to czego szukałam Cytuj
Gość aga Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2012 Witam Czy ktoś buduje milene w woj. małopolskim Ma ktoś może jakieś zdjęcia z realizacji??? A może moderatorzy mają jakieś fotki??? Bardzo interesuje nas ten projekt! Witaj Bartek!Będziesz budował ten dom w małopolsce? Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2012 Witam Czy ktoś buduje milene w woj. małopolskim Ma ktoś może jakieś zdjęcia z realizacji??? A może moderatorzy mają jakieś fotki??? Bardzo interesuje nas ten projekt! Czy ktoś buduje ten dom w małopolsce lub na podkarpaciu? Cytuj
Gość Rafał i Marta Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2012 Witam serdecznie wszystkich. Razem z żona zakupiliśmy projekt domku Milena 2 z garażem dwustanowiskowym i zamierzamy ruszać z budową na wiosnę 2013r. Jesteśmy teraz na etapie załatwiania pozwolenia. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie ok i bedziemy mogli ruszac z kopyta. W razie jakichkolwiek pytan piszcie moze będę mógł w jakis sposób pomóc. Cytuj
Gość Iwona Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2013 Witam serdecznie wszystkich. Razem z żona zakupiliśmy projekt domku Milena 2 z garażem dwustanowiskowym i zamierzamy ruszać z budową na wiosnę 2013r. Jesteśmy teraz na etapie załatwiania pozwolenia. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie ok i bedziemy mogli ruszac z kopyta. W razie jakichkolwiek pytan piszcie moze będę mógł w jakis sposób pomóc. Witam . Jaka jest wysokość ścianki kolankowej?, czy robicie podpiwniczenie i czy wymiary pomieszczeń na stronie internetowej na poddaszu podane są jako wielkości użytkowe czy po podłodze? Z góry dzięki :)/> Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2013 Witam . Jaka jest wysokość ścianki kolankowej?, czy robicie podpiwniczenie i czy wymiary pomieszczeń na stronie internetowej na poddaszu podane są jako wielkości użytkowe czy po podłodze? Z góry dzięki :)/>/> Witam Z pytań technicznych: - ścianka kolankowa wysoka jest na 78cm nad częścią mieszklaną i na 51cm nad garażem - podane powierzchnie użytkowe pomieszczeń na poddaszu liczonę są od wysokości pomieszczenia 1,9m. Wymiary pomieszczeń po podłodze są znacznie większe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian K Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2013 Jesli ktos sie zdecydował to prosba o wyrazenie opini co do postepow prac przy budowie....Z zona zastanawiamy sie nad tym projektem brakuje kropki nad i .... brak spizarki i mala kuchnia....a Rawena II troszke juz za drogo wychodzi.... Damian K pomorskie Cytuj
Gość rafal i marta Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2013 Witam serdecznie wszystkich. Dzisiaj dostalismy pozwolenie na budowe domku tak wiec w miare mozliwosci postaram sie opisywac poszczegolne etapy budowy. Cytuj
Gość Paweł Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2013 Witam.Ile kosztuje projekt domu milena w zabudowie blizniaczej ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2013 Witam.Ile kosztuje projekt domu milena w zabudowie blizniaczej ? Witam Aby zrealizować projekt Milena w zabudowie bliźnieczej trzeba zakupić dwa komplaty dokumentacji projektowej - jeden w wersji podstawowej, drugi w wersji odbicia lustrzanego. Oczywiście przy zakupie dwóch projektów może Pan liczyć na rabat - szczegółowe informacje może Pan uzyskać pod nuemrem telefonu 71 352 04 40 lub mailowo pod adresem biuro@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi