Dobre Domy Posted May 15, 2019 Report Posted May 15, 2019 16 godzin temu, Gość Zula napisał: Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i przekroju na adres zula.heca@gmail.com. Łączę pozdrowienia, Z. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Hanna Posted May 20, 2019 Report Posted May 20, 2019 18 godzin temu, Gość Hanna napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na maila hanna.jonczk@gmail.com, z góry dziękuję i pozdrawiam H Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Niestety nie dotarły do mnie materiały, teraz zauważyłam, że wkradł się błąd w mailu, proszę jeszcze raz o przesłanie i przepraszam za zamieszanie hanna.jonczyk@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted May 21, 2019 Report Posted May 21, 2019 13 godzin temu, Gość Hanna napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Niestety nie dotarły do mnie materiały, teraz zauważyłam, że wkradł się błąd w mailu, proszę jeszcze raz o przesłanie i przepraszam za zamieszanie hanna.jonczyk@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam. Quote
Guest Krzysiek Posted May 26, 2019 Report Posted May 26, 2019 Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i przekroju na adres bartosiakkrzysztof@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 9 godzin temu, Gość Krzysiek napisał: Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i przekroju na adres bartosiakkrzysztof@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam. Quote
Guest JK Posted June 10, 2019 Report Posted June 10, 2019 Dzień dobry, czy możliwe jest powiększenie sypialni - przesunięcie ścian nośnych o 1 m? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 10, 2019 Report Posted June 10, 2019 2 godziny temu, Gość JK napisał: Dzień dobry, czy możliwe jest powiększenie sypialni - przesunięcie ścian nośnych o 1 m? Pozdrawiam Dzień dobry, można wprowadzić taką zmianę do projektu. Są dwa sposoby wprowadzania zmian: poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted June 14, 2019 Report Posted June 14, 2019 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych, wyceny kosztorysowej lub zestawienia materiałów i zestawienie powierzchni dachu i ścian na adres piotrowska_weronika13@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 15, 2019 Report Posted June 15, 2019 12 godzin temu, Gość Gość napisał: Witam, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych, wyceny kosztorysowej lub zestawienia materiałów i zestawienie powierzchni dachu i ścian na adres piotrowska_weronika13@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam. Quote
Guest Karolina Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 Witam , proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i wyceny na adres mejo07@tlen.pl . Dziękuje i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 8 godzin temu, Gość Karolina napisał: Witam , proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i wyceny na adres mejo07@tlen.pl . Dziękuje i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam. Quote
Guest Awadow Posted August 19, 2019 Report Posted August 19, 2019 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów odnośnie projektu NALA? Mój adres: kontakt@nalewkawawelska.pl Dziękuję bardzo i pozdrawiam Andrzej Wadowski Quote
Dobre Domy Posted August 19, 2019 Report Posted August 19, 2019 2 godziny temu, Gość Awadow napisał: Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów odnośnie projektu NALA? Mój adres: kontakt@nalewkawawelska.pl Dziękuję bardzo i pozdrawiam Andrzej Wadowski Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Realizacja projektu Nala Posted August 21, 2019 Report Posted August 21, 2019 Czy ktoś z Państwa buduje/ wybudował dom NALA 2? Quote
Guest Łukasz Posted August 31, 2019 Report Posted August 31, 2019 Dzień dobry, Poproszę o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres multistoree@gmail.com. Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted August 31, 2019 Report Posted August 31, 2019 20 minut temu, Gość Łukasz napisał: Dzień dobry, Poproszę o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres multistoree@gmail.com. Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Tomek Posted September 25, 2019 Report Posted September 25, 2019 Witam. Jest to bardzo interesujący projekt lecz moim problemem jest tu kont dachu. Czy jest możliwa zmiana nachylenia konta dachu do 35 stopni? Quote
Guest Tomek Posted September 25, 2019 Report Posted September 25, 2019 Czy mogę również prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów odnośnie projektu NALA? Adres: tomichez12@wp.pl Dziekuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 26, 2019 Report Posted September 26, 2019 14 godzin temu, Gość Tomek napisał: Czy mogę również prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów odnośnie projektu NALA? Adres: tomichez12@wp.pl Dziekuje i pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 26, 2019 Report Posted September 26, 2019 15 godzin temu, Gość Tomek napisał: Witam. Jest to bardzo interesujący projekt lecz moim problemem jest tu kont dachu. Czy jest możliwa zmiana nachylenia konta dachu do 35 stopni? Dzień dobry, Zmiany w projekcie można zlecić architektowi na etapie adaptacji. Od naszej pracowni otrzyma Pan wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany. Zmiany w projekcie mogą również wprowadzić architekci w naszej pracowni, ale usługa taka jest dodatkowo płatna. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted October 2, 2019 Report Posted October 2, 2019 Prosze o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów odnośnie projektu NALA. Mój adres to popogopopogo@gmail.com Z góry dziekuje i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted October 3, 2019 Report Posted October 3, 2019 14 godzin temu, Gość Paweł napisał: Prosze o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów odnośnie projektu NALA. Mój adres to popogopopogo@gmail.com Z góry dziekuje i pozdrawiam. Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Jarek Posted October 21, 2019 Report Posted October 21, 2019 Witam Prosiłbym o podesłanie dostępnych materiałów dot. powyższego projektu na adres: dmn292@gmail.com Z góry dziękuje pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 21, 2019 Report Posted October 21, 2019 4 godziny temu, Gość Jarek napisał: Witam Prosiłbym o podesłanie dostępnych materiałów dot. powyższego projektu na adres: dmn292@gmail.com Z góry dziękuje pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Łuksz Posted November 8, 2019 Report Posted November 8, 2019 Witam Prosiłbym o podesłanie dostępnych materiałów dot. powyższego projektu oraz wycene na adres: LUKKRA3@WP.PL z góry dziękuję Quote
Recommended Posts